Социолози: Това не е управленска програма

Коментар на Татяна Буруджиева и Петър Чолаков
7 юли 2022 14:33, Росен Стойчев
20
Социолози:  Това не е управленска програма
Снимка: НОВА

Управленската програма на кабинета „Василев” не е програма. Около това се обединиха социолозите Татяна Буруджива и Петър Чолаков в ефира на Нова Нюз.

"Това са наброски, не е точно програма.

Още по темата
Извадени са някакви точки по какаво ще се работи", коментира Петър Чолаков. Той даде и пример, че е "на трупчета" съдебната реформа, както и смяната на главния прокурор.

"Нека Асен Василев да си изпълни мандата, но и да го изпълни, не съм сигурен, че ще има някакви сериозни промени по отношение на главния прокурор".

„Аз не бих я нарекла програма. Програмата трябва да очертае приоритети. Тук има единични конкретни действия, които са наложени от несвършеното досега. 6 месеца трябваше това да го свършат. Сега ни предлагат да им дадем още 6 месеца да го свършат", посочи Татяна Буруджиева. И попита коя е гаранцията, че в следващите 6 месеца посоченото ще бъде изпълнено.

Най-реалистичният сценарий за социолозите са предсрочните избори. "Неизбежни са като четирите годишни времена", посочи Буруджиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
6
 
! Отговори
стоев преди 1 година
Как ще махнат гл. прокурор като мафията го е бетонирала с закони.Или само да се правим на значими
13
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да го дyxaTe долнопробни, нещастни гербаджийски социолози-пати! Не че има какво хубаво да се каже за ПП-то, но и тия двамата като ти кажат добър ден гледай, къде е луната.
12
12
 
10
 
! Отговори
питащ преди 1 година
Няма ли да спрете да показвате платени " политолози " . То бива прос....тотии, но тяхното вече няма мярка . Омръзна ни от такива не...кадърници платени от нез...найно кого. Дали не е от ЕС и ФАЩ. Никой не може са избяга от съдбата си , помнете го платени социолози.
11
4
 
9
 
! Отговори
До Гошо..Тъпото преди 1 година
Гошо ,наистина си Т.....!А когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено ! Слава богу че сте малко-заблудени пубери и престарели чугунени глави!Вервайте си другари,вервайте!!!
10
5
 
3
 
! Отговори
То и тези преди 1 година
не са баш социолози, ама 'айде. Да бъдем снизходителни към чуждите грешки и да прикриваме своите.
9
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Хайде да не забравяме, че да се представи в сносен вид една програма трябва акъл.
8
3
 
7
 
! Отговори
Паве преди 1 година
Истанбулската конвенция в програмата ли е? Ако не е, ще стане!
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Гошо...*** .Гошо много ти отива прякорът.С Киро Простото сте си чудна двойка
6
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Манолов Е само педерасът Асенчо и психопатът със семпъл ум Киро Простото -разбират,нъл тъй.?Резултатът е налице,цените 300 - 400% нагоре
5
26
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
При тази яростна...опозиция,поставящи пръти и...мини навсякъде,програмата може да е само една -да продължи политиката за отстраняване на корумпираните герберски калинки от държавната...хранилка. Да продължи и линията за...детрониране на Каскет Гешев,крепител на...боковизма. Падне ли Гешев,за броени седмици се разпада и герберската върхушка.
4
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези царе на широкия лаф биваше да покажат управленските програми на ГЕРБ за сравнение. Там Руски Поток, Македонско Вето, Кражби по Хемус, самолети на хартия, нулеви реформи .. всичко това трябва да е разписано по дни и часове вервам. Буруджиева дето шпаклова ГЕРБ да излезе да даде примери .. така на празни приказки и баба знае.
3
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе то само когато ДПС и ГЕРБ предлагат всичко си е програма. Всичко останало не може да се нарича програма, понеже не е съгласувано с Доган. Нъл тъй социолози?
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буруджиев не беше ли убиецът на ген.Луков?!!
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Социолог да си .... Много са умни и прозорливи. Затова и заплатките добри