Пето обвинение за Георги Семерджиев - за каране с фалшиви номера

Той не се яви днес пред съда
14 юли 2022 13:08, Нели Христова
39
Пето обвинение за Георги Семерджиев - за каране с фалшиви номера
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата повдигна пето обвинение на Георги Семерджиев, който причини смъртта на две жени при тежка катастрофа на столичния бул. "Черни връх", миналата седмица, предаде репортер на БГНЕС.

Обвинението е за шофиране на автомобил с фалшиви номера в деня на трагедията.

Самият Семерджиев не се яви днес в съда. Той е подал молба за неприсъствие в Софийския апелативен съд. В крайна сметка съдът реши да го остави в ареста.

Прокуратурата повдигна вчера четвърто обвинение на Семерджиев. Той е обвинен за притежание на наркотици, след като в катастрофиралата кола бяха намерени амфетамини.

Те не са били в голямо количество, но все пак попадат под ударите на закона и затова Семерджиев е с още едно обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен келешОпределено при Борисов беше по-добре - караше си човека джипката без проблеми. А сега нема го Борисов и оп - проблем, не като с оня прокурорския син дето уби двама и го осъдиха условно.
21
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Смятам да се въведе екзекуция за рецедевисти, тамън няма да има нужда да ги издържа държавата в затвора нито хляб нито вода ще трябва да им се осигурява.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И 50 години да му дадат мислите ли, че ще лежи като обикновен затворник. Вероятно ще е в някоя новичка килия с всички удобства и ALL INCLUSIVE и ще си живее по добре от всички ни. Може и в затвора да разнася пици с кристали.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четете в. Труд. Там пише, че е доставял "пици" лично в Министерски съвет.
18
2
 
8
 
! Отговори
Подмяната преди 1 година
Още 70 обвинения му сложете! Накрая тъй като по бг закони не се сумират, а се гледа най-тежкото провинение, май ще го съдят, че е излязъл от тях без лична карта!
17
4
 
7
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
Симонка бонбонка е назначена от МВР на Рашков. Ха ха ха ха ха ха!!! Браво на такива назначения!!!
16
3
 
8
 
! Отговори
Записите говорят преди 1 година
Семерджиев е доставял пица с кристали по нощите лично в МС!!! Затова е така покриван и обгрижван. " Пли тест за наркотици - поне 5- 6 министри изгарят! - това твърди Руди Гела в чат във фейса.
15
5
 
12
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Ако тази катастрофа с двата трупа и после разнасянето на стълби от полицаите в помощ на надрусания шофьор се бяха случили по време на управлението на Бойко вече министърът на вътрешните работи щеше да е сменен.Както и шефовете на първо и четвърто РУ.Бойкикев,Нинова,Киро,Гнома шяха от сутрин до вечер да плямпат по телевизиите как полицията е свързана с престъпността:):):)Сега скрити като мишленца:):):)
14
2
 
12
 
! Отговори
Без име преди 1 година
Добре де толкова ли няма някой от близките на загиналите да се реши и да вземе закона в свои ръце, а именно:Да бъде отвлечен по някакъв начин и изтезаван по възможно най бруталния възможен начин минимум 1 - 2 месецаДруг начин - да бъде издебнат пред съда или там каквото ще е и да бъде нарязан на парченца, та цяла България да го види после как е пукнал в собствената си кръв.Но за предпочитане е вариант 1
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя още ли е жив бе?Такъв не е нужен на обществото.Както и оня дето уби Милен Цветков.Няма смисъл да живеят повече тия!
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ау, не думай - пет обвинение, значи ако му дадат по една година за всяко: ще лежи цели пет години, значи след 2 е на свобода... да си джитка пак върху пешеходците с фалшиви номера, фалшива книжка, дънейки амфетки и пуснал синята лампа за кеф...
11
1
 
18
 
! Отговори
Нашия съд преди 1 година
И още 5 да му повдигнат, едно по едно ще започнат да отпадат и накрая ще бъде глобен, че е карал без колан.
10
0
 
1
 
! Отговори
Ангел Кънчев преди 1 година
И така до 19!
9
1
 
11
 
! Отговори
Обвинение преди 1 година
Голям шлем - не е лесно да се постигне това. Сега остана и личната му карта да е фалшива.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво стана с легналата полицайка е по-интересно
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля си, че покрай него има цяла ОПГ в МВР. Полицайка му в колата, полицай идва първи на мястото да заличи следите, полицай отива да му носи стълба. Тоя ГС е като Ел Чапо.. Дано не му се размине и да се влачи делото му като на убиеца на Милен Цветков. Не, че онази катасрофа не беше скандална, но тази е направо потресаваща :-x
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко, че в Бг не се сумират присъдите за отделни престъпления, защото по закон като им намалят на затворниците годинките за "добро поведение" и за труд, реално излежават 1/3 от присъдата.
5
0
 
13
 
! Отговори
до 2 преди 1 година
Абсолютно точно. Какви ли не глупотевини се вкарват. Няма значение дали е дрогиран или не- това минимално влияе на присъдата. Фалшиви номера? Че тя колата не е моя, тя е на фирма, купи я един мой прЕател от друг познат, дето я взе от Германия. Сещам се за катастрофата с Цветков- умишлено убийство било. Глупости. Логично, година и половина по-късно, обвинението се сменя, а шофьорът си е под домашен арест и вече е излежал година и половина от евентуалната си бъдеща присъда. И така 5 години.
4
1
 
11
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Господа,няма ли да спрете.Едва ли не ще направите този престъпник национален герой.Вместо да настоявате за това,колко бързо ще бъде осъден и да влиза в затвора.
3
3
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Нещо си в огромна грешка, но както и да е.