Депутат от ПП: В интерес на страната е да има правителството

Нямало как да преговарят с ГЕРБ и ДПС
Обновена: 3 юли 2022 12:57 | 3 юли 2022 12:45, Камелия Цветанова
68
Депутат от ПП: В интерес на страната е да има правителството
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В интерес на България е да имаме работещо правителство и работещ парламент веднага“. Това каза пред bTV депутатът от „Продължаваме промяната“ Йордан Терзийски.

По думите му няма как ПП да седне на една маса на преговори с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и с Делян Пеевски от ДПС.

„Разбира се ние сме готови да отидем на нови избори. Избирателите ще решат дали искат още от същото, което получаваха 12 години, или искат да продължим промяната, която започнахме и която вече започва да се случва и очевидно мафията е толкова притисната, че вече се наложи да активират всички свои спящи клетки, за да свали правителството“, коментира Терзийски.

Депутатът от ПП напомни, че формацията вече има договореност с коалиционните си партньори БСП и „Демократична България“. Също, че заедно имат 109 гласа и им трябват още минимум 12, за да бъде одобрено от парламента новото правителство.

„Ние сме показали, че можем да водим диалог. Въпросът е, че ние трябва да намерим още хора, които да изберат стабилността, да изберат реформата и да изберат правилната страна на историята. Аз съм убеден, че има такива хора и тези 12 човека би трябвало да бъдат намерени“, уточни Терзийски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: ГЕРБправителствопп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Правителство на всяка държава е необходимо да има. Но ОТ ХОРА КАДЪРНИ, ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, НЕПОДКУПНИ. КОИТО МИЛЕЯТ ЗА СВОЯ НАРОД И РОДИНА. ДАВАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕСИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ.
35
1
 
12
 
! Отговори
кутев преди 1 година
Абе пп, само вие имате крадлив интерес тази агония да продължава.
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кому е нужно такова измъчено правителство съставено основно от индивиди които работят против българските интереси?
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се че важно във България да има редовно правителство,но още по важното е в него да не присъстват *** марионетки!
32
1
 
8
 
! Отговори
ИНТЕРЕСИ? преди 1 година
Струва ми се, че от ПП нямат право да говорят за интересите на страната, понеже вяно действат твърдо против тези интереси - РСМ, по-къп газ + неустойки, безумна външна политика... Вън и избори!
31
4
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
За съжаление май избори ни чакат! Какво управление с БСП?!!! Корни ще поставя ултиматуми, също като мутрофанова!!! Е, НЕ МЕРСИ! Не се опорочавайте ПП!!!
30
2
 
11
 
! Отговори
666 преди 1 година
В интерес на обществото е да няма никога правителство, щом сте заели американската агресивна страна, щом сте се продали на урода сащ!
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо трябва да се дава мандат на правителство което е свалено с вот на недоверие???
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са в оставка но просто отказват да си ходят!!!
27
2
 
16
 
! Отговори
ПП—ПРОМЯНАТА ПОЧИНА преди 1 година
ВИДЯХМЕ ЗА КАКВО СЕ БОРЯТ ПП=МЛАДЕЖКОТО БСП....
26
5
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Съгласен съм! Но без БСП!!!
25
1
 
14
 
! Отговори
истина преди 1 година
Не е в интерес на страната да има правителство на страната, а е в интерес на Киро и Асен. Роднинската им фирма заработи на пълни обороти, завидяха им и конкуренцията ги спря. Язък, трябваше им само още 6 месеца.
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В интерес на страната е да се разкарат харвардските мошеници с роднинските си назначения. Кумове, кумици, любовници, съученици, роднини - вън от България !
23
4
 
7
 
! Отговори
българин преди 1 година
така е , трябва да има правителство но , без бсп , пп и дб . чалгарите , копейкаджиите и дпс пък нямат място в парламента .
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В интерес на страната е вас да ви няма.Това трябва да сте го разбрали вече,защото сами виждате ,че не ставате за тази работа.
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Системата е така направена ,че винаги има работещо правителство.Въпроса е само дали ще има работещ парламент ,защото при създаване на служебно правителство няма такъв. Проблема е, че докато управляваше ПП не се видя да има работещ парламент, просто хората не се ориентираха как да го направят работещ.Не става обаче ясно още ли са дезориентирани, но ако са още, то е безсмислена тема и в двата случая ще имаме неработещ парламент.
20
1
 
10
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Едно е да си учен и образован, съвсем друго е да продаваш или да подаряваш националния интерес.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Палячооо, в интерес на България е да се управлява от грамотни, родолюбиви и ПОЧТЕНИ ХОРА, не от ***'или като вас! Ако не са мадуровия софтуер едва ли ще помиришете вратата на парламента ни, вие - продажници и клакьорите ви от БСП и ДБ, все ламтялници за келепир далавери. Гнус и отврат сте всите, включая и гербухите и ко
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 6 Много по добре е заплатите, пенсиите и цените при Бойко, отколкото заплатите, пенсиите и цените сега при простото Киро гриндъра с боядисаната коса.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В интерес на страната е шефовете ви да хващат първия полет за Канада!