Василев е по-добър оратор от Петков и по-добре поставя тезите си

Възможен ли е кабинет или ще се ходи на избори?
4 юли 2022 11:15, Петя Славова
125
Василев е по-добър оратор от Петков и по-добре поставя тезите си
Снимка: БГНЕС

Тази седмица ще стане ясно дали Асен Василев ще може да сформира парламент в рамките на това правителство. Според Милен Керемедчиев, дипломат и бивш зам.министър на външните работи, Василев е добър оратор и е поставял по-добре тезите си.

Още по темата

"Петков беше по-разхвърлян и понякога наистина не се разбираше какво иска да каже, докато Асен Василев е по-стегнат и би контролирал по-сериозно министрите си", допълни той пред Нова тв.

"Кабинетът "Петков" беше възможен, кабинетът "Василев" не е възможен. Той е и вреден за самата промяна", каза Николай Хаджигенов от движение "Ние идваме". "Ако има такъв кабинет, всяко негово действие ще е предмет на мръсна сделка. Второ, идва зима, войната продължава, ако този кабинет изкара зимата, такава каквато идея са си сложили, как ще излезе след това? Политически мъртъв", каза и Николай Хаджигенов.

Според пиар експерта Георги Куртев, Кирил Петков е започнал да губи позиции вътре в самата партия, а Асен Василев изглежда по-обединяващ.  

"Възможността да се състави това правителство е по-голяма от нула. Друг е въпросът колко ще е устойчиво, какви политически последствия би имало и какви цели би постигнало", каза банкерът Левон Хампарцумян. Той подчерта, че пред страната ни има важни теми – войната в Украйна, влизането в Еврозоната, Северна Македония, които трябва да се решават в парламента.

Милен Керемедчиев коментира, че "плаващите мнозинства", които се получиха по някои важни теми последните месеци, всъщност означават "нестабилна вътрешна и външна политика".

Що се отнася до отношенията с Русия, Милен Керемедчиев заяви: "Истерията ще премине скоро от дневния ред. Ще видим какъв ще е отговорът на Русия. При всички положения, според мен, няма да има закриване на посолството. Тази истерия е буря в чаша вода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
0
 
! Отговори
Възрожденец преди 1 година
з съм възхитен от ораторските качества на д-р Костадинов и вярва, че с Бога и народа той ще пресъздаде една Велика България и ни обедини с нашите братя македонци и върне всички заблудени българи от всички *** държави.
109
4
 
6
 
! Отговори
До 114 анти тяло преди 1 година
Асен не е притискал Ленчета, защото гаджето му Спецов е много здрав. Хахаха. Публична тайна е, че двамата са мъж и мъж. Или там както се казва за този тип хора.
108
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Борисов ни крал пък забогатявахме, новите не ни крадат пък обедняваме. И без оправдания от международната ситуация моля ! Както се казват хората: Който иска да се оправдае , от 10 кладенци вода носи.
107
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвземете се. Погледнете го в очите. Та той е просто луд.
106
3
 
3
 
! Отговори
Анти Тяло преди 1 година
Кирчо в Харвард е затискал само ленчета по ъглите, а за Асенката не е имало Ленче и затова си е чел букварите!!!
105
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
иде глад и студ и болести, защото така е решило джуджета неорашага-фашага в кулата си на площада. злото трябва да се удари прави в сърцето иначе ще продължи да бълва *** от Мордор!
104
5
 
9
 
! Отговори
БОРИСОВ ДА СЕ ВРЪЩА преди 1 година
ДОБРЕ ПОСТАВЕНА ТЕЗА НА ОБРАНИТЕ БЪЛГАРИ- ДА ИДВА БОРИСОВ- ТИЯ НИ ОБРАХА.
103
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 1 година
БабаЛена може да разкаже много, само подхванете правилно.
102
1
 
11
 
! Отговори
Мирчев преди 1 година
Е,и какво от това ?! Двамата барабар с останалите си министри много добре ще украсят политическото ... бунище :)))
101
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най- голямата им цел на Киро и Асен за тази година е да не влязат в лудницата.
100
3
 
10
 
! Отговори
Аз преди 1 година
За България е добре да ги няма, а най-добре при бай Ставри!
99
0
 
6
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
Дедо ви от село е в пъти по-добър от всичките ербап политици там. Поздрави от мекия.
98
1
 
10
 
! Отговори
Ь преди 1 година
Двамата са дупе и ***, решават всичко сами по нощите на чашка и баба Лена го призна.
97
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко е по-добър оратор от твамата шарлатани от ПП ДГД, взима ги с 200, както казва лудото Ленче "разбрах че за тях няма значение кой е отпред, кой е отзад".
96
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин е бита карта - ама още не го знае. Ако се докосне до властта ще изхвърчи за 0 време и край
95
5
 
18
 
! Отговори
a преди 1 година
Стига сте ни пробутвали тези доказани негодници. Бил оратор?!?!?!?!? ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Държавата не ви е някакво си студентско упражнение, очевадно е, че не се справяте!
94
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Муахахаха, на есен ще ги смени не Борисов а Костя! Толкова ми писна от тия западни евроатлантически алибали че вече не виждам смисъл в ЕС а бях мегафен ...
93
10
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Герп и Винету вече са бита карта. Никога повече няма да бъдат във властта. 12 години им стига. От едно равнище с Румъния ни направиха категорично последни. Все едо във футбола отбора ти да е вечено последен 12 години и да държиш много на същия тренъор. Трябва да си абсолютно смахнат да си искаш пак нарциса Винету да ти управлява живота.Или си бъркал много в общата каца с мед по времето на Винету и не са те хванали.
92
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Асенчу добре разбира как и къде могат да се движат парите, като може да ги отклони където иска, а народът ще ду....супата. Асен и Киро трябва да се държат далеко от държавните пари.
91
0
 
11
 
! Отговори
вервай ми преди 1 година
Че бедните ще ви издухат от политиката ....