Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството

Хванали са се за столовете и няма измъкване, обвини той
Обновена: 5 юли 2022 10:14 | 5 юли 2022 09:57, Росен Стойчев
215
Борисов се изпъчи: Опозицията върши работата на правителството
Снимка: БГНЕС

"Един народен представител има тежест от десет хиляди гласа. Купуват по десет хиляди гласа на ден и час. Това става пред очите на умните и красивите. В същото време мога да кажа, че по най-важните външнополитически теми, опозицията им свърши работа." Това обяви Бойко Борисов на пресконференция на ГЕРБ.

"Надявам се, че днес въпреки отвратително поведение, което имат част от хората в Северна Македония, ще се вземе решение. Те ще тръгнат по своя европейски път, който беше проправен от опозицията. Всички наши европейски партньори знаят това.

Още по темата

Знаете как се отнесоха с руските дипломати и въпреки това, ние ги подкрепихме. На следващия ден аз чувам титана на мисълта Атанас Атанасов, да казва, че БСП не им пречи за депутинизацията на държавата. Същата група, която твърди, че Русия е приятелска държава.

Ние напълно ги подкрепихме. Интересно е какво говори Корнелия Нинова, когато обикаля своите структури. Вчера видях как Румен Гечев държи Кирил Петков. Човекът, който е рекордьор по фалиране на банки в света. Най-високите пенсии даваше Румен Гечев, ама с тях се купуваха по три хляба.

Съдебната им реформа се сведи до това да сложат Бойко Рашков в КПКОНПИ. Трябваше да излязат хора от управлението, за да разберем как се водят тези процеси. Бюджетът, който приехме, е също бюджет на опозицията. Сравнете ги и ще видите, че е прекроен в позла на бизнеса и хората, благодарение на опозицията", обяви Борисов.

Той допълни, че бюджет може да бъде изпълнен само при една единна държава. Мощна работа на икономиката и бизнеса. Тогава ще можем да го изпълним, а за това е необходимо спокойствие. В момента чуваме само купуване на гласове.

"Добре де. Ще си намерите народни представители. Ще се продадат с идеята за принцип. Какъв принцип? Принципа за скъпи горива, скъп хляб и нереализирана съдебна реформа. Хванали са се за столовете и няма измъкване", добави Борисов.

"На България и трябва единство, за получи повече пари. Виждате, че Германия и Италия отварят въглещните централи. Ами направи го и ти. Произвеждай на макс, продавай на вънка и получавай средства за гражданите.

Дойдоха с амбицията да върнат парламентаризма. А виждате какъв език използват за опозицията и за държавния глава. В ГЕРБ корупция няма.

Сега ЕС вижда какво става в Северна Македония. Преди си мислеха, че ние си измисляме някакви неща за тях. Но на тези протести видяхте какво показват. Те трябва да знаят, че трябва да се променят. Позволихме им да влязат в своя европейски път. Но ние и след това ще имаме много варианти да ги спрем.

Надява се, че Северна Македония ще започне европейски път. Това трябва да направят Балканите", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
5
 
! Отговори
питане ! преди 1 година
До Аз промяната--- Защо тогава , никой не иска да управлява с герб ?Айде , превратаджийте не са от ДПС , СДС , КОСТАДИНОВ , И подобни !
77
6
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен75 Разсъждаваш доста елементарно - ако съдим по резултатите тези пари от ЕС са отишли точно по местата си! Не казвам, че няма и бездънни джобове някъде по пътя, но в крайна сметка нещата тръгнаха със скрибуцане, но твърдо напред! За какво БСП и СИЕ направиха преврата си точно сега,когато ЕС обяви,че сме приети в чакалнята на Еврозоната - за да крадат, разбира се! А рибата се лови в мътна вода,трябва им мътилка, значи, какво тук значи някакъв си народ?!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА
76
9
 
4
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
До АнонименШе тряя си го върнем на следващите избори... колкото и тъпо и гадно да звучи... новите пророци станаха нелицеприятни само за няколко месеца, Бако Бойко му отне 12 години... да се връща и дано да си е взел поука...
75
6
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ДИАНА ТОЧНО ПИШЕШ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО ПРИ БОРИСОВ МИСЛЯ И АЗ ТАКА НО ТУК ХОРАТА СА ЗАБЛУДЕНИ БОРИСОВ УСПЯ ДВА ПЪТИ ДА ИЗПРАВИ ФАЛИРАЛАТА НИ СТРАНА ТЪКМО СТЪПИХМЕ НА ПЪТЯ И СКРИТИТЕ В ДУПКИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ПРЕВЗЕХА ВЛАСТТА ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ КЪДЕ СА ОТРОВИТЕ ЗАЩО НЕ ХВЪРЛЯТ ЯЙЦА ДОМАТИ КЪДЕ СА ОНЕЗИ ПИЯНДУРНИЦИ ОКУПИРАЛИ ОРЛОВ МОСТ ПЛАТЕНИ И УСПЯХА ЗАКРИХА СПЕЦ СЪДА МАФИЯТА ПОБЕДИ
74
8
 
12
 
! Отговори
Ех Бойко,Бойко преди 1 година
Цели 12 години имаше уникалния шанс да направиш нещо смислено!Не за себе си,а за страната си.Уви-нищо не направи.Сега е "Късно либе за китка" и ти загуби народното доверие безвъзвратно.Няма да се върнеш на бял кон в политиката.Както казват китайците !Човек не може да се изкъпе два пъти в една и съща река.каквото беше - беше!Гледай си живота,с политическата ти кариера е свършено!
73
3
 
