Петков: Цената, която няма да платим е да вкараме задкулисието във властта

ПП готови с ясни политики, стратегии и законопроекти
168
Петков: Цената, която няма да платим е да вкараме задкулисието във властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единствената цена, която не сме готови да платим, е да вкараме задкулисието обратно в управлението. Това заяви 
премиерът в оставка Кирил Петков.

Още по темата

По-рано днес Петков, заедно с министъра на енергетиката в оставка Александър Николов, беше изслушан от депутатите относно доставките и цената на природния газ.

На въпрос има ли вече 121 депутати, които да подкрепят бъдещо правителство с мандата на „Продължаваме Промяната“, премиерът в оставка отговори, че разговорът продължава.

По думите му от "Продължаваме Промяната" много са искали да обърнат този разговор, да не бъде „подкрепяте или не подкрепяте“.

Имаме ясни политики, стратегии, законопроекти, декларира Петков, цитиран от БТА.

Той уточни, че става дума за над 40 отделни стратегии.

„Всичко това е толкова логично с тези хора. Дори да кажат „Не“", ама да видят цялата програма, да дискутираме по важните за България приоритети и тогава да си направят становището", заяви премиерът в оставка.

Той се надява парламентарните групи да влязат в диалог, но условието му е Слави Трифонов да не взима решения от името на ИТН, както Бойко Борисов ги взима за ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Петков ,ти си умен човек,но допускаш ,като всички почтени хора наивност ,като смяташ ,че "задкулисието" не е във властта - няма ,как да се "допусне" ,след като ТО- ИЛИ ТЕ С "БЕЛИТЕ ЕКИЧКИ" са "овладяли" всичко и почти ВСИЧКИ ,чрез различните форми на корумпирани зависимости цялата държава.Вие управлявахте през тези шест месеца ,но те държаха и продължават да държат властта все още с хората от почти цялата администрация.ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО...
138
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То ние от задкулисие немой се отървем, щото вие сте НОВОТО
137
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия с нинова по безсрамни няма , държат се така , сякаш сега за пръв път ще правят кабинет , все едно няма вот на недоверие , няма минали 6 инфлационни месеца , нито парапети нито оръжия
136
0
 
6
 
! Отговори
В изявлението си преди 1 година
Петков е прав-няма как да вкарат задкулисието във властта.Как да вкараш нещо някъде,където то вече е там?Можеше да каже:ще изкараме задкулисието от властта, след което да върнат мандата и да закрият формацията си,заедно с оня арогантен службогонец настимир.Така те, като се махнат от властта,ще изкарат задкулисието, чийто главен представител са самите те.
135
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
какъв манипулатор лакей шут , поставено лице , някакъл личен късмет е имал , че погледът на херото е паднал на него в един момент , ама погрешна преценка има ли сега нов посланик вече
134
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже и манипулатор не е, щом му личи.
133
1
 
8
 
! Отговори
Кико преди 1 година
На-големия манипулатор! Признавам го!
132
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро, знам че ще свършиш работа. Господ здраве да ти дава.
131
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
а ти какви решения вземаше сам - бедния българин да си дава заплатата за оръжие на украйна! и ненор-мален човек не би го казал това......изчезвай, канадски хамстер!
130
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Киро, дано нормалните хора да сме достатъчно на изборите.
129
1
 
8
 
! Отговори
Боб преди 1 година
Той вкара парапета и любовницата си във властта..
128
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Теб така ще те изритат, ти който работиш за Америка, против България.! Грешно прозвище са ти измислили- не си просто, а нагло. И дано си наясно , че има възмездие.
127
3
 
14
 
! Отговори
Цеко преди 1 година
Бреййй, то сега,, предколисието,, ли е във властта?Оривайте си парцалите, докато не сме изпукали от глад, видяхме ви колко можете !
126
3
 
11
 
! Отговори
ГОЧО преди 1 година
Тоя май е умственоИЗОСТАНАЛ! Никой не го иска ама той непрекъснато говори за някаква въображаема победа и се натиска във властта. Говори само за евросредства които щели да му отпуснат от ЕС а от досега отпуснатите редовият българин нищо не видя! Излъга за евтин газ и нефт през юни и най-наглоСЕоправдава с другите! Киро хващай влака за Канада докато можеш, не виждали че корабътЕС потъва и ти заедно с него??!!
125
1
 
12
 
! Отговори
ОТ УТРЕ - СИ НИКОЙ.. преди 1 година
КАКВО ГОВОРИШ..?........... ОТИВАЙ И ИЗДАВАЙ ИНВЕНТАРА..!!
124
1
 
20
 
! Отговори
ПОЛИТГЕЙМЪР преди 1 година
ТОЯ ГЛЕДА КАТО ТРЕСНАТ! БЕСЕН Е ДА НЕ ИЗПУСНЕ КОКАЛА, АМА ТОВА БЕШЕ! АДЕ КОЙ ОТ КЪДЕ Е!
123
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
140, ами ти как очаквах от мюсюлмански държави, да измислят комютри, рентгени, коли, всичко е измислено в християнско-юдейския свят, за съжаление. Турция затова население 87 милиона да има 700 милиарда икономика е смешно, че те само турситите и гастербайтерите правят 500 мииарда, и 87 милиона турци явно останалите 200 милиарда, 8 000 долара БВП НА ГЛАВА, А БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ КЪМ МАЙ 2022 Г. - 13 000 ДОЛАРА, ДОТАМ С ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА ТУРЦИЯ.
122
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ще бъде вкаран Янев.7
121
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то задколисието/Има Такова Недоразумение/ беше вкарано още при изборите за да свали правителството.
120
3
 
1
 
! Отговори
до 138 преди 1 година
брат къде сравняваш Бъгария и Турция, от една страна с Холандия, Холандия на 16 милиона население има 1,1 трилиона долава БВП, Турция на 87 милиона население 720 милиарда БВП, турците могат само в завода да блъскат , на селско да блъска, строителство, холандците правят стартъпи, аутсорсинг за милиарди, произвеждат високотехнологични неща, не кат нашите и турците - сапуни, прахове, баклава и да лъжат някой и друг турсит в Турция, заради доскоро евтините цени, които вече почти се изравниха с Бг