Петков: Нека всички се фокусираме да имаме работещо правителство

Темата с руските дипломати не била основна за следващата седмица
Обновена: 3 юли 2022 19:10 | 3 юли 2022 18:25, Красимир Ангелов
171
Петков: Нека всички се фокусираме да имаме работещо правителство
Снимка: БГНЕС

Не мисля, че темата с руските дипломати е темата за следващата седмица, коментира премиерът в оставка Кирил Петков във връзка с експулсирането им.

Както е известно, днес от страната ни отпътуваха 2 самолета с руски дипломати и персонал, заедно с техните семейства.

Още по темата
“Надявам се, че всички ще се фокусираме сега да имаме работещо правителство и то да покаже продължение на това, което започнахме, добави още Петков, цитиран от БТНЕС.

Същевременно независимият депутат Иво Атанасов коментира след преговорите с ПП, че между двете страни има много допирни точки.

“Интересува ни ясна законодателна програма за действие на правителството през срока на съществуването на правителството. Нещо като безусловна подкрепа няма. От утре работим по програмите, всеки си отговаря за себе си”, заяви независимият депутат Иво Атанасов след преговорите с ПП.

Национално отговорното поведение е да има правителство с ясна програма и ясни действия в интерес на България, добави Атанасов.

Още за преговорите за нов кабинет вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден дето се летзите по тв-то вдигате с 1% гласовете за Костя. Аз вече съм решил че за него ще гласувам! Имаме неотложна нужда да преброим гласовете ви още веднъжфна есен!
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще работите, ама някъде другаде. Ти не разбра ли ,бе момче, че докато си с Нинова си аут?! Тя те дърпа само надоле. И бабите го знаят вече, ама ти не проумяваш. Тикаш кокореца напред. Задкулисно като Доган ли искаш да управляваш или от тъмна стаичка като дългия? А, като си помисля, че аха да гласувам за теб ми идва да се гръмна.
45
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Често ви Роммче от Столипиново. От него нема да се отървете. Това Ромче е нагло и безочливо. Може би се чудите защо го наричам Ромче. Не се чудете. Имам приятели които го познават от преди баща му да го закара в Канада. А Кокорчо от тези под дъгата. Пожелавам ви все такива да си избирате и ще прогресирате. А пък ние дето не сме гласували от 32 години ще си иберем Възраждане понеже сме балами.
44
0
 
12
 
! Отговори
да преди 1 година
е до сега бяхте неработещо ли ? щото усещаме резултата от работата ви , увеличение на цените с оправданието : ами има война :) абе киро , кво стана с четири пъти по евтиния газ и завода за ел.автомобили , кво стана с кандидатите чужди инвеститори дето се надпреварваха да инвестират у нас ?
43
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашките ако си мислят, че митът за тяхната "непобедимост" още съществува в БГ, значи са се излъгали жестоко :)) Ние ги бихме през ПСВ, но все пак тогава беха царство, приехме ги доброволно без битка в нашите земи през ВСВ, те взеха да ни вдигат паметници като едва ли не освободители :)))
42
0
 
12
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Ако - продьлжаваме пропадането сьстави правителство след категоричният вот на недоверие , значи всичко е загубеноЧемадан вокзал из бьлгария
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблема е много голям само се хвърлят клевети във всички посоки и се раздават пари
40
0
 
14
 
! Отговори
спокойно преди 1 година
ние сме фокусирани бе кико . и за това няма да сте вие , бсп и дб правителството . вие сте вредни и опасни за България !
39
0
 
11
 
! Отговори
Aman преди 1 година
То всяко правителтво от 1989 досега беше работещо , ама работеше против интересите на народа !!!!
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С продажни некадърници като вас няма как да е работещо. Поне не и в полза на държавата България и народа й. Точно защото сте продажни долни дребни човечета.
37
0
 
18
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ ДНЕС БГ КИРО БЕШЕ СВАЛЕН ИМАШЕ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ И СЕГА ПАК ИМА ПРАВО ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО Е КАКВО Е ТОВА И ВИЕ ЧАКАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗВИВА ПРАВИЛАТА ГИ НЯМА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ИЗБОРИ ИЗБОР ИЗБОРИ
36
0
 
12
 
! Отговори
до 46 преди 1 година
,,Щом нашите служби са ги посочили, значи не е ей така за забавление"В грешка си. Това са техните служби, на тези от Козяк
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха ха за непросветените , Петков като дете е имал учителка по Руски език която не му е била симпатична.Затова мрази всичко руско.Човека е имал кофти детство и алергия към руското, а вие непрекъснато му дразните алергията.
34
0
 
19
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Правителството да продьлжи това което започна - айде няма нужда от още увеличения на цените , по добре да отиваме на избори - досьсипаха ни само за -6 месеца
33
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи ние не можем да имаме мнение, така ли русофилчета долни :))) Щом нашите служби са ги посочили, значи не е ей така за забавление, те си подриват България в полза на мадър Раша :))) Мислех, че сме суверен, но явно на русофилчетата им е мечтата да живеят в блатная, нема никой да ги спре да си изпълнят мечтата :)))
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Кирчо усмивката му замръзна. Лицето ме се промени. Сякаш цвета на лицето му е сив. Разболя се.
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кире,остави тея истории.Я кажи за ПАРАПЕТА...хлъзгав ли е?Или като го хване веднъж човек-държи?! А? За Парапета кажи...правителството е ясно,ТИ НЯМА ДА СИ ТАМ!!!!
30
0
 
12
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Ама ние върху това сме се фокусирали бе пуми*р такъв. Просто не искаме ти да си в него. Взимай канадската си баничарска съпруга, взимай българската си слеротична любовница, взимай шишкавия си любовник (ебл*в си, поне това трябва да ти се признае - ако нещо има пулс - не прощаваш) и заминавай при канадските степи да те гушка баща ти.
29
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изгони 70 шпиони на хранилки в БГ и го направиха черната овца челяка :)))
28
0
 
14
 
! Отговори
КИРЧО ДЖОН ТРИ ВОЛТА преди 1 година
Аз съм Кирчо хубавеца, вечният премиер, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: и женички, и момички, блазе човеку като мен! По "Търговска", по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер се разхождам с 15 гарда, все съм си добре. Срещам Лена, ***, СваЛена, *** а и още петдесет и две. Ех, да си като мен млад премиер, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, жени, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе човеку като мен. Ля-ля-ля-ша-ля-ля!