ДБ пусна целия запис, който завихри политическите скандали - вижте го

Странно е как ГЕРБ имат запис от заседание на ДБ
Обновена: 22 юли 2022 22:12 | 22 юли 2022 21:12, Александър Попов
299
ДБ пусна целия запис, който завихри политическите скандали - вижте го
Снимка: БГНЕС

Демократична България ще пусне целия запис от своето заседание, който днес стана повод за скандали и коментари. Слави Трифонов дори обяви, че ИТН повече няма да участва в коалиционните преговори, защото всичко било лицемерие и Христо Иванов ги провалил.

"Странно. ГЕРБ някак имат запис от заседание на групата на ДБ в зала "Запад" на