Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 5 до 20 години затвор е добро лечение за цялата корупционна клика - дупетати, пропурори, съди, милиционери, катаджии сътворили тоя резил. За детето на либералната "демокрация" Г.С. лечението е само едно - екзекуция.
179
0
 
10
 
! Отговори
Инженер преди 1 година
Новите коли, особено джиповете имат много масивна конструкция, тежат по над 2 тона. За да се скъса на 2 части трябва невероятна сила. Ко...ленцето е карало с над 150км/ч.
178
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 5 до 20 години за двойно убийство при рецидив и 50 други престъпления, които са ненаказани към момента? направо да го трепат тоя, няма нужда от такива сбърканяци. Той не допринася с нищо за обществото.
177
0
 
5
 
! Отговори
някой преди 1 година
До АзВ Русия също нищо няма да ти направят, имаше такъв случай на един актьор пиян уби някакъв работяга в центъра на москва и му дадоха 7.5 години, един блогер Едвард Бил размаза няколко коли пред външно министверство пак в Москва и замалко да убие някаква жена и дори не го осъдиха и всичко се потули. Същата мизерия е като тук. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.
176
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 5 до 20 години!!! Смях в залата! Делото ще се влачи най малко 5 години, докато се позабрави и накрая нищо. Както с оня другия наркоман с чайчетата! За такива куршум на място,без съд. Но това е то демокрацията- беззаконие!!
175
0
 
13
 
! Отговори
Стоян преди 1 година
Ще му дадат 5 год. и ще излежи 2 години . И това е в просташката комунистическо-мутренска България ,без закони !
174
0
 
4
 
! Отговори
Строг но справедлив преди 1 година
Само така, като дойде в съда веднага (е, след около две години и три обжалвания разбира се) ще го осъдя на в всичката строгост на закона: ОСЕМ години затвор, от които първите ДВЕ в общежитие от отворен тип. Така де, това му е първата присъда, давам му шанс да се поправи. Разбира се там може да има отпуски по преценка на местния директор. А ако след 6 месеца директора реши че той се е разкаял и има добро поведение, остатъка може да бъде заменен със подписка. Нали сме цивилизовани.
173
2
 
4
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Тъпите българи пак кудкудякат зад оградата докато не стане време пак да снасят яйца и да спрат да квичът.
172
0
 
3
 
! Отговори
За вица преди 1 година
Не Джон, не свалят правителството!, свалят радиаторите...
171
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
3 години условно макс
170
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо да разпъним адвокатът му
169
0
 
9
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Само за сведение, КАТ нито разследва, нито задържа нарушители, нито издава присъди за нарушения. Та тези, които питат " защо КАТ " да знаят, че трябва да попитат " защо Прокуратурата " през тези години е спяла. И още, как да го осъди съда като няма КОЙ да му повдигне обвинение за нещо и да внесе това обвинение в съда, а това е работа на Прокуратурата, която е независима.
168
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"Зъб за зъб,око за око,ЖИВОТ за ЖИВОТ "!!!!!...Кво са лутате в смотаняшки бръщолевиници ?!
167
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато аматьори се упражняват на гърба на българите 30 години ще става по-зле.
166
1
 
13
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Да се върне смъртната присъда! Незабавно, крайно необходимо е !!
165
0
 
2
 
! Отговори
До БГ Гражданин преди 1 година
а ти що не намали до 60?
164
0
 
8
 
! Отговори
властимащите преди 1 година
До ццИ на колко години е осъден и къде се намира в момента, че не разбрах, какво е излежал?А да - при мама и с определената доза. Леле каква мъка !! Е, забравих закрилника - Лъчо МОЗЪКА !!!
163
0
 
4
 
! Отговори
до живот за ... преди 1 година
какво е ?? !!!! за пътуване в автобус без билетче ли ???? ако е виновен за смъртта им има само едно наказание !!!!!!!!!!!!!!!!
162
7
 
16
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Кво ревете ве?!Европа има интерес от такива неща да живеете в страх и да сте им колония!На тоя в Русия биха му разкатали фамилията до 9 коляно!
161
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убиваш 2 момичета и лежиш 3 години в рехабилитационен център - колко справедливо, идилия.