Борисов за ПП: Радев, който ги създаде, вече за тях е "оня"

Това е година на застой, ще влезе в учебниците, каза още той
5 юли 2022 14:00, Нели Христова
198
Борисов за ПП: Радев, който ги създаде, вече за тях е "оня"
Снимка: БГНЕС

"Ники Грозев заслужаваше да му посветим тази победа", заяви Бойко Борисов, който благодари на всички, че са се мобилизирали за предсрочните кметски избори в Нова Загора. Той се включи с видео по фейсбук.

Още по темата

ГЕРБ спечели кметските избори на 3 юли. Бившият премиер се среща с новоизбраната кметица на Нова Загора Галя Захариева.

Борисов коментира: "Представете си, ако беше обратното. Сега мълчат. Те дори не си познават кандидатите си, не си знаят безродието. Единият кмет, другите са се събрали комунисти и жълтопаветници, но да не ги обиждаме, а да им покажем, че работата си има своето значение. Вечерта преди изборите дори не беше минал бюджета и да благодарим на нашите депутати, че и на Каримански и Йордан Цонев - хора, които разбират от финанси... имахме един слаб бюджет, а ето какво стана. Не знам дали пенсионерите си дават сметка, че ако не се бяхме намесели, то увеличението им можеше да е едва 1%, а това при тази инфлация е нищо. Гечев, който сега е професор Гечев, световният шампион, който е фалирал над 20 банки, сега е в преговорите. А по негово време за 3 хиляди лева пенсия се купуваха 2 хляба. Един приятел от Америка ми се обади и ми каза: "Какво се оплаквате? Та вие - опозицията, управлявате, защото чрез бюджета се прави политика".

"Ние не поправихме бюджета - ние го прекроихме", допълни Борисов. "Този лош сън с тези хора ще отмине и ще трябва да се поправя държавата. Чак сега ни дойдоха на сгода - през бюджета да защитим бизнеса."

Това е реалната спирачка на инфлацията, смята Борисов.

"Тези обещаха по 4 магистрали! Помните ли? По три моста, пет ли, три ли тунела - какви ли не лъжи и измами. Къщичка за къщи няма построена, една дупка няма запълнена, една пешеходна пътека боядисана...", припомни лидерът на ГЕРБ.

"Година и половина застой. Това ще влезе в учебниците по строителство", заяви Борисов за управлението на "Продължаваме промяната" (ПП).

"Говориха и нагнетяваха, че ще купим изборите, а през това време те купуват цели парламентарни групи и депутати", допълни той. "В моментна пред очите на медиите се купуват и продават гласове. Защото един депутат е носител на около десетина хиляди гласа, защото отпред е бил Борисов, Слави или Коцето от "Възраждане".

"То купуването не е само с пари, олио, захар или хляб, а с обещаване на постове – министерски и други. Ми това също е корупция!", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Та кое му е честното? Честното след 2-3 месеца – в края на лятото, когато си дойдат хората от почивка, да се направят избори и както ни подредят хората", допълни той.

По думите му по 300 милиона на месец излизат от джоба на българите със схемата за нафтата и бензина.

"Ще внесем за смесено гласуване, за да може да се вдигне избирателната активност. С тая ниска избирателна активност партиите не са много представителни. В момента преговарят партии с по 4-5-6%. Това е гротеска!", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

"400 тира с тухли минали току-така някак си – това го чух сутринта. Дали е вярно или не – не знам. Но си го говорят хората. Брутална контрабанда", каза Борисов.

По думите му е привнесена не инфлацията, а партийното ръководство, което ни управлява в момента.

"Стари енергийни лъвове лапкат много пари", отсече Борисов.

"Когато най не очакваха излезе Тошко Йорданов и Караджов и им разказаха цялата престъпна схема. Радев, който ги създаде вече за тях е "оня". Типичка българска неблагодарност", допълни лидертъ на ГЕРБ за действията на ПП.

"Слави им каза много хубаво - сега се задавят с власт. Това ще бъде агония.

За нас е най-добре да съставят правителство, защото ще се провалят отново", категоричен бе Борисов.

