Сабрутев от ПП: Нужен е нов парламент и нови избори

Партията му би подкрепила ДБ в третия мандат
10 юли 2022 14:02, Петя Славова
27
Сабрутев от ПП: Нужен е нов парламент и нови избори
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" са направили максималното и невъзможното, на база на ясни приоритети. Това коментира пред НТ ВЕнко Сабрутев от "Продължаваме промяната".

По думите му, трябва изцяло нов парламент и нови избори. "Това е потенциалният сценарий. Бихме подкрепили "Демократична България" в третия мандат, но ключовото е да няма промяна в нашите приоритети. Ще подкрепим всякакви усилия да се състави кабинет. Няма как да се говори за премахване на модела Борисов с Борисов. Ние слагаме ясна червена линия е никакви преговори с Борисов, Пеевски и Трифонов", коментира той .

Още по темата

 "Кои ще са експертите, които ще влязат в експертен кабинет. Ние не успяхме да купим народни представители, защото не ставаше въпрос за търговия, а за приоритети, затова разписахме програмата, за да няма спекулации", добави Венко Сабрутев.

По думите му в Народното събрание вече има нова коалиция в лицето на ДПС, ГЕРБ, "Възраждане" и "Има такъв народ", които бламират работата на парламента.

"Новият закон за КПКОНПИ ще работи с тях. Разбихме мега корупционната схема на "Капитан Андреево". "Продължаваме промяната" няма да подмени вота. Закон за пълна газова диверсификация, незавършването на газовата връзка с Гърция беше защита на руския интерес в България", коментира Венко Сабрутев.

Той подчерта, че има различия с президента по отношение на външната политика на страната.  "Френското предложение е добро за България", каза още Венко Сабрутев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
5
 
! Отговори
и те така преди 1 година
правилно , но вие , бсп , дб и чалгарите не трябва да сте в него .
20
4
 
1
 
! Отговори
европейски ибрици преди 1 година
н еви ли писна от игрите на партиите и скубане на индианците в колонията -егати простия народ -парламената е една безплодна доилна -само президентска република един да носи отговорност -така размиват нещата и само картели и разпределян ена евромангизи
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сабрутев, който предлагаше висок пост в Световната банка на Каримански, ако се откаже от кандидатурата си за управител на БНБ. А уж, бяха почтените. Позор.
18
1
 
8
 
! Отговори
Курнела преди 1 година
До АнонименВенко е син на БКП и на баща си където много години напъва да става Смолянски кмет на мястото на баба Дора, ама не успява. Румен президента най-накрая направи тате областен, а сина дупетат!!!!
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сабрутев да си запише, виждам че често го прави... След изборите ПП е аут от властта, некадърните *** с дипломи, да си търсят друга работа.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сатер17 "Адиот, ПП ПП формално все още няма." Ти още "фърчат" на хартиеното самальотче "волт" на Властимир Ананиеви как все още не са му спретнал някое министерство сред гъстата навалица от шуробаджанаци, така и не се разбра!
15
1
 
6
 
! Отговори
Сатер преди 1 година
Адиот, ПП ПП формално все още няма. Явно сте някаква фатаморгана или феята на зъбчетата.
14
2
 
17
 
! Отговори
Защо всички преди 1 година
от Продажни П0длоги изглеждат като надрусани с по две магистрали...
13
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ имат много добри експерти, даже отлични. Най-вече са експерти по лъжи, манипулации, кражби в особено големи размери, злоупотреба с власт, притискане на дребния и среден бизнес и най-вече са експерти по лягане пред Доган, Шиши и ДПС у нас и пред Путин навън.
12
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не успяхте да купите депутати, защото мафията ги купи преди вас.
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сабрутев е ярък пример на поколението "Учи мама, за да не работиш!" И хабер си няма от управление на държавата. Както и останалите в ПП. Алчни за власт и пари, а предлагат дипломи без покритие. Никола Минчев сам си призна, че е учил в движение, докато е бил шеф на парламента.
10
1
 
14
 
! Отговори
Шаши преди 1 година
,, Ние не успяхме да купим народни представители". Е, това обяснява всичко.
9
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герб имали добри експерти, те ако ставаха нямаше да се оставят ББ да ги купи и да ги командва.
8
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Често спорим с приятели за политика , дразнят се,че ПП действат бавно, но за герб и дпс знаят, че са крадци и трябва да са вън от парламента или с минимум депутати. Българите все мрънкане и не харесваме, но ако трябва да направим нещо, си кротуваме.
7
5
 
17
 
! Отговори
перко преди 1 година
Разбихме мега корупционна схема на "Капитан Андрево" и създадохме хаос който се проверява от ЕК! Правилното наименование за вас е ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ!!!!
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бат Венко, син на областен управител. Айде, arrivederci. Аман от татини, Киро и него тате го командва.
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хюююмнета харвардски, не ставате за нищо. Поне избихте ли си стипендиите от американските фондации. Да не сте капо.
4
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължаваме Пупулизма. Аут сте, втори път за вас никога. Така и всички приятели.
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
без простото киро,любовницата,кумеца и баща му..без ПП,колкото и да настройвате машинките.
2
4
 
23
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Венко явно и ти си вярваш колкото и просто Киро! Явно не си чел одита за Капитан Андреево на ЕК , в който се подчертава че се забавя ображотвабето на колите , че се пускат коли без проверка за което свидетелстват германските власти , че навсякъде в ЕС дейността е от частни лаборатории и че няма забележка към досегашната такава! Просто продължавате лъжите на Харвардските мошеници! И за каква промяна иде дума щом ви избра олигархията!