Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много интересно написана статия, чак се чудя правилно лки виждам "вероятно превишена скорост" ?! С "невероятно превишена скорост" причиняваш сблъсък, разцепващ кола на две части!
139
0
 
18
 
! Отговори
IVo_1 преди 1 година
колко още Семерджийчета има ... във всеки град има по няколко. И полицаите си ги знаят и си ги пазят. докато не стане някоя трагедия като тази.
138
0
 
14
 
! Отговори
ddd преди 1 година
Как 20 бе единствената справедлива присъда е доживот на този скот да таковам мама му червясала къде роди това животно просто
137
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
какви 5 до 20 години? Екзекуция. Обществото няма нужда от такива. 0 добавена стойност
136
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
5 години за рецидивист, дрогиран и пиян, каращ без книжка, отнел 2 живота.. seems legit
135
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E как 20 години бе?За два живота отнети трябва поне две доживотни присъди да има.Какви 20 години бе смешнициии?!Кой ги гласува тия закони бе?!Лелееее....
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 152, къде е това "вас"? Дайте му адреса на Николов
133
0
 
18
 
! Отговори
София преди 1 година
От 5 до 20 години е подигравка с нормалните хора. Това е минимум за доживот.
132
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зъб за зъб, око за око!!!Това е казано не случайно! Убийте го!!! Не чакайте на тъпите полиция, прокуратура и съд!
131
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срещу нас живее убиецът на Милен Цветков. Ха, познайте дали е в затвора? Ми, не. Живее си спокойно под домашен арест в голямата къща, прави си купони с приятели, поръчва си пица...С този няма да е по-различно!
130
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При такива нарушения и причинена смърт не 5 до 20 а смъртна присъда трябва да се върне за хора като него.
129
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И в САЩ може някой екзалтиран наркодилър да профучи със 160 през кръстовище и да отнесе невинни хора, но няма как преди това да са го спирали 100 пъти с нередовни документи и да си кара спокойно с буркан и стоп-палка. Не ви е виновна демокрацията, а БГ институциите, третиращи връзкарите по различен начин.
128
0
 
12
 
! Отговори
лудница преди 1 година
От 5 до 20г. за купчина престъпления плюс двойно предумишлено убийство. Абе да не ги е писал този законите? Или такива като него ги пишат?
127
0
 
14
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Доживот!!!
126
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вероятно превишена скорост. Че то на видеото се вижда как прелита с над 100 км, ама иначе било вероятно. Що не казвате нещата такива каквито са?
125
5
 
11
 
! Отговори
М преди 1 година
До Анонимен 135 -----Не е виновенсамо Кирил Петков. Виновна е демокрацията. Тя ражда такива *** по целия свят. Вижте какво става в САЩ. Това не е демокрация а диктатура на малцинството над мнозинството. Това е сбъркана хуманност раждаща чудовища. Слободоия анархия беззаконие ,корупция и безбожие. Дави с....ра на демокрацията.
124
6
 
6
 
! Отговори
Киро Харварда преди 1 година
Бас държа че този убиец е гласувал за Промяната и е участвал в протестите на МаяМата! Мярвал съм му физиономията по БТВ.
123
0
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
И тук нищо особено няма да се случи.
122
0
 
3
 
! Отговори
alf преди 1 година
Организирана престъпна група чрез разносвача на дрога е организирала убийството на две млади жени. затова едва ли се дава само 20 години затвор
121
0
 
12
 
! Отговори
az преди 1 година
Хора време е да се опомним и с такива ла.*** да взимаме ние правосъдието в наши ръце, на Народа... Отиваме 10, 20, 30 хиляди, колкото и да е, измъкваме го от ръцете на "полицията", докато го водят към съдебната зала и на бесилото на главата на коня да овисва пред парламента да гледат и тия отпред...друга оправия няма, иначе ще си цъкаме и ще си викаме ей добре, че не бях аз..или детето ми. До следващия път, когато ще си ТИ!