"Да гласуваш бюджет като опозиция на управляващата партия е катастрофа, но ние го направихме. Това е все едно, че на ръце ги носим", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко, такъв добър човек беше, не знам защо стана така, че се промени. Има логика, искал си да бъдеш по-велик от най-великите сикаджии, паднала ти се е възможност, ок. Обаче не трябваше да се сближаваш с Пеевски, той е умен, не е като теб добър. Аз още вярвам, че един Бойко ще се извини за всичко прегрешения. Това че е откраднал много пари не го прави виновен, Живков, Костов, Царя, всички са крали. Трябва само да се извини, защото е добър човек.
92
8
 
12
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Скоро бях в София.Аз съм от Бургас.София след 15 години управление на мутрата бойко ми се видя абсолютна провинция.Мръсно,прашно и нито един свестен тротоар.Да му мислят майките сколички.
91
10
 
16
 
! Отговори
Страната на тиквите преди 1 година
Най-умния и най-тачения политик - една тиква мyтpa пожарникар. По-добро и с трън да мааш не може да закачиш, и свещ да светиш не може да намериш. Ха-ха-ха
90
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най големите грешки стават, когато подценяваш ученика и не ми дадеш власт. Ако Луканов беше направил Доганов външен министър, нямаше да има ДПС. Ако царят беше направил Борисов министър на вътрешните работи, нямаше да има ГЕРБ. Ако Бойко беше направил Киро и Асен министри, нямаше да има сега ПП.
89
3
 
11
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Застоят е отдавна,а всеки следващ само го продължава.
88
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и тоя царя го създаде... ама сега много знае.
87
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам дали ви прави впечатление, но от 4ю3-4 месеца Баце не е казал и една лоша дума за РР, както и обратното!Вдявате ли за какво иде реч? Гаварит МОСКВА!
86
6
 
16
 
! Отговори
един въпрос преди 1 година
Божков Черепа на кой беше давал милиони в брой ? Този несретник, който е теглил милиони с чували от парите за магистрали, на кой е давал парите? Не го ли е срам този главен "прокурор" от този разбойник Бойко? За къщата в Барселона да не споменаваме, че там все пак работи испанската прокуратура.
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Непримирими
84
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу жълтопаветната диктатура!
83
9
 
16
 
! Отговори
До 95 преди 1 година
Ти си от столичаните в повече.Софиянци мразят Боко,мразят простотията,неграмотността и наглостта.Мразят неуки хора да ги крадат и да богатеят на техен гръб.
82
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интерсено ми е е още колко време ще му трябва за да разбере,че светът отдавна не се върти около неговата нарцистична особа!
81
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко откога не се е появявал на живо в София. Все ми ходи в Нова Загора, Полски ТръмбеЖ и други такива селищни системи да се прави че все едно управлява държавата.
80
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е мутрата ,Радев ги създаде по заръка на Херо и сега се обърнаха към бащицата си, неблагодарни ***
79
9
 
10
 
! Отговори
Радостен застой:))) преди 1 година
Аз много се радвам, че ти, мръсни Бойко не си на власт, да ми прайш пътища, там дет, не са та не канили и да ми рисуваш пътеки, там, дет ни ста калесвале! Я, марш, ве бурс.ук! Марш под магнолията, киртак! Затва дойдоа тия - нищо не рпавят, само лъжат, добре;))) Добре е;))) Аз не искам "правене". Правенето на Бойко е еничерство, поевропейчване, т.е. нова римлянизация на България! След този, тук ще стане като Сахара. Сахара, навремето не е била пустиня! Досетете се, защо е станала!
78
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Амчида, тиквооооо. Герберасите уважиха Русия, уважиха мутрите които ги създадоха, уважиха Доган и Пеевски, които ги издигнаха, уважиха кой ли още не и накрая се превърнахме в най-корумпираната държава в ЕС. 60 милиарда пари еврофондове са влезли в България от 2007г. насам, половината ги няма, къде са?!?!?
77
7
 
10
 
! Отговори
грешиш герберасте преди 1 година
Грешиш, герберасте N 94! Тези кюлчета и пачки с милиони евро са в чекмеджето, а снимките са автентични! Колкото до милиардите, тях Европейската прокуратура, Министерството на правосъдието на Щатите, ЦРУ, Интерпол и подобни международни служби са намери доста от тях! Скоро ще се разбере, ама тогава ти ще бягай да се криеш в зайчарника или в клозета на двора в Банкя! Я бързай да се маскираш на "костовист" или отявлен фен на Кирил Петков!
76
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бацо, една Лаура те търси да те арестува. Бегай иначе те чака килията!
75
5
 
8
 
! Отговори
ББ преди 1 година
АКО БЯХ АЗ НА ВЛАСТ- ЦВЕТЯ И РОЗИ - ГАЗ БЕЗ ПАРИ, БЕНЗИН 1.90. ЩЯХ ДА ИДА С ВАЗЕЛИНА В МОСКВА...
74
12
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
Както винаги прав и точен!