БСП: До вторник-сряда ще е ясна структурата на кабинета

Левицата иска отмяна на нотата за руските депутати
Обновена: 2 юли 2022 20:12 | 2 юли 2022 19:52, Анисия Иванова
64
БСП: До вторник-сряда ще е ясна структурата на кабинета
Снимка: БГНЕС

До вторник-сряда ще стане ясна структурата на правителството на кабинета „Асен Василев”. Това каза председателят на Парламентарната група на БСП Георги Свиленски пред Нова тв.

На въпрос дали БСП ще има същите министри в новия кабинет като в този на Кирил Петков, той каза: „Не сме го говорили. Ние на нашите министри сме дали висока положителна оценка за участие във властта и вторник-сряда ще седнем, ще обсъдим и вероятно може би ще продължим със същите министерства”, каза депутатът.

Свиленски съобщи, че днес е взето решение по трима представители от парламентарните групи, които подкрепят мандата на ПП за кабинет, да подготвят конкретни законодателни инициативи в конкретни срокове в рамките на следващите 6 месеца.

По темата за изгонването на руските дипломати от страната ни Свиленски бе категоричен, че България ще пострада повече, отколкото Русия, ако се влошат дипломатическите взаимоотношения между страните и БСП продължава да настоява за диалог. Той напомни, че са внесли предложение за отмяна на нотата в НС и макар да разбира, че е вероятно това да не е възможно, критиките им за изгонените по този начин дипломати продължават. Продължават да настояват и за отстраняване на председателя на ДАНС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие закопавате всяка една партия, до която се докоснете и с която сте в коалиция. Но това в Харвард не го учат. Споко, градски!
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Погледнеш към Витоша и ти иде да цитираш Яворов! Погледнеш към Парламента и ти иде да цитираш Стоичков!
50
0
 
4
 
! Отговори
И преди 1 година
Що се мъчат?
49
0
 
8
 
! Отговори
рибока преди 1 година
А след два вторника още ще стане ясно,че отиваме на избори.
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тотални лъжци. Нинова вчера показа промоциите на веригите и каза, че хляба бил намален с 20%. Хахахахахаха това се казва перде. Абсолютно перде е Нинова. Гледа те в очите и не и мигва окото докато лъже. Как ще е намален хляба, като аз купувам всеки ден хляб? Във веригите промоциите нямат общо с ДДС дали ще е нула и 20%. Политиката на веригите няма общо с политиката на Нинова. Тая ни взема хептен за будали. Не кълвем лъжи. Оставка, крадлоооо!
47
0
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
А, той бил първият мъж на Деса Радева... Не е чудно, че се е развела с него. При тоя неговия тежък характер.
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блъфират. Нищо не искат. Искат само да точат държавата. Корнелия Нинова извъртя цялата държава да работи в нейна полза. Това ще и е за последно. Хората и няма да забравят и няма да простят. Ще я изритат.
45
0
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Тоя Свиленски ми е много неприятен. Един от най-неприятните хора в БСП.
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
я се разкрайте с Корнелата какъв кабинет , крадци
43
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и слепите сме виждали как г-жа фактор кгб мУтрева...чинно следва агент "Симеонов",член на дпс,бивш депутат от дпс,доказан агент на дс...подценявате Народа ни!"само" 1400 г. ксме оцелели въпреки вас като итн,имаме планове...въпреки вас парите ви и господарите ви!!!г-жо ива...да си предател не е ценност по нашите земи!!!поживяхте си...сметката идва и ще я платите!!!СССР...щеше да е вечен...и путин иска...
42
1
 
12
 
! Отговори
Нещо преди 1 година
Не говорите за руските дипломати. Какво става? Май нинова продаде партията. Крайно време да се появят независими и от БСП.
41
1
 
10
 
! Отговори
ПП- ПРОМЯНАТА ПОЧИНА преди 1 година
... GOOD BYE...!!
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
oще по-ясен ще е в следващият парламент
39
2
 
9
 
! Отговори
ПП = БСП = ДБ преди 1 година
... КРАДЕНЕТО - СВЪРШИ......
38
3
 
15
 
! Отговори
хеха преди 1 година
Слизайте от власт бе ненормалници, вече осигурихте студена зима и пред-военно положение с Русия. Какво повече искате да съсипете ?!?! Ако сега сте свалени мирно следващия път ще е със бой!
37
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв кабинет? Вие луди ли сте? Кокор е по зле и от Киро!
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 22.....Не се притеснявай за процентите на Възраждане а влез във фейса и виж колко последователи има Възраждане. Не ти ли прави впечатление как се държаха пренебрежително журналетата преди и как сега се държат с Костадинов. Вече се държат с почит и уважение защото знаят че стотици хиляди поддържат Възраждане. А ти гласувай за Гепи Дб биесепе и пп. А може и за итн.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БългаринНяма лошо. Италия преживява небивал икономически възход от 45.г. до 90.г., когато сменят правителства през шест месеца. Тогава май няма никое, което да оцелее и две години. Политическата криза = икономически просперитет. Като няма крадливо правителство да прецекава икономиката с глупости, това е отлично за обикновените хора. Особено ясно се вижда и сега в България където няма читав политик. Тогава защо да оставяме нечитави да ни управляват?
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя на снимката бившия на Деса ли е? Да не сменя Корнела на кормилото?
33
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофилската БСП подкрепа кабинет на русофобската ПП която гони 70 руски дипломата прецидент в историята на България.Кабинетът пак ще е сбор на инттереси. БСП некой верва ли ви вече? освен върхушката на БСП.