Манолова: Не си представяхме, че Промяната ще катастрофира

Исканията на "Изправи се, България" били да не се краде
6 юли 2022 22:55, Петя Славова
91

"Никой не си е представял, че само 6 месеца промяната ще катастрофира по този начин, продавайки исканията на протестите", това заяви лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова в "Денят ON AIR".

"Никой от протеста не си е представял, че корупцията ще се бори с напазарувани депутати. Исканията бяха прости и ясни - да не се краде, да се направи съдебна реформа и хората да живеят по-добре с перспектива за себе си и своите деца. Не си представям как ще се прави съдебна реформа с депутати, за които тегнат съмнения, че са платени. Просто изглежда, че кюлчетата в чекмеджетата се смениха с принципи", допълни тя.

"С поведението си българските политици успяха да доведат България до ситуация, в която да търпи щети от всички възможни страни. Ако ме питате дали политиката във външен план, която води правителството, е в интерес на българските граждани, категорично ще кажа не. Ако става дума за шпионство и за работа  срещу българския национален интерес, естествено, че трябва да бъдат експулсирани, но затова трябват доказателства. Ако става дума за редукция, това също може да бъде направено, но ефектът от двете едновременно е пагубен най-вече за българската икономика", коментира Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Според нея правителството начело с Асен Василев и Кирил Петков предпочита да купуваме руски газ през посредници. Тя подчерта, че контролните органи се пускат само, за да се замъгли картината и да се имитира някаква дейност. Манолова разясни, че "Изправи се, България" в следващия парламент ще наложи таван за цените на бензина и дизела.

"В правителствената програма няма никакви социални мерки. Никакви решения за трите най-големи проблеми на българските граждани - високите цени на горивата, непосилният скок на битовите сметки и ръстът на цените на основни хранителни продукти. Хората са в капан между растящата инфлация и константите доходи. Това не е дневният ред на българина, това е програма за богатите и за партиите с една цел - тяхното оцеляване и задържане във властта", отбеляза тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Маг Минчо преди 1 година
Да бяха само Промяната,с мед да ги намажем.. Ами Ти,Дончева, арменеца и адвоката?Не катастрофа, а бедствие се оказахте, мили ненагледни!!!
61
0
 
2
 
! Отговори
Тази употреби и преди 1 година
изостави болните деца,палатката им още стои в триъгълника като някаква дрипа, свидетелстваща,за отвратителната роля на Манолова в лъгането на нуждаещи се хора.Народът си каза мнението за Маяма и отровните и мутри,като ги изхвърли от властта.Но медийният слугинаж,вероятно обилно финансово мотивиран,отново ни предлага на вниманието тези ***,да не ги забравим.Няма да ги забравим,те винаги ще са обект на отвращението ни към политици фарисеи,измамници,търсещи само личната си изгода.
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уместна констатация: Странна болест глупостта е, весели са болните, тъжни са околните!
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краде се! Краде се като за световно! Толкова се краде, че някои се чудят, къде да си "вложат" парите. Повече няма да коментирам, защото пак ще ме изтрият.
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нов бар дак със стари ..... не става
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мая Почтената! Нали така я определи Киро? Нали знаете какво е българското определение за "корупция"? Далавера в която ти не участваш. Иначе, какво стана с "кошаревските"свидетели дето ги размяташе насам, натам по разни комисии?
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майче ако пп ти дадат някой лев ще си първи защитник, и възрожденка би станала и герберка но не дават. За тия протести дето споменаваш ти е къса паметта, пълни площади, ти отиде и рязко намаляха хората.
55
0
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Тази се отказа от най сладката служба която и подари Борисов.Кмет на София щяла да стане , партия прави .., . Глупавото си е глупаво.Гламак ще си остане.
54
0
 
9
 
! Отговори
das преди 1 година
няма по лицемерен човек от Майчето. Къде ли не ходи в кой ли офис не беше и се пак су бута да прави партия да говори и има кой да гласува за тях. Просто е смешно. ДА НЕ СЕ КРАДЕ МАЛИИИИ МНГО Е СИЛНА ДА НЕ СЕ КРАДЕ. ТО НЕ СЕ КРАДЕ МАЙЧЕ ПРОСТО СТЕ НЕКАДЪРНИ ВСИЧКИ КАТО ТЕБ.
53
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото това бе подмяната... Мая не им се връзвай.
52
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сестра Галева, моля?
51
8
 
6
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
До ББ 58 Че какво му е на Борисов ? Най добрия премиер.
50
3
 
7
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Много крадете и лъжете. За нула време се омазахте
49
2
 
13
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Манолова се усети че са се търкаляли по жълтите павета да стане по зле.И къде са онези убитите от системата майки ? И те съжаляват , но ги е срам да си признаят. И падението започна от юмрука на президента с най висок рейтинг.
48
2
 
16
 
! Отговори
Кики преди 1 година
Оцапана и миризлива , типичен представител на Българската политическа класа.Договорки , интриги , далавери и лицемерно преиначаване , в кое от тези неща Майче ти не си била вътре? Срам.
47
2
 
17
 
! Отговори
Манолова преди 1 година
Ти катастрофира с Пеевски, отвори си очите!
46
2
 
15
 
! Отговори
Манолова преди 1 година
Аз предложих Пеевски.
45
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мая е катастрофирала, а не Промяната. При нови избори Мая я чака нова катастрофа и отново ще гледа парламента отвън. И пак ще пее в хора на Клеветата.
44
10
 
19
 
! Отговори
Промяна няма преди 1 година
Няма и да има. Защото комунистите не я искат. Всичкия тоя цирк по жълтите павета беше платен, за да се върнат в краденето. Много европара трябва да се усвои. А Борисов и Гешев през годините им нанесоха сериозни загуби. За това драпат да ги махнат. Е, драпайте, но маските паднаха.
43
6
 
2
 
! Отговори
До 61 преди 1 година
Тоя твой измислен "политик" сам си признава че е имало такава госпожица която го е снимала и за дронове , но това второто е шизофрения!