ПП покани на преговори отцепилата се Елена Гунчева

Тя е почти на 99% сигурна, че ще гласува против кабинета
5 юли 2022 13:09, Нели Христова
79
ПП покани на преговори отцепилата се Елена Гунчева
Снимка: БГНЕС

Елена Гунчева, която напусна партия "Възраждане" заяви за БНТ, че е поканена на преговори от името на Андрей Гюров. Тя каза още, че е 99% убедена, че ще гласува против кабинета на "Продължаваме промяната".

"С мен Кирил Петков не се е свързал, свърза се господин Манджуков от името на Андрей Гюров. Аз им казах какви са моите приоритети, казах им какво мисля за политиката на правителството на на Кирил Петков, което няма абсолютно нищо различно от това, което съм казала и досега за това което е извършено. Най-вече за предоставянето на оръжието за Украйна, гоненето на руски дипломати - неща, с които аз категорично не съм съгласна.

От ПП са я поканили на преговори, за да обсъдят програмата на кабинета.

"Аз ще изчакам да видя какво последно ще кажат, но почти 99% съм убедена че ще гласувам против такъв кабинет. Като ми изтекат болничните на 13 юли ще реша дали да продължа и как да продължа", добави Гунчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жал ми е за тази жена.Набор 1971,ей на.От злоба и неосъществени надежди.В чия посока,не се наемам да коментирам.Има яки изказвания от 2015 г.,когато даже аз още бранех рашките, които историята на фейсбук помни.После,катарзис,операция зет,белким спестим ние за някоя пластика.Макар,че според мен тя вече е над тези неща.Не знам какво движи критичен русофоб,радикализирал се до върл русофил за едно пет годинки време.Но ми е жал за нея,защото,за да паднеш толкова ниско,изисква талант и явна причина
45
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една Родина, една ПП "Възраждане", една българка -- Елена Гунчева!!
44
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гунчева трябва да застане начело на "Възраждане"! Тя го заслужава.
43
3
 
8
 
! Отговори
probi преди 1 година
Хайде стига вече с тази жена!Много важна стана, много внимание й отделяте. Напуснала партията, чрез която е част от парламента, би следвало да напусне и самия парламент. Не е нито честно, нито морално да плува из кулоарите и да се чувства важна.
42
3
 
10
 
! Отговори
Собственик преди 1 година
В моята фирма за ремонт на техника имам служител с фамилия Гунчев! Усещам как рязко ще му изтече трудовия договор!
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами при положение, че ДБ, БСП и ПП общо не са събрали колкото гербавите си е победа. Представятели си колко са гласували за тях, щом толкова малко гласуват за герб
40
3
 
9
 
! Отговори
Джоруел преди 1 година
Киро до момента е купил гласове на 70 000 българи! Като истински евро атлантик той не раздава пари и храна в махлите, та поне да има някакво обръщение в икономиката, а купува пакети от по 10 000 , на хора които не са искали да си продават гласовете, но избраника им ги е подвел! Чиста харвардска демокрация! Поне 70 000 българи имат основание да обявят изборите за нелегитимни, а правителството за нищожно!
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма дъно за ПП. После да говорят за принципност.....Те сега ще кажат, че целта оправдавала средствата, ама доста вече им се посъбра. Коалиция с БСП, сега зарибяване не всякакви отцепници, без оглед на визия, морал, лични качества. Пълен абсурд. Упсурт.
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб побързаха да се похвалят с грандиозната си победа в Нова Загора, където били постигнали 50% при 25% избирателна активност. През предишните избори получили 8811 гласа, сега голямото постижение е, че са получили 3700 гласа. Каква *** победа уважаеми дами и господа, каква драма, какъв резил
37
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди малко Копейкин призна, че Кирчо му се е обаждал и са говорили 15 минути. Кирчо е искал депутатите на Възраждане да гласуват за Рашков, а в замяна ПП щели да изберат кандидатът на Възраждане за негов заместник. Представяте ли си за какъв морал говорим и какво задкулисие.
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Благодарение на тази копейкината партия я влезне в парламента я не.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чака да види сериозна оферта, при сериозна оферта 100 процента ще подкрепи който е предложил повече! Жената е принципна, а принципите и струват скъпо :)
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарката Гунчева е в болнични до 13 юли. Т.е. ако до тогава има гласуване за правителство тя няма да е в парламента. Вероятно някой и е подсказал, че ще е добре за Петков и Василев тя просто да не е в народното събрание. Така се сваля необходимия кворум. Правителство се избира с 50% +1 от присъстващите депутати , а не с 50% от общия им брой. Т.е. ако в залата има 130 депутати да речем, правителство може да се избрере с 66 гласа "за"
33
1
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Едва ли ще ги подкрепи, освен ако няма договорка с Костадин, той я нахока яко публично и тя уж обидена да даде 121-я глас. Това е единия процент според мен. 99% не е така, хаха.
32
3
 
7
 
! Отговори
Вече преди 1 година
Има официален сигнал за действията на премиера в оставка, относно купуването на депутати.
31
4
 
5
 
! Отговори
hasmokar преди 1 година
Политслужанка
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави газ *** и *** повръща
29
3
 
8
 
! Отговори
строя Дунав Мост 2 преди 1 година
Само тази ме притесняваше в партията им и заради нещата които се знаят за нея, както и някой много страшни слухове не съм гласувал за Възраждане досега! Сега вече нищо не ме спира! Всеки прави грешки, важното е грешките да напуснат партията му своевременно!
28
3
 
3
 
! Отговори
фефр преди 1 година
Е тази е на агентска заплата. Едва ли ще се съгласи.
27
4
 
4
 
! Отговори
РОБИНЯТА ИЗАУРА..?? преди 1 година
РОБИНЯ КУПЕНА ОТ ЕДИН ЛУД..??.-------НИКОГА...!!..... БРАВО..!!