Борисов за ПП: Радев, който ги създаде, вече за тях е "оня"

Това е година на застой, ще влезе в учебниците, каза още той
5 юли 2022 14:00, Нели Христова
198
Борисов за ПП: Радев, който ги създаде, вече за тях е "оня"
Снимка: БГНЕС

"Ники Грозев заслужаваше да му посветим тази победа", заяви Бойко Борисов, който благодари на всички, че са се мобилизирали за предсрочните кметски избори в Нова Загора. Той се включи с видео по фейсбук.

Още по темата

ГЕРБ спечели кметските избори на 3 юли. Бившият премиер се среща с новоизбраната кметица на Нова Загора Галя Захариева.

Борисов коментира: "Представете си, ако беше обратното. Сега мълчат. Те дори не си познават кандидатите си, не си знаят безродието. Единият кмет, другите са се събрали комунисти и жълтопаветници, но да не ги обиждаме, а да им покажем, че работата си има своето значение. Вечерта преди изборите дори не беше минал бюджета и да благодарим на нашите депутати, че и на Каримански и Йордан Цонев - хора, които разбират от финанси... имахме един слаб бюджет, а ето какво стана. Не знам дали пенсионерите си дават сметка, че ако не се бяхме намесели, то увеличението им можеше да е едва 1%, а това при тази инфлация е нищо. Гечев, който сега е професор Гечев, световният шампион, който е фалирал над 20 банки, сега е в преговорите. А по негово време за 3 хиляди лева пенсия се купуваха 2 хляба. Един приятел от Америка ми се обади и ми каза: "Какво се оплаквате? Та вие - опозицията, управлявате, защото чрез бюджета се прави политика".

"Ние не поправихме бюджета - ние го прекроихме", допълни Борисов. "Този лош сън с тези хора ще отмине и ще трябва да се поправя държавата. Чак сега ни дойдоха на сгода - през бюджета да защитим бизнеса."

Това е реалната спирачка на инфлацията, смята Борисов.

"Тези обещаха по 4 магистрали! Помните ли? По три моста, пет ли, три ли тунела - какви ли не лъжи и измами. Къщичка за къщи няма построена, една дупка няма запълнена, една пешеходна пътека боядисана...", припомни лидерът на ГЕРБ.

"Година и половина застой. Това ще влезе в учебниците по строителство", заяви Борисов за управлението на "Продължаваме промяната" (ПП).

"Говориха и нагнетяваха, че ще купим изборите, а през това време те купуват цели парламентарни групи и депутати", допълни той. "В моментна пред очите на медиите се купуват и продават гласове. Защото един депутат е носител на около десетина хиляди гласа, защото отпред е бил Борисов, Слави или Коцето от "Възраждане".

"То купуването не е само с пари, олио, захар или хляб, а с обещаване на постове – министерски и други. Ми това също е корупция!", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Та кое му е честното? Честното след 2-3 месеца – в края на лятото, когато си дойдат хората от почивка, да се направят избори и както ни подредят хората", допълни той.

По думите му по 300 милиона на месец излизат от джоба на българите със схемата за нафтата и бензина.

"Ще внесем за смесено гласуване, за да може да се вдигне избирателната активност. С тая ниска избирателна активност партиите не са много представителни. В момента преговарят партии с по 4-5-6%. Това е гротеска!", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

"400 тира с тухли минали току-така някак си – това го чух сутринта. Дали е вярно или не – не знам. Но си го говорят хората. Брутална контрабанда", каза Борисов.

По думите му е привнесена не инфлацията, а партийното ръководство, което ни управлява в момента.

"Стари енергийни лъвове лапкат много пари", отсече Борисов.

"Когато най не очакваха излезе Тошко Йорданов и Караджов и им разказаха цялата престъпна схема. Радев, който ги създаде вече за тях е "оня". Типичка българска неблагодарност", допълни лидертъ на ГЕРБ за действията на ПП.

"Слави им каза много хубаво - сега се задавят с власт. Това ще бъде агония.

За нас е най-добре да съставят правителство, защото ще се провалят отново", категоричен бе Борисов.

