Александър Симов: Работим за голям социален пакет

Новата програма е амбициозна
7 юли 2022 13:00, Росен Стойчев
53
Александър Симов:  Работим за голям социален пакет
Снимка: БГНЕС

"В момента имаме неуправляващо мнозинство, което е насочено към това да разруши всяко полезно усилие."

Това каза пред БНР депутатът от БСП Александър Симов.

Още по темата
Според него ако бъде избрано правителство, ще може да бъде структурирано някакво политическо усилие.

Симов е на мнение, че разписаната програма за евентуален бъдещ кабинет е амбициозна, мерките са важни, хората ги очакват, "но е факт, че парламентарната атмосфера в момента по никакъв начин не отговаря на очакването да се застане зад една модерна, хубава, подредена програма". Депутатът от БСП смята, че ако кабинет бъде гласуван, атмосферата може да се промени.

"Защото това е водораздел, много ясен, изключително политически, изключително морален – искаме ли България да помогне на хората в кризисните месеци, които предстоят, или ще се занимаваме с политически маймунджилъци, които разрушават доверието към парламента, разрушават доверието и към цялата политическа система."

ГЕРБ продължават да бъдат в политическа изолация, остават партията на чекмеджетата, посочи Александър Симов.

БСП вдига своя резултат, защото хората оценяват усилията за прокарването на мощен социален пакет, изтъкна той по повод последните данни на социолозите от "Алфа рисърч".

Потопени сме в токсична среда от разяждащи скандали, посочи Симов.

Формите на комуникация в досегашната коалиция куцат сериозно, гласи анализът на БСП.

"Хората виждат, че не се забърквахме в скандали. Не сме участвали в големите политически битки. Целенасочено, упорито, инатливо работехме по този социален пакет", коментира Симов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една баба чака пред кардиологичния кабинет.Излиза доктора и пита бабата:- Вие за ЕКГ ли сте?- Не, за БСП съм!
25
4
 
9
 
! Отговори
моч преди 1 година
До 19 Анонимен..."Какво ли ще стане, ако се върнат на България стотиците милиарди откраднати от ГЕРБ и СДС?!" - Елементарно - НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ , защото болшевишките копои и присъдружните им ляво-либерали , *** да ли и парцали щяха да ги излапат до стотинка.За невежите маргинали като Вас ще припомня за другарите Луканов , Беров , Виденов , Костов , горския цар , Станишев , Орешарски и действащия днес преZидент - демиург на злото.
24
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма нищо по-социално от намаляване на инфлацията. Всякакви уйдурми за социални програми са прах в очите на хората.
23
3
 
20
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Симов , Симов и ти ли ще ми говориш за толератност и ред! Та благодарение на безпринципната ви коалиция изправихте страната пред колапс , изтеглихте за 6месеца 20 млд лв дълг , които незнайно къде отидоха , инфлацията е двуцифрена и най висока в ЕС , задкулисни договорки , купуване на гласове и какво по голямо обвързване от това с олигарсите , които вие създадохте и които платиха протестите и дойдохте на власт! Срамота !
22
5
 
21
 
! Отговори
Бгг преди 1 година
Сашко, браво на вас. Вие унищожихте БСП. Време е да не можете да влезете в парламента на следващите избори. Лицемерието Сашко, лицемерното.
21
3
 
14
 
! Отговори
до 19 преди 1 година
Самолетното гориво на Еърбъс-а до Солун е 26 000 лева. Хотела е 600 лева на онази нощ. Това са дребни пари за Кирчо... Нека ги върне на държавата!
20
4
 
14
 
! Отговори
до 19 преди 1 година
Вие първо накарайте Кирчо Кеша да върне 6 те заплати като министър в служебното на Радев, понеже КС излезе с решение, че Киро не е бил изобщо министър и е попълнил декларация с невярно съдържание! След като го накарате да върне 6-те заплати, поискайте да плати самолетното гориво на Еърбъс-а за полета Солун и хотел до Хаят, където Мата Космата и Киро чупиха матрака! Само тези две суми да върне Киро.. все пак е повече от нищо!
19
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАБОТИТЕ ЗА ДА КРАДЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
18
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП вдигнаха навремето долара до 3000лв. Знаем им пакетите. Да си пакетират органите и да се омитат докато не сме им чупили кухитее лейкии!
17
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ли ще стане, ако се върнат на България стотиците милиарди откраднати от ГЕРБ и СДС?!
16
4
 
9
 
! Отговори
моч преди 1 година
:)))))))То голям-голям . ама колкото и да е голям си остава ляв.......с други думи трогателно не потентен - няма да стане , безнадеждно некадърен - свършва преждевременно и драматично ялов - само умряло семе за умрели п....И както всички разбрахме баджанака свиленски кой точно орган на другарката нинова се пада , аналогично се сещаме и за теб Саше , точно коя част от пакета олицетворяваш както по форма така и по съдържание.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във връзка с прогнозите, че БСП влизат в състава на проекто кабинет Василев - на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".
14
2
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Основна грешка е да се увеличават социалните помощи, вместо да се намаляват, а най-добре е изобщо да няма социални помощи. Колкото повече социални помощи, толкова по-слаба икономика и по-голям недостиг на доходи.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък ние болшинството от народа имаме амбицията да ви пратим при Шкембе Войвода Скатажията и Магарешки. При тези тримката ще си правите компания за вечни времена другарю. Тези тримката поддържаха Лоестия а вие с *** подържате Киро Вампиро и Кокорчо. Нали знаеш че всяко удоволствие се заплаща.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ставате смешни с тези шкафчета и кюлчета. През декември 2021 изчезнаха 9 милиарда за 9 дни. Знаете ли колко са 9 милиарда с копюри от 100 лева? Колко шкафчета са това? Преекспонирате фалшивите нагласени компромати защото нямате нито едно доказателство. БСП сте едни уmайки в България. Вие фалирахте 3 пъти държавата след 1989г. Трябва да се засрамите!!
11
0
 
12
 
! Отговори
Тоя плондер преди 1 година
А, защо преди половин час гласувахте точно обратното, бе кухалник. ДЕВМ.
10
3
 
5
 
! Отговори
данчо преди 1 година
Въведете извънредно положение.Войната по пътищата не може повече да продължава.Нещата са извън контрол.Трябва час по-скоро извънредно положение.
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оня ден като казаха защо от Европейския съюз ни са отказали помощта за развитие от милиард и нещо щях да падна обяснението беше че сме нямали нужда от тях защото сме се развивали добре хахаха
8
2
 
14
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
Кажи си честно Саше, за голям ceкsyален пакет става въпрос!
7
2
 
12
 
! Отговори
Нео преди 1 година
По пакета на Киро или по пакета на Кокорчо работят?