Манолова: Не си представяхме, че Промяната ще катастрофира

Исканията на "Изправи се, България" били да не се краде
6 юли 2022 22:55, Петя Славова
91

"Никой не си е представял, че само 6 месеца промяната ще катастрофира по този начин, продавайки исканията на протестите", това заяви лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова в "Денят ON AIR".

"Никой от протеста не си е представял, че корупцията ще се бори с напазарувани депутати. Исканията бяха прости и ясни - да не се краде, да се направи съдебна реформа и хората да живеят по-добре с перспектива за себе си и своите деца. Не си представям как ще се прави съдебна реформа с депутати, за които тегнат съмнения, че са платени. Просто изглежда, че кюлчетата в чекмеджетата се смениха с принципи", допълни тя.

"С поведението си българските политици успяха да доведат България до ситуация, в която да търпи щети от всички възможни страни. Ако ме питате дали политиката във външен план, която води правителството, е в интерес на българските граждани, категорично ще кажа не. Ако става дума за шпионство и за работа  срещу българския национален интерес, естествено, че трябва да бъдат експулсирани, но затова трябват доказателства. Ако става дума за редукция, това също може да бъде направено, но ефектът от двете едновременно е пагубен най-вече за българската икономика", коментира Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Според нея правителството начело с Асен Василев и Кирил Петков предпочита да купуваме руски газ през посредници. Тя подчерта, че контролните органи се пускат само, за да се замъгли картината и да се имитира някаква дейност. Манолова разясни, че "Изправи се, България" в следващия парламент ще наложи таван за цените на бензина и дизела.

"В правителствената програма няма никакви социални мерки. Никакви решения за трите най-големи проблеми на българските граждани - високите цени на горивата, непосилният скок на битовите сметки и ръстът на цените на основни хранителни продукти. Хората са в капан между растящата инфлация и константите доходи. Това не е дневният ред на българина, това е програма за богатите и за партиите с една цел - тяхното оцеляване и задържане във властта", отбеляза тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
18
 
! Отговори
Бико преди 1 година
А бе тази как стана юристка след бакалавърска в Москва по История на Всесоюзния ленински комсомол с магистърска по "право" в икономическия в София,че и Омбудсман беше благодарение на Бойко. А бе същият сценарий като магистралата на Кирчо в Харвард и пРезидента го направи Министър-председател. А бе службите си вършат добре работата.
41
11
 
19
 
! Отговори
Каун Грипенов преди 1 година
Аз пък си представях. Всички бяхте проект на БСП и Кауня. Омаскарихме единствения голям държавник на България с измислените от бившите служители на ДС чекмеджета и кюлчета с пачки. Плюехте ГЕРБ ,че е модел на корупция,а направихте милиони за фирмите си от скъпия ток и газ. Инфлацията вместо 7-8% я направихте 30% с нескопосаните си икономически мерки на Кокорчо. Сега народът сърба пресолената си супичка и я "духа".
40
3
 
3
 
! Отговори
АБОРИГЕНпречуКРЪСТ преди 1 година
Има съмнения че Хитлер нападнал СССР след консултация със синоптиците така че да може зимата да го разгроми....Знае се че невероятно бързото напредване на Червената армия се дължи на нежеланието на Хитлер да го спре и дефакто им подарява доброволно поне Източна Германия...Знае се за геноцидните чърчилови бомбардировки на Англия над ДРЕЗДЕН и че лично СТАЛИН настоял пред Чърчил това кърваво англоамериканско дело над германците да се прекрати......Черен Западен СЕНЕГАЛ в Метро Берлин
39
1
 
11
 
! Отговори
зАз преди 1 година
Пчеличката Мая получи подарък от съдбата, че не попадна в този Ку-Ку Парламент и сега има шанс да опита късмета си отново! -)))))
38
2
 
4
 
! Отговори
Смок Едноок преди 1 година
Майче вадя го фут и половина, навивам го три пъти около гушата ти и пак можеш да му смучеш главата. Зарежи политиката врътни една шайба и да бегаме на Приморско да ти пълня аспуха с пясък
37
5
 
