Виктор Насър: Диалогичността е заложена в ДНК-то на ПП

Не е говорено Никола Минчев да е следващият премиер
15 юли 2022 22:25, Петя Славова
30

Румен Радев направи консултации с партиите и сега ще решава на кого да даде третия мандат за съставяне на правителството. Управляващата партия до този момент "Продължаваме промяната" са готови на компромиси, но  какви?

"Диалогичността е заложена в ДНК-то на "Продължаваме промяната". Фактът, че ние управлявахме и все още управляваме в коалиция показва до висока степен, че тя няма как да съществува без диалог. Същото беше и при диалога за първия мандат. Така ще бъде и с третия мандат, ако има такава възможност. "Продължаваме промяната" няма да прави компромиси с каузите и приоритетите за България. Доказахме, че това, което е важно да се случи за българското общество, е на първа линия, а постове и конкретни личности - не са", каза депутатът от "Продължаваме промяната" Виктор Насър в студиото на "Денят ON AIR".

Според него е важно да се коментират първо точките за управленската програма, а след това и личностите, които да я изпълнят.

"Продължаваме промяната" декларира своите приоритети и при преговорите за първия мандат. Те са същите, които бяха и по време на предизборната кампания. Това е реформата в КПКОНПИ, свързана с антикорупционната политика, реформата в съдебната власт, законите, които са необходими да се приемат по Плана за възстановяване. Независимо кой е в кабинета, той ще носи отговорност, това е най-важното", допълни Насър в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той сподели, че не е говорено Никола Минчев да е следващият премиер.

"Г-н Минчев е чудесен вариант за председател на Народното събрание. Относно министър-председател, не съм аз човекът, който може да изкаже мнение. Познавам го като прекрасен колега и професионалист. Това са решения, които се взимат на Национален съвет и тези разговори тепърва стоят. Относно евроатлантическата ориентация - "Продължаваме промяната" я е доказала със своите действия. А дали имаме натиск, важно е решението да е на местно ниво, спрямо интересите на българското общество", подчерта народният представител.

Насър е категоричен, че не е допустимо чуждо посолство да реди българския кабинет.

"Ако се стигне до ситуация до служебен кабинет, се надявам да се работи по тези кризи. Нашият кабинет ще им остави добра подготовка, за да могат да разрешат тези проблеми. Не се притесняваме от реваншистки подход, защото не виждаме причина за това", завърши гостът в студиото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички сте от ид..т нагоре .
24
0
 
3
 
! Отговори
ДА, С ДЯДОТО! преди 1 година
Несъмнено, диалогичността с дядото от Америка е в ДНКто на тези ***!
23
0
 
5
 
! Отговори
Абе , глупости ... преди 1 година
"ДИАЛОГИЧНОСТ"---ОЗНАЧАВА ДА ГОВОРИШ СЪС ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ИСКАШ И ТЯХНОТО МНЕНИЕ ---А , НЕ ДА СИ МИСЛИШ , ЧЕ СВЕТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТЕБ И ЩЕ ГОВОРИШ С КОГОТО ТИ Е КЕФ ..И ТИ ОТЪРВА....ХА,ХА,ХААААА....ПАК ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ И НЕБИВАЛИЦИ ЗАЩОТО СТЕ САМОВЛЮБЕНИ И ПРОСТИ ....!
22
0
 
4
 
! Отговори
Е , ква "диалог преди 1 година
....КАТО ТИЯ ШЕБЕЦИ , ИЗОБЩО НЕ ГОВОРАТ С ОПОЗИЦИЯТА ......А , СА СЕ ВТОРАЧИЛИ ЕДИНСТВЕНО В "КРАСИВИЯ СИ КАНАДСКИ ПЪП"...??!---Това ли е ПРОСЛОВУТАТА им "диалогичност"??! НОРМАЛНИТЕ ХОРА НА ТОВА МУ ВИКАТ "МОНОЛОГ" И ---ИЗОБЩО НЕМА ДА МИНЕ , КАТО НАЧИН НА "ОБЩУВАНЕ"! / не подменяйте понатията в политиката/
21
1
 
3
 
! Отговори
Ива преди 1 година
Ха,ха,ха ,особено след пиците с кристалите доставени от Семерджиев.Страшно диалогични сте и бодряшки въжделения.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички от шайката на Киро лъжат неадекватно. Но Борисов още преди 10 години каза на неграмотните европеиди дето ги избраха, че сте про'сти!
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И къде точно в ДНКто е заложена тази секвенция? Я да ни осветлят. Че това да го каже човек от село, га*н*ьовец ще разберем какво точно казва, но нали ПП са Харвард, Оксфорд, мега свръх космически университети, та като се казва че е в ДНКто, това значи че наистина имат някакво уникално ДНК за което искаме доказателства. Или и те говорят като селяни?
18
1
 
6
 
! Отговори
ДНК преди 1 година
"Когато аз говоря, ще ме слушат. Който не желая знае къде е вратата!"
17
1
 
4
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Аз не знам дали диалогичността им е в ДНК-то, но любовта им е. Повече от половин година ПП-то и приятели с любов ни оправяха отзад, но само Ленчето бе щастлива от това
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
reйщинaта и наркомани ята видимо са заложена в ДНК-то на "Продължаваме промяната"
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Управлявате, ама дръжки. Какво управлявате? Свалени сте. Омитайте се! Некадърници!!! Бяхте свалени точно заради липса на диалог. Коалиционен партньор ви свали. Не са ви свалили от опозицията. Коалиционен партньор ви обвини в липса на диалог. Коалиционен партньор ви каза, че сте корумпирани. Тръгнахте да купувате депутати. Безсрамници. В ДНК-то ви е заложено корупция и шуробаджанащина. Държавата се управлява от няколко семейства. Лорер и жена му държат парите в държавата.Киро и Лена прелюбодейци.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Насър? Много българско име.
13
3
 
2
 
! Отговори
dsadasdsa преди 1 година
Популацията на мутропрофански *** е излязла от контрол
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя нито знае какво е " диалогичност", нито има идея какво е ДНК. ***.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП,са ***,недиалогичен,недипломатичен,лъжлив,алчен за пари и власт,повърхностен човек,антируски настроен.,антибългарски също.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро просто повтаряше като папагал пред Раев, заученият текст, че ще говорел с всекифдепутат. Значи потвърждава, че е имал лоша комуникация с тях. Сега е късно, правителството се провали и е свалено в парламентарна зала, с мнозинство. Със същите хора, нова властна да стане, промяна още по-малко.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжа, дори Петков призна, че ПП имат лоша комуникация с партньорите си. Упражняваха дикнат в коалицията и се караха за пари, и постове.
8
1
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Г-жа Лъжа ви е шефката на вас, и ти го доказваш !
7
2
 
3
 
! Отговори
ЧовекО преди 1 година
Казва, че ще се наместят и ще слушкат.
6
1
 
17
 
! Отговори
Тервел преди 1 година
Диалогичността е заложена в ДНК-то на Продължаваме промяната ...... на какво ли не е способен човек ,за да изпъкне с интелект :)) .Това изречение е достойно за двойка по всичколигия .