Парламентът ще работи с удължено работно време и днес

След редовното заседание предстои и парламентарен контрол
15 юли 2022 10:05, Красимир Ангелов
8
Парламентът ще работи с удължено работно време и днес
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Парламентът ще работи с удължено работно време и днес. По предложение на Благовест Белев от "Продължаваме Промяната" пленарното заседание ще бъде удължено до приемане на Проект на решение за преобразуване на факултета със седалище във Велико Търново на Национален военен университет „Васил Левски“.

На второ гласуване депутатите ще разгледат и законопроект за изменение и допълнение на Закона за статистика на вътрешнообщностната търговия със стоки.

Като първа точка в дневния ред е първо четене на четири законопроекта за изменение и допълнение на Кодекса на труда. Два от законопроектите са внесени от Костадин Костадинов, председател на ПГ "Възраждане", и група народни представители. Другите два са съответно на Министерския съвет и на ПГ "ГЕРБ-СДС".

След приемането на тези точки, през днешния ден предстои и редовния парламентарен контрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идва Август
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия дето получават 3 средни работни заплати, трябва и да работят 3 пъти повече, но уви. Те само се дърлят, а не работят и всички страдаме от тяхното безхаберие и безочие. За какво им плащаме и ги пращаме там с всички привилегии и висок доход, защо. Те като взимат по 10000 лв. + разни комисии и какви ли не измислици как ще разберат как се живее с 1000 или 2000 лв., а за пенсионерите и минималната заплата да не говорим. Те са си добре и това им стига.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защомсе.отказахте от закона за прибиране на незаконно придобито имущество.Рашков нали трябваше да застане на чело на някаква комисия?
2
0
 
3
 
! Отговори
anonim преди 1 година
Ама те и работели.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е какво ще свърши.