9
 
! Отговори
Килгор Траут преди 1 година
Мая, Мая, примири се! В Харвард летвата не е като в Москва... И няма как да станеш ,,юрист" с партийна школа. Там и лъжите, и манипулациите, и хитрините дори са някак по-отработени, по-западно демократично ми звучат. Не като московлука на Митрофанката, например. Не можеш да се мериш с тези момченца, Мая... Дори и в лъжите!
36
3
 
4
 
! Отговори
Фандъкмафиози преди 1 година
Мая и Бонев милиционери от ГЕРБ.....Участваха на изборите за кмет без да имат своя бюлетина от листа за общински съветници ..............ако бяха участвали със своя листа за общински съветници сегашната опозиция щеше да има 75% от местата в общинския съвет а управляващото мнозинство от Герб максимум 25% от съветниците.......МАФИя
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая пък ми говори за продаване... тц тц!
34
6
 
8
 
! Отговори
ББ преди 1 година
братя смятате какви големи интереси са засегнати,каква мобилизация на мафията и руските ***...за 4 х. продават майка и баща,децата си продават...а трафика желаещи дестинация мАсква...гола вода...,ежеминутно ни тровят с лъжи и манипулации...всякак...ослужващите масовият убиец путин...за 4 х.,за власт...за его...порно клипчета,...все ***,с ятагани дедите на карадая не можаха ни смачкат...опитват с копейки!!!...и тая олекна с 4 х.,като тошко и славчУ
33
3
 
16
 
! Отговори
Манолова преди 1 година
Представяхме си много позитивна Промяна в личния статус на г-н Божков ! Но тия харвардчета всичко окепазиха !
32
7
 
9
 
! Отговори
Харвардски курсист преди 1 година
Борисов фалшифицираше бюлетини, протоколи, печатници, купуваше ромите... Киро излезе по хитър. Накупи депутати. Даже Рашков каза че нищо не може да направи
31
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как не знаехте? То беше ясно още откакто Кирчо лъжеше и мажеше за канадското гражданство.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави ли визира
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майчето си е Московска възпитаничка.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който краде да му отсекат четирите пръста на ръката да не може да, си обърше да видим тогава за какво ще му са, тези пари нали така в направил Крум
27
7
 
19
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Герб не бяха цвете но в сравнение с - продьлжаваме пеша , сега ми се струват супер - смятай до какво дьно ни докараха
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бре бре.. от козяк пак активираха маямата. МаяМа ти не разбра ли, че си свърши работата , а именно да разкарат герб от управлението, понеже боко спря да слуша какво му се говори и го обърна само на далавера. И за неразбралите - цялата тази поредица от избори беше по сценарии на козяк с крайна цел избутването на новото герб (пп) като първа сила.
25
4
 
2
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
До До 29"Борисов 3" падна още с отстраняването един път на сивият кардинал Цвъчко, втори път с премахването на бургаският гларус като зам.мин. председател и трети път с оттеглянето на Волен от коалиционното споразумение! Тук вече се злоупотреби законово и те останаха на власт незаконно и с подкрепата на ДПС. ДПС, тогава, ако си спомняте с реч на Доган на Българската нова година (21-22 декември) подкрепи Бойко;)))
24
2
 
11
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Точно така е. Само една подробност. Те не успяха да свалят правителството. Кабинета Борисов 3 изкара пълен мандат. Явиха се на избори поради изтичане на 4 г.мсндат. На изборите с машините на Мадуро се изпраха в последния час резултатите. За това никоя социологическа агенция не позна резултатите. Както и да е. Като цяло сте абсолютно точно в преценката си за Манолова.
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Според нея правителството начело с Асен Василев и Кирил Петков предпочита да купуваме руски газ през посредници."________Какво ще рече "според нея"? Това е факт. Откъде мислите, че идва разликата напоследък?