Нинова: Прави чест на Кирил Петков, че отстъпи

Лидерът на БСП се ангажира да проведе разговори с досегашните партньори
Обновена: 15 юли 2022 14:44 | 15 юли 2022 14:26, Росен Стойчев
53

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Загрижен разговор, за това което предстои пред България през следващите месеци.

Още по темата
Ангажирахме се да проведем разговори в настоящата четворна коалиция. Това ще стане ако получим мандата. Тези разговори ще са на основата на изготвената програма." Това обяви ръководителят на БСП Корнелия Нинова след разговорите с държавния глава Румен Радев.

"Загрижени сме, че трябва да осигурим държавата и да помогнем на семействата в предстоящите месеци. Основните въпроси са инфлацията, доходите, цените и  инфлацията. Партиите подготвихме програма със сериозни мерки за противодействие.

Не сме говорили за третия мандат. Ще разговаряме с всеки, който получи третия мандат. Трябва да преговаряме с останалите без ГЕРБ и ДПС", коментира Корнелия Нинова.

Тя смята, че ПП трябва да излъчат кандидат за премиер.

"Що се отнася до Кирил Петков, ние го призовахме да не бъде кандидат за премиер. Прави му чест, че отстъпи. Преговорите няма да са около имената, а около законите. В демократична държава, първата партия трябва да излъчи премиер. Смятаме, че ПП трябва да излъчи премиер. В мерките и актуализацията на бюджета се увеличиха средствата за хора в неравностойно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той Киро си свърши работата, за която го бяха назначили. Разката фамилията на България. Сега може спокойно да се оттегли!
41
3
 
4
 
! Отговори
ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ преди 1 година
На народа. Докарахте ни до просешка тояга....прецакването продължава...
40
2
 
3
 
! Отговори
БСП КОМУНДЕ преди 1 година
Нинова, как ще направиш правителство без БАЦО, Кирчо Слави и Доган.....КАК ???
39
1
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ОСТАВКА ИЗБОРИ ОСТАВКА ИЗБОРИ ОСТАВКА ИЗБОРИ В МАГАЗИНЪТ КИЛОГРАМ БЪЛГАРСКИ ЧЕРЕШИ Е 5 ЛВ И 99 СТОТИНКИ А ТЕЗИ КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ СИ ИЗКОРЕНЯВАТ ГРАДИНИТЕ Е ТОВА Е РАСТЕЖЪТ НА ПЪПЪ И БКП СТИГА ЗАБЛУДИ
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, износа идва от ток, оръжие за Полша /да не мислите, че е за Украйна/и гориво за Полша /да не се бърка с Украйна/.За първите 6 месеца на 2022 сме изнесли 6,7 тераватчаса по 400 лева на мегаватчас или общо 2,7 млрд лева. Това е девет пъти повече от 6 месеца за миналата година. Ето за това ни спряха пари от Европа. Нинова лъже дори като диша. Другата част от икономиката е минимално количество.
37
8
 
1
 
! Отговори
!! преди 1 година
Прави му чест, наистина, ама не трябваше да го прави. Това е нашият премиер; по-голямата част от гласоподавателите на ПП си искат избори, за да го преизберат. Няма нужда от твоите заключения, Корни.
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странно звучи комбинацията Петков, Нинова и чест в едно изречение
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не стане някаква гршка: Нинова харесва Киро, защото отстъпил. Тя харесва това, което тя никога няма да направи. Комунист кръв повръща, власт _ не връща.
34
1
 
5
 
! Отговори
До номер 29 преди 1 година
Не е точно сравнението, а и това за тракторите е виц, който се разказваше през социализма.Ту за трактори, ту за Мотокари ту за компютри, ама бяхме на второ място по износ на мотокари в света и на първо място по износ на компютри в СИВИ имахме съответни специализации за това.ЗАЩОТО ИКОНОМИКАТА РАБОТЕШЕ И СЕГА ТОВА ПЪРВО МЯСТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ Е В ПОДЕМ ОЗНАЧАВА НИСКА БЕЗРАБОТИЦА И ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ И Е ПРИЗНАНИЕ ЗА ДОБРО УПРАВЛЕНИ
33
2
 
19
 
! Отговори
Ива преди 1 година
И двамата имате еднаква чест и еднакво лъжете с Киро.Затова се харесвате.Дърта интригантка,жадна за власт
32
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Kaka напоследък май налазва Кирчо? Стане ли дума й се разлъзгват парапетищата, ше го ?&?...? Ленче, варди го!
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова е подала толкова фалшиви данни за българската икономика, че даже ни орязаха парите от Европа щото сме били с много голям напредък. Тая се престара с милиард и нещо евро.
30
3
 
16
 
! Отговори
Саша преди 1 година
Каква ти тук чест,той човекът е клоун,нали!
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е ще отстъпи щото шансовете за реализацията на плановете на САЩ намаляват. Важно е друг да продължи повелята на братския американски народ.
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, оттегли се и ти. Отдавна ти е време.
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛЕНЧЕТО ЛИ СЕГА ЩЕ ИЗЛЪЧИМ? ТО ДРУГИ НЕ ООСТАНАХА. И ЛИ ОНАЯ КЪДРАВАТА, КАКИБЕШЕИМЕТО?
26
2
 
12
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Браво Корни! Кефиш ме! Нашите танкове и самолети са в Украйна ама няма проблеми хахаха
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен,к.22Четейки твоя коментар, си спомням един факт: в Карлово навремето произвеждаха трактори Болгар. На втория месец от началото на производството Работническо дело и Труд гръмнаха: Карловският завод преизпълни плана си цели 200%! А то какво се оказа: първият месец произвели 4 трактори, а вторият - 8 броя! Та така и с успехите на Киро-Кокорчо: цените скочиха с 30-50%, тази на газа - над 2 пъти,оръжие и боеприпаси изнасяни чрез Полша за Украйна, Киро отказа заплащане на газа с рубли.
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той не е комунист, който кръв да повръща, власт не връща. Ти кога ще последваш неговия пример?
23
0
 
11
 
! Отговори
До 20 преди 1 година
Още през 1985-86г. Луканов каза пред Беров: "Ако ще строим капитализма в България-капиталистите ще сме ние". След това Луканов отвори няколко банки. Първа частна с кредит от БНБ, втора банка с кредит от първата, а другите комунисти приватизираха най-печелившото предприятия за жълти стотинки. Луканов го ликвидираха 2 дни след като каза, че партията майка помогнала на свои верни членове с много пари, но главата му била като компютър и помнел на кого е дал парите.Убиха го. А другите са още живи.