Вижте движението на джипа, с който Георги Семерджиев уби две жени

Вижда се как кара със синя полицейска лампа на тавана на джипа си
Обновена: 6 юли 2022 16:15 | 6 юли 2022 16:15, Петя Славова
217

Нови кадри показват как се е движила колата, причинила жестоката катастрофа в центъра на София във вторник вечерта. На видеото се вижда как шофьорът Георги Семерджиев кара по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си, съобщава Нова тв.

Още по темата

След инцидента, при който загинаха две млади пешеходки, стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила. Той се разцепи на две при зверски удар в асансьора на метростанцията на бул. "Черни връх". Водачът успя да избяга от местопроизшествието и бе арестуван преди часове.

Оказа се, че той е рецидивист по пътни нарушения. Има 47 акта и 49 наказателни постановления. Джипът убиец бил с фалшиви номера, тъй като е официално спрян от движение. Освен това, книжката, с която Семерджиев шофирал и представял за издадена в Швейцария, не е истинска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е от на Боко Тиквата чакалите. За това е карал с буркани. Правил се е на вожда си.
94
0
 
12
 
! Отговори
До 97 преди 1 година
Включил е буркана, понеже е прибрал колесника за излитане. Той е чисто луд. Стюардесата до него може и да знае повече.
93
4
 
17
 
! Отговори
до 107 преди 1 година
Ако питаш мене, най-големите дребни тарикати, като тоя татуираният сладур, качил се на някакво Ауди за 100к, дето го кара всеки втори програмист, е от бедно семейство. Избивал комплекси цял живот и мечтаел си да бъде богат, ама нямал акъл и затова залитнал насам-натам. Нали ги гледам- всеки втори бедняк станал ММА боец, едвам изплаща драгливо БМВ на 10 години и се прави на велик. До един деца на бедни бачкатори. Тук-таме някое разглезено синче на някой богаташ.
92
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До живот в затвора без съд, няма какво да си губят времето с тоя изверг.
91
7
 
9
 
! Отговори
до 108 преди 1 година
Точно в комунистическа България такива нямаше! Но банани ядеш нали?! Искаше банани , НА ТИ БАНАНИ!!!
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя ли е дилъра на К?
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
47 акта и 49 наказателни постановления... В комунистическа България явно престъпниците са на свобода.
88
2
 
7
 
! Отговори
до 101 преди 1 година
Родителите му едва ли просто са си мълчали! Такъв не се става в семейство на честни работливи хора! Със сигурност са го прикривали и са му замазвали злодеянията с аргумента, че е добро дете, но са го подлъгали приятелите!
87
0
 
11
 
! Отговори
SPQR преди 1 година
Това поколение на Чалгата и Прехода е изгубено поколение. Най-добре сформирайте един легион от чалгари и ги пратете заедно с джипките им в Украйна за камикадзета срещу Путин.
86
0
 
13
 
! Отговори
a преди 1 година
50 акта, фалшиви книжки, черно тото, дилър на дрога.... нормалният българин щеше да е в пандиза само за едно от тези провинения, а този убавец на свобода и убива децата ни.
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименА на един друг футболист, с който после се разлюбиха, кой беше дал лампа.
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това е на сметката на Киро и Кокор, вместо да купуват депутати да си бяха свършили работата ... или поне някаква работа
83
0
 
12
 
! Отговори
строя Дунав Мост 2 преди 1 година
Жалката полиция и прогнилата корумпирана прокуратура, да не кажа държава са много по-страшни от Ковид! Мерки?!
82
0
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Всичките му роднини и близки, които със сигурност знаят за какво иде реч и са си мълчали са за затвора заедно с него, не са по-малко виновни...
81
1
 
21
 
! Отговори
Ученика преди 1 година
Само не забравяйте да напишете името на прокурора и съдията, които са го пускали досега...
80
0
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Абе тоя .....нали има приятели, роднини, съседи как пък така необезпокоявано си живее.? Как така никой не е подал синал, всички знаели че имал такава лампа, че по принцип си кара така. Как така никой близък до него не е подал сигнал, а си се вози пр него на лампа с прдимсво, дрогирани, високи скорости? Тежи ли им на съвестта, дано им тежи много.... Хаха брат му знаел че кара безрасъдно, със сигурност знае че няма книжка, защо не е информирал полицията че все пак шофира и то със фалшиви номера а
79
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умопомрачения наркоман уби две невинни жени, които вместо да се разхождат, усмихват и обичат с близките си хора, ще живеят разделени от днес до края на света.
78
1
 
13
 
! Отговори
1 преди 1 година
Някой да ми обясни защо е с включени полицейски светлини????
77
0
 
15
 
! Отговори
1 преди 1 година
Този трябва да го съдят за предумишлено убииство. Престъпник и убиец, Ноооо, за това сме отговорни всички ние, че не изискваме от институциите спазването на законите и прилагането на адекватни наказания. Както четох днес в една статия, че когато разчитаме на правосъдие раздавано от Господ, то държавата ни е на Дявола.
76
0
 
13
 
! Отговори
До 88 преди 1 година
С наркотиците, които освен че са му направили мозъка на гъба, той не е адекватен. Гледаш съм какви халюцинации провокират наркотиците и вероятно мозъкът му е блокирал. Възможно е да се е мислил, че има криле и лети, възможно е да си е въобразил,че е пилот на свръхзвуков изтребител. Тези хора са много болни. Трябва да им се отнемат колите а те да се вкарват в затвора. Но, за жалост те са над закона.