Гунчева с разкрития: Костадинов бил готов да тегли заем за автобуси с протестиращи

Огромно количество народ се събира, когато ти вярват, пише тя
15 юли 2022 15:20, Нели Христова
149
Гунчева с разкрития: Костадинов бил готов да тегли заем за автобуси с протестиращи
Снимка: Facebook

Костадин Костадинов е бил готов да изтегли заем, за да плати наемането на автобус за протестиращите срещу правителството. Това става ясно от чат, публикуван във Facebook от депутата Елена Гунчева.

Гунчева напусна партията на "Възраждане" преди няколко седмици.

Според посочените данни, разговорът за протеста започва с въпрос на Георги Георгиев, който пита ще има ли организирани автобуси и до колко. Цонко Ганев отговаря, че има организиран транспорт. След това се включва Костадин Костадинов, който пише: "Събирайте ако трябва и по 10 автобуса. Ще вземем пари на заем ако трябва, но ще ги платим. Трбява да съберем огромно множество народ!"

Към снимката Гунчева пише:

"Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото това не са спонтанни протести. Да, много хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят почти 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш поне 10 000 души от два милиона да те подкрепят, къде си тръгнал? И само на своите членове, на които се спуска задача да участват в протест ли разчиташ да вземеш властта?

Никога не съм одобрявала да се плаща организирано за протести. Дори за транспорта. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го одобрявам и за доскорошната ми партия. И съм го казвала многократно. Когато аз съм ходила на протести, никой не ми е плащал за транспорта, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно убеждение, а не по партийна повеля.

Толкова за автобусите....и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ!"

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в България фашизмът и комунизмът вървят ръка за ръка - партия Възраждане
134
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русоджендърското Възраждане - аут!
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 136 Много ясно, кой не се страхува от фашисти? Възраждане не е единствената българска партия, тя въобще не е българска, а втората руска в България. И този срам не можете да прикриете с никакви лозунги. Е сте пълни с ***, не знам защо говорите против тях, като са ви в редиците.
132
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страх!Много ги е страх от Възраждане,и с основание.Само Възраждане, единствената Българска партия в България!Не на нато не на ес.За независима България.Вън окупаторите от България,съд за предателите евроатлантици!!!
131
3
 
4
 
! Отговори
МТК преди 1 година
На цяла България стана ясно кой стои зад Възраждане!Българинът продължава да вярва на псевдо патриоти,борещи се за власт заради собствено благополучие!Продажници,агенти,лъжци!
130
6
 
2
 
! Отговори
Бунтата преди 1 година
Ехо гунчева!!!!Продажна м.а.с.т.и.о!!!!Толкова много со гнила,че миришеш на гюбре!!!Платена,продажна изкуфяла мисирка!!?
129
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, Гунчева! Мъжко момиче. И други работи ще изплуват за фашиста, но... едно по едно.
128
8
 
6
 
! Отговори
За 131 преди 1 година
Ваш "инструмент"? Моля? Не тази антинародна партия е ваш инструмент, а вие неин. Човек може да изрази позицията си и без да подкрепя партия, особено тази, която е копие на зараждащите се фашистки партии в началото на миналия век. Думите и лозунгите са същите. Има достатъчно граждански движения, в които да се включите извън нея Това ли е инструментът? Фашизмът? И уж не искате руснаците тук, но гласувате за проруска партия. Не вярвам на очите си. Наистина ли мислите останалите хора за наивници.
127
3
 
6
 
! Отговори
До 125 преди 1 година
Проблем е, когато заемът не е на негово име, а на колективен орган - партията му, както се оказва в случая. Накрая не го връща лично той, а организацията. Обикновен популизъм.
126
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"вие само логорейничите с копейкинови опорки в надеждата за някой кокал." - хахаха ... Изобщо не ме интересува кокала на Възраждане. Аз си имам "кокал" и той няма нищо общо с политиката. Даже работя за американска компания и не, не искам руснаците да идват. Искам ЕС, но не ЕС, който е васал на САЩ. Искам европейска България, но не България, която е васал на някой. Искам ЕС без задължителни Ковид ваксини. И т.н. Възраждане са "инструмент", чрез който ако не друго, поне ще се говори за проблемите.
125
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Пенсионерите имат право на карти с голямо намаление за влака, не лъжи за тях. Видях ви митингите. Там имаше пенсионирани военни, които могат да си позволят пътя. Другите бяха клощари и ултраси. Имаше някоя и друга гастарбайтерка, които си споделяха коя колко евро спестила. Всичко ви е блъф и мъгла. Умрели пенсионерите за вашето Възраждане. Тях ги интересуват ТЕЛКА и Нинова. вие само логорейничите с копейкинови опорки в надеждата за някой кокал.
124
3
 
2
 
! Отговори
"Гунджи с разкр преди 1 година
Йъъъхххх, много грозна гледка... Кога е термина?
123
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Пак се изложи. Запетайка е умалително от запетая. Речниковата дума е запетая." - Поправих се. Написал съм и коментар... :) ... Знаеш ли каква е разликата между умните хора и останалите? Умните се учат от грешките си. Останалите (изключвам мъдрите) си мислят, че знаят всичко, а мъдрите се учат от грешките на другите. Не вярвам да съм мъдър, но се надявам да се уча от грешките си.Сега ти помисли,дали не правиш грешка,като слагаш под общ знаменател много хора само заради политическите им виждания.
122
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 123 Пак се изложи. Запетайка е умалително от запетая. Речниковата дума е запетая. Справка - във всеки речник или тук: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%8F Колкото повече се обаждаш, толкова повече ти личи "грамотността". Езикът ти бърза преди акъла, по-кротко.
121
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 119 - Викаш пенсионерите са маргинали, пияници, нарк_омани. Според теб всички бедни хора в България са бедни не защото някой краде от обществените пари, а защото бедните са бок_луци, така ли? Ти да не си депутат? хахаха
120
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И откога стана проблем някой да взима заем, за да плати на автобуси, с които дадени хора да пътуват донякъде, за да си изразят мнението?
119
2
 
3
 
! Отговори
До 119 преди 1 година
Ако наистина го искат, ще го направят. Не ги оправдавай. Нали работят? Защо са изпили парите? Защо се дрогират? Превъзпитайте маргиналите. 1-2 милиона? Не си измисляй фантазии. Толкова не ходят до секциите. Костадинов е прихванал от грандоманията на идола си Путин. Два милиона копейкиновци не съществуват. Освен ако не регистрирате разни мъртъвци за години назад. Само от цифрата личи колко ви е акълът и че сте в някаква друга реалност. Хората ви се смеят на изцепките. Бъдете реалисти.
118
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
""Не знае къде се слагат запетаите." - Първо пише се запетаЙКИТЕ. Второ, научи се да пишеш, преди да правиш забележки на другите... :)" - Поправям се, защото съм пич. Може и запетаи... :) ...
117
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Не знае къде се слагат запетаите." - Първо пише се запетаЙКИТЕ. Второ, научи се да пишеш, преди да правиш забележки на другите... :)
116
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Като не е стойностен, защо го четеш и се дразниш? Боцка те отляво, м?" - Чета го, защото отговаряш на мой коментар. Все едно да сме един до друг, да ми говориш и аз да не те слушам. Най-малкото е невъзпитано ако не знаеш. Няма как да се подразня от нищонеказващи хора. Какво казваш с коментара си? Възрожденец, Копейкин, маргинали, ромска партия... Освен да псу_ваш или обиждаш, явно смислено изречение не можеш да напишеш. Не се притеснявай за образованието ми. По-добро е от твоето със сигурност.