"Да гласуваш бюджет като опозиция на управляващата партия е катастрофа, но ние го направихме. Това е все едно, че на ръце ги носим", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти винаги си бил сикаджийската мутра, нагла, крадлива, лъжлива, завистлива!
72
5
 
8
 
! Отговори
То и ти си преди 1 година
И ти си "оня" за мутрите, мафията, престъпниците от подземния свят и всякаква *** от бандити, които те "създадоха"! Разбира се, с решаващото "застъпничество" на султана ви от сараите, чудовището, натрупала милиард, а сега си продавало яхтата за 50 милиона евро, понеже много сее уплашило от Лаура Кьовеши! А ти какво ще продадеш бе, Боко, зайчарника ли? Понеже румънката и теб те е погнала и скоро ще заревеш на умряло, а Деса Дуловската, Цанка и "Къдравата Сю" ще скочат да те бранят
71
10
 
9
 
! Отговори
Бате Митко преди 1 година
Тези кюлчета и ,,чували с милиарди" са само в главите на много *** хора !!Една лъжа повторена хиляда пъти /като лошият материал ,например/,се превръща в техните глави във истина !
70
4
 
4
 
! Отговори
Станка преди 1 година
До Абсолютно сигурен - само за протокола, ти кой лолрер си или направо ленка-косматка?
69
4
 
6
 
! Отговори
нагазихани преди 1 година
то беше бкп(бащи имайки) бсп (децата им), п.п(вниците им) Нема наяждане
68
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 77 - Кюлчетата от малкото шкафче от видеотоса в мазетата на Ръш.коф. А камионите с к.юлчета от последните месеци са в сметките на хар-измамниците
67
15
 
14
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
До 86: Повръщай колкото си искаш! Борисов е фактор и както обикновено е прав. Факт!
66
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес за втори път повърнах. Скрийте го този, моля Ви!
65
5
 
12
 
! Отговори
КИРИЛ е моят идол! преди 1 година
А не този от Учиндол!
64
11
 
14
 
! Отговори
77-и гербераст преди 1 година
Много си седял на слънце бе, брато! Диктатура, чудовищна диктатура имаше в нещастната ни държава цели 12 години, безскрупулно и цинично налагана от сикаджийската мутра от подемния свят и и от милиардера в сараите, който държеше Мутрата на къса каишка! Изпълнителна, съдебна и всякакви други власти бяха в мръсните ръце на тези отвратителни *** и диктатори! Те превърнаха България в гето, ограбиха милиарди и я продадоха на кремълския масов убиец, злодей и терорист! Точно те двамата аркадаши!
63
2
 
4
 
! Отговори
Комунистта преди 1 година
вика "Дръжте комуниста!" И ПП и герп са маскари!
62
7
 
13
 
! Отговори
Просто преди 1 година
Киро направи единствено едно добро нещо, изгони руснаци, но не достатъчно. Всичко останало е ПъленПровал и ни закопа за десетилетия!
61
13
 
9
 
! Отговори
Абсолютно сигурен преди 1 година
Продължаваме промяната е първа политическа сила!А в София - 99,9%!КИРИЛ ПЕТКОВ отново министър председател! ТОВА трябва да си го набиете вглупавите празни тикви!
60
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов вече няма пари да купува избори и депутати. Искаше пари от Плевнелиев, но той му каза да напусне партията. Очаквайте скоро големи скандали в ГЕРББ
59
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, прав е, за съжаление! ПП разочароваха всички ни! И най-лошото е, че корупцията и злоупотребяването с власт при тях стана чудовищно! България върви към диктатура, ако те останат на власт!
58
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 45,68Разбира се, гражданино, никой няма да те арестува ако псуваш, плюеш или удариш който си искаш от Твоите управляващи. Е ще платиш глоба, ще те порицаят от МВР, и толкова. Но тръгнеш ли да ми обясняваш от А и Б че Борисов е невинен, само ще ти кажа, че Гешев ще си изпати по тежко от Борисов и ще реве когато четат присъдата му
57
6
 
7
 
! Отговори
Ь преди 1 година
Връщайте мандата и всеки където му е мястото. За дълги години.
56
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е бесен, също като Слави, че и да иска да купува гласове, никой не ще да се продава на Герб! Даже ще има тепърва оттичане на кадри от Герб към ПП. Хората видяха къде е истината.
55
4
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 година
др.борисовр "оня" пак е нещо,а ти си никой.
54
3
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ ПКП преди 1 година
Всите сме от БКП! ОЛЕ!