Делян Добрев: Ние спасихме икономиката

Цените започват да падат от следващия месец
Обновена: 5 юли 2022 10:10 | 5 юли 2022 10:07, Росен Стойчев
48
Делян Добрев: Ние спасихме икономиката
Снимка: БГНЕС

"Намаленото ДДС не води до намаляване на цените. Само че това госпожа Корнелия Нинова не го знае. Доказано е в световен мащаб. Като намаляване ДДС ще свършим добра работа, подкрепяйки хлебарите. Нинова като юрист трябва да зане, че един закон започва да действа, когато влезе в Държавен вестник. Този закон влиза от вторник и няма как да действа от миналата седмица. Хората влизат в магазините.

Още по темата
Те забелязват, че тези големи вериги непрекъснато имат промоции от минус двадесет процента. Оказва се, че тази отстъпка няма нищо общо с намаленото ДДС. То влиза в сила от вторник, а не от миналата седмица", това обяви на пресконференция на ГЕРБ Делян Добрев.

"Нека една предизборна кампания се прави малко по-грамотно. Намаленото ДДС няма да окаже никакво влияние върхи цените. Това, което ще окаже влияние е прегласуване на държавния бюджет. Така ние спасихме икономиката на страната. Благодарение на нашето предложение. Възможно е зимата тока да стане 1000 лева през зимата. Тогава бизнеса ще плаща 250. Благодарение на нас инфлацията в България ще започне да намалява още следващия месец. Цените ще се успокоят. Правителството не успя да овладее цените на енергийните ресурси. За това ние обедняваме толкова по-бързо, от колкото в ЕС.

Ние десет пъти им предлагаме нещо и те не го взимат в предвид. Ние дадохме предложение, подкрепено от над 200 народни представители. Те просто разбраха, че ние имаме най-добрите решения за икономиката. За това и ни подкрепиха.

Договорът с азерския газ е за 30 долара. Ние имаме информация, че го купуват за около 100 евро. Проверете го това. Това е с три пъти по-скъпо, от колкото договореното от нас.
", добави Добрев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ СПРЯХТЕ ДА ГО ПУ БЛИКУВАТЕ ТОВА ЧОВЕЧЕ ОТ ХАСКОВСКО, ДРЕБЕН, ЗЛОБЕН, ЗАВИСТЛИВ,НЕ СТАВА.С КРАТУНАТА И ДРУГИТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ.ПРОСТО ТОЛКО СИ МОГАТ.
35
0
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
ДД е такива ,като него и себе си не могат да "спасят"!ББ ,с оглед на това ,че не може да му се отрече ,че е много "гъвкав" да използва низостите в човешката душа и манипулира ,ако се беше "обградил" с по- умни от него ,можеше и да постигне по- добри резултати ..Неговата интуиция е насочена само към ЕГОТО МУ,а не и за ОБЩОТО БЛАГО и за това остави най- близко до себе си некадърни, меркантилни и безскрупулни комплексари .А , малкото свестни от кликата му принуди да напуснат или не им ползва ума.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България не посрещна нито една криза както трябва, защото 12 години не спряхте да крадете.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя икономика Личната
32
0
 
13
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Доста наглост ,да спасиш икономика като я крадеш и рекетирал?Малкия ти си нещо тотално увреден!
31
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 36 - Щом пишеш тук, сигурно четеш и на други места. Нали не смяташ, че мафията седи и пише по цял ден из сайтове и форуми. Свалиха се сами, и хората ги свалят, погледни колко народ пише, че е гласувал за тях, но сега съжаляват хората. Некадърността им ги свали, не мафията. Не стават, това е. Само по приказките ги бива, и то донякъде, че на някои трудно им се разбира какво искат да кажат.
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Можеше и по рано да започнат да падат цените, ако ЕС и САЩ не се бяха намесили с финансови стимули. След като търсенето е силно, само високите цени могат да го окротят и в послдествие предлагането да го надмине. Като се дават напечатани пари, само се удължава агонията - но дори и тогава свободния пазар си свършва работата със закъснение. А какво ГЕРБ са спасявали - нямам никаква идея. По тяхно време един мизерен разтеж, повишаване на външния дълг като % от БВП с около 70% .. и Простотия до Шия.
29
1
 
11
 
! Отговори
позор! преди 1 година
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, чудовищно нагъл - "енергийният гений" на сикаджийската мутра, който ограби ,срути и съсипа България! Защо мълчиш като *** за "Турски поток" бе, Делянчо, дето си влизало да се изпикаеш в униврситет в Щатите, ама само ти му знаеш името и назначи цялата си рода в хасковската община ,че й осигури и "обществени поръчки" за милиони! Я си скрий физиономийката, защото е отврат! И кажи на Сикаджията да не заплашва, защото скоро него ще го заплашат и ще се напикае!
28
0
 
1
 
! Отговори
hasmokar преди 1 година
Божий наместник, Спасителя ни.
27
4
 
7
 
! Отговори
Ало кукловодите преди 1 година
Опорките - Мафия и Корупция за ГЕРБ не работят - измислете нови - народът не е глупав!
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аба добрев такъв. Във най големия подем в световната икономика, между 2013-2021 какво направите а? Изгонихте стотици хиляди умни хора. Последните сме по всичко в ЕС. Спасили са икономиката хах. Вашата риторика минава само пред вашите неграмотни избиратели и хората ви на хранилка.
25
4
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ МАЧКА НА ИЗБОРИ преди 1 година
53.5 % - - кмет- Нова Загора............. срещу коалицията.. (ДБ + БСП)............ ХАХАХА..........!!!...... На българите като им БРЪКНАХА в джоба-бързо, бързо се събудиха и избират ГЕРБ...!!
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафиоти, при вас България намаля с 850000, големи сте спасители.
23
5
 
16
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Този явно рано се е надрусъл.
22
10
 
6
 
! Отговори
За недоволни от ГЕРБ преди 1 година
Друго си е да те крадат Кирчо с любовницата Лена и Кокорчо с гаджето си Спецов! Някак си по-демократично и красиво е !
21
1
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
22 а ти какъв си антибългарин мразещ пишещ лъжи обиди много ли си свестен щом пишеш такива простотии Аман от безделни драскачи
20
3
 
8
 
! Отговори
Долу шайката ГЕРБ преди 1 година
Борисов е член на БКП от1980г сиреч дърт комунист що се прави на антикомунист смешно е
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербаджиите вече чупят всички критерии по наглост и неадекватност.Видите ли...благодарение на тях сме живи.
18
1
 
5
 
! Отговори
Rеее преди 1 година
сбърках делян добрев с делян пеевски... сейм ши.т
17
2
 
1
 
! Отговори
Пкп преди 1 година
Намерихте решение как Герп и Пп да станете едно! Предлагам абривиатурата ***. като официална за новата формация. Честит американски Възход! БКП е зад вас! Ашколсум!