7
 
! Отговори
До ДИАНА преди 1 година
Пак ли комунистите са ви виновни ? Защо , и в другите държави , нови членки в ЕС като България , където и там е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ , прехода е съвсем РАЗЛИЧЕН !БЛАГОДАРЯ !
72
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бАЦЕ : Слуга на ДПС , слуга на Ердоган , слуга на Кремъл ... НЯКОЙ НЕЩу ?
71
6
 
6
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен69 Никоя държава от бившия Соц. лагер няма преход като нашия!Дори Русия с нейната катастрофа е в много по-добро състояние от нас,защото руснаците катастрофираха,но после се оправят,а нас БСП непрекъснато ни яде с нейните американски задкулисия и техните програми за унищожението на България-не виждаш ли,че целият свят ни смята за ***, за диваци и варвари, целият ЕС застана срещу нашите македонци в РСМ, обяви ги за малцинствена група там, Сърбия щяла да се разширява до Черно море
70
7
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
59 ТИ ВИДЯ ЛИ ТОВА ОПЪЛЧВАНЕ ДЕЙСТВИЯТА ЗА ПОДОБРЕНИЯТА НА ЖИВОТА ТУК УСЕТИ ЛИ ГИ КОНСУМИРА ЛИ ГИ 59 ПРОПАГАНДА ЛЪЖЛИВА ПИШЕШ 59 ПЛАТЕН СТОТИНКАЖ 59 ТЕЗИ СРУТИХА САБОТИРАХА ОКРАДОХА ДО ШУШКА ДЕ ЩО ИМА ТУК
69
2
 
7
 
! Отговори
тт преди 1 година
Селски ***.
68
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диана... Защо не погледнеш ПО-ВИСОКО И ПО-ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ? Кой срина ЕС , И икономически , И военно / нямаме армия в ЕС , в същото време , във времето , колко ТРИЛЬОНА ЕВРА ЕС гласува за въоръжаване , и къде са тези пари , изпариха ли се / , Коко пари ЕС даде на България , в същото време ДЪРЖАВНИЯТ Д-Ъ-Л-Г ЗА 13 г. , нарасна на 38 МИ-ЛИ-АР-ДА ,.... КОЙ ''СВИ'' ТЕЗИ МИЛИАРДИ , НЕ СА ЛИ герб И ДПС ???
67
5
 
12
 
! Отговори
Като тиква на плет преди 1 година
Се изпъчил тиквоний l !
66
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време за самохвалство, най-грозното нещо и отвращавашо.
65
5
 
12
 
! Отговори
Радмилов преди 1 година
Бат Бойко е най стабилен и предсказуем, затова е номер едно в Беге политиката. Всичко при него е ясно, какво отива за пътища, какво отива за чекмеджето, изненади няма.
64
10
 
5
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен52 Благодаря ти, че ме уважаваш, но не си прав да приписваш заслугите на БСП върху Бойко!БСП и СИЕ разрушиха държавата с техния преход към пазарна икономика-тази разруха не може да се оправи с вълшебна пръчица, а Бойко успя да върже двата края на държавата, да я стабилизира, да вървим напред без трусове до степен дори да влезем в чакалнята на Еврозоната..За година БСП и СИЕ ни върна назат с десетилетия!..Корупцията става все по-голяма и по-страшна, става личностна характеристика
63
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диана... Аве , Диано , какъв ''държавник'' е Баце , днес казва едно , след 2 часа друго , на утре ден трето .... пенсии от 200 лева / мин. пенсии / , и ПОДАЯНИЕ от 50 лева , ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ , ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ КАТО БЪЛГАРИЯ В ЕС , .... ДНЕС СА СЪС МИН. ПЕНСИИ ОТ 500 ЕВРА , И МИН. ЗАПЛАТИ ОТ 1500 ЕВРА .... , А БАЦЕ ДАЛ 50 ЛЕВъ !Моля ти се , огледай комшийските държави ....Герб , и най-много ДПС , се скъсаха да КРА-ДАТ . Не случайно , най-богатите са в ДПс , и Баце пък им стана и СЛУГА ...
62
6
 
13
 
! Отговори
Браво преди 1 година
На Бойко ! Много е умен, колкото пжвече се появява в медиите с неговите "изключителни" остроумни лъжи, толкова повече ще му намаляват лектората.
61
9
 
9
 
! Отговори
9 млрд преди 1 година
За първи път от 30 години за 9 дни бяха изхарчени 9 млрд лв от държавния бюджет.Никой и до момента не е дал обяснение за какво са отишли тези пари.
60
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера в Ноеа Загора 54% гласуваха за ГЕРБ още на първи тур се избра кмет. Промяната макар и в коалиция изостана салеч насад с 20%.Ясно се вижда, че хората не подкрепят уличните л.умпени с 15 000 лв заплата!
59
11
 
7
 
! Отговори
Факт преди 1 година
При Буда имаше само едно повишение на тока. Всичко останало беше на стабилно евтино ниво. Газ, бензин, хляб, зарзават. Правеха се коли и суперкомпютри. Няма други като ГЕРБ!