Балабанов: Сега логично е президентът да постъпи мъдро

ИТН ще присъстват на консултациите при държавния глава
14 юли 2022 12:51, Нели Христова
63
Балабанов: Сега логично е президентът да постъпи мъдро
Снимка: БГНЕС

"След като знаехме всички какво ще се случи днес с втория мандат, логично е президентът да постъпи мъдро и всички да направим всичко възможно, ако има въобще такава възможност, да съставим правителство, за да може българското общество да е удолетворено, защото според всички социологически проучвания, които излизат в момента, то не иска нови избори. Тоест - иска ние да работим в тяхна полза, за да извадим държавата от кризата".

Още по темата
Това заяви пред журналисти Станислав Балабанов от "Има такъв народ" минути след като ГЕРБ върнаха втория мандат на президента Румер Радев.

"Ако не се стигне до консенсус, логиката наистина са избори, но това е най-най-най-последният вариант", категоричен бе той.

Балабанов увери, че ИНТ ще отидат на консултациите при президента и ще подходят максимално диалогично.

"Мъдрият избор е да не се подхожда емоционално, а практично, за да може наистина да имаме възможността и свободата да работим по политики, ако има такава необходима среда за тях", допълни депутата от ИТН. Той заяви, че ИТН имат готовност за третия мандат, но не могат да въздействат на решението на президента.

"За нас не е логично Кирил Петков и Асен Василев да са на поста министър-председател. Иначе с парламентарната група и всичко ако се случва по демократичен начин - с официални покани, а не задкулисно, логично е да седнем и да говорим първо по политики, за да видим каква ще бъде тази програма и какъв ще е срокът за нейното изпълнение. Чак тогава ще говорим за личности", каза още Балабанов.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това някой ви го е написал вие 3 парламента постъпвахте глупаво
50
0
 
4
 
! Отговори
Дочев преди 1 година
Спрямо отиващата си партия и този бузест елемент,президента както винаги,ще използва етикета,за да каже чау на вредната,лъжлива,предателска пасмина.Съборихте страната пред очите на всички българи тук и извън границите й.На изборите през тази есен,народа ще ви натика в контейнера за политически отпадъци,където ви е мястото завинаги.Виновни са оня "левент" и това бузесто недоразумение.
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Радев беше мъдър, нямаше да уйдисва на БСП да става президент. Станал е за дъвка не само на българите. Присмиват му се, а това не е добре за президент И си играйка в дрончета)))))
48
4
 
6
 
! Отговори
И кое преди 1 година
И кое е по- точно " мъдрото"??? Да обвиняваш някого в кражби след ПЕТОРНА КОМПЮТЪРНА ЕКСПЕРТИЗА??? ТО И ЗА ДЕЦАТА БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ Е ФЕЙК, СЛЕД КАТО СПЯЩИЯТ И ЧЕКМЕДЖЕТАТА НЕ ПРИСЪСТВАТ НА ЕДНА ОБЩА СНИМКА!!! САМО ДЕ.БИ.ЛИ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗЛЪГАНИ.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарят Балабанов и той се взе много насериозно ! Кога стана кюмюрджия - кога му почерня Г.3. ?! И той взе от политика да разбира , че и съвети да дава ! Пази , Боже от такива "капацитети" ! Вместо да се засрами ,че зарад безмозъчните решения на слугинската им партия загубихме толкова много време ,седнал нашият да ръси мозък ...
46
0
 
8
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Хайде на село мойто момче. За няколко месеца се превърна в мазно щопарче.Нямаш акъл за депутат и е добре ако си го разбрал.Балъците гласували за ИТН вече и те прогледнаха.
45
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
хаиде повече не приказваите и не се излагаите не пускате кокала аз искам изборидо дупка през окт после през пролетта няма нищо страшно докато случимна хора това което сега е на сергията нищо не струва
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А за мен не е логично хора като теб да бъдат депутати.За мен е логично ти да си санитар или боклукджия.За това имаш капацитет,а не за журналист или за депутат.
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сахар И най-много искаме да забравим Възраждане.
42
2
 
12
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Този ще го заплюя по лицето му само да го срещна на живо..
41
3
 
21
 
! Отговори
един отвратен от ИТН преди 1 година
Ами защо съборихте правителството бе чалга-***, за да искате сега правителство ? Гнусотия чалгарска лицемерна ! Марш от политиката на нея не и трябват кючекчии и гьобекчии ! Ние народ ли сме или животни от джунглите ?
40
4
 
20
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Аз пък много ще се израдвам на нови избори в резултат на които ще забравим Тошко "Африкански" Йорданов, Балабанов, истеричната Митева и другите анонимници плюс Смазнислав Трифонов.
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да така е ще постъпи мъдро ако връчи мандата на ДБ не на ИТН
38
0
 
4
 
! Отговори
извод преди 1 година
Кой заблуждава депутатите че обществото им вярва. Нещата могат да се променят само ако дойдат извънземните. Земните нито искат нито могат да направят нещо добро. Марионетките никога и никъде не са направили нещо добро.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешки
36
1
 
11
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Я, тома биков на итн-то!И продължава да говори...
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква е хавата ?Намери ли си работа или Лилито ше те хрантути ?
34
3
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Балабанов,не си губи времето с консултации.Пускай CV-то и тръгвай по интервюта.Депутатстването приключи.
33
3
 
8
 
! Отговори
Хмм... преди 1 година
Напротив Балабанов, мнозинството иска нови избори. А президента го видяхме каква коалиция за чудо и приказ сътвори, така че, мъдрото в случая е нови избори, без вас, без Киро и без Христо Иванов брадатия. Вие първи напуснахте коалицията и това бе знак, че нещата не вървят на добре, а с по нататъшните си действия Киро и кокоро я довършиха.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искаме пак от вас правителство. Искаме избори.