ПП търсили подкрепа от трима от "Възраждане"

Костадинов: Парламентът се превърна в организирана престъпна група
55
ПП търсили подкрепа от трима от "Възраждане"
Снимка: БГНЕС

Трима народни представители от „Възраждане“ са били потърсени от представители на управляващите, които се опитват да намерят подкрепа в парламента за съставяне на ново правителство. Това обяви лидерът на партията и председател на парламентарната й група – Костадин Костадинов, цитира от БТА.

Той беше категоричен, че депутатите на „Възраждане“ ще влязат в пленарната зала, ако се стигне до гласуването на предложението за нов кабинет. Костадин Костадинов отказа да посочи кои са депутатите и какви предложение са получили, но уточни, че сигналите за такива контакти са започнали да пристигат вчера на обяд.

„Настоящият парламент се превърна в сериозна организирана престъпна група, в която министър-председателят не се колебае да говори публично, че ще търси 121 депутати, все едно депутатите са стока, която се продава в магазините“, заяви Костадин Костадинов. По думите му тези хора са прескочили всякакви граници, но въпреки неистовите опити да се състави кабинет, такъв няма да има и се върви към предизборна кампания.

Костадин Костадинов съобщи още, че е имал телефонен разговор с премиера в оставка Кирил Петков, който му се обадил, за да иска подкрепа за назначаването на Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ. Петков заявил, че ако „Възраждане“ подкрепи кандидатурата на Рашков, „Продължаваме промяната“ ще подкрепят Бойко Атанасов за заместник-председател на КПКОНПИ.  

Лидерът на „Възраждане“ посочи няколко условия, при които биха подкрепили предложението за нов кабинет в рамките на този парламент. Те са прекратяване на договора за безплатни американски бази в България, в които, според него, не се знае какво има, референдум за членството на страната ни в НАТО, формиране на екип за предоговаряне на членството на България в ЕС, вдигане на антируските санкции и нормализиране на отношенията му двете страни и анулиране на решението за ветото над Северна Македония.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четейки уикипедия и някои други инфо сайтове излиза, че Костадин Костадинов е роден във Варна. Да ама НЕ. Той си е Толбухинец. Роден и живял във Владиславово набор 79 .... в квартала има едно училище и никой не го пезнава камо ли да му е бил съученик. Индивида пристигна във Варна 2007-2008.
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са доста болни.
34
4
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Безпорно давам глас за вьзраждане
33
0
 
1
 
! Отговори
Всъщност са четирима преди 1 година
Но в бързината да "изпльоскат" сензацийката ,мисирките забравиха да броят :)
32
6
 
14
 
! Отговори
Време ни е преди 1 година
Само Възраждане ще измете продажниците
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой истински български гражданин няма да застане зад предложенията за прекратяване на договора за безплатни американски бази в България, референдум за членството на страната ни в НАТО, формиране на екип за предоговаряне на членството на България в ЕС, вдигане на антируските санкции и нормализиране на отношенията му двете страни и анулиране на решението за ветото над РСМ?
30
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костя Рубльов не се продава за жълти копейки!
29
2
 
19
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Ако останат още 6 месеца на власт, цените ще са четворно по-високи.
28
2
 
18
 
! Отговори
Боб преди 1 година
На пазара: Търся да си купя депутати, евтини депутати!
27
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коста Биткойнкин не се продава!
26
1
 
5
 
! Отговори
От хората преди 1 година
До 26-всички са един дол дренки,а се бият в гърдите и реват като онези от клетките,че мислят за народа и всичко правят в името на този народ.Уви,знаем защо е...
25
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се обвържеш с Русия, с да си българин, си е наистина възраждане с голямо В, в кавички
24
0
 
0
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Да бяха потърсили от лидера и.
23
0
 
9
 
! Отговори
корупция преди 1 година
Цялата МАФИЯ в палаМЕНТА.
22
18
 
7
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Е щом тоя Костадинов дето е сменил 4 партии и открадна субсидията е там наистина Парламента се е превърнал в организирана престъпна група.
21
12
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 1 година
Е, това са смешки - ако Костадинов е голям, не знам кой е малък! Костадинов в моите очи е толкова "малък", ама си е повярвял, че е "голям", че го сравнявам с м....а.
20
19
 
1
 
! Отговори
с.т. преди 1 година
Аз не виждам какво лошо има да търсиш подкрепа от колеги от друга политическа сила. Значи, когато ГЕРБ търсеха подкрепа от Възраждане да гласуват против правителството, нямаше проблем. Сега ПП търси подкрепа от друга политическа сила - това вече е проблем. То е вой, то са писъци, то е тюхкане, то е ахкане - до небето. Абе вие от Възраждане нас за толкова улави ли ни имате, че си мислите, че някой ви вярва? Хайде, слезте на земята! Изобщо не сте "цвете за мирисане"!
19
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 24 Нищо ново под слънцето. Зел скалъпени пиески, оня напсувал другия, дестски кавги. Когато почнат да ги изхвърлят в контейнерите като в Украйна, това мога да повярвам. Дотогава си остава поредния актьор с хаплив език.
18
16
 
3
 
! Отговори
Qwerty преди 1 година
И какво от това??? Възраждане са бита карта. Който иска да продължи кариерата си в НС да си търси нова партия...
17
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин не дава на Възраждане да подкрепят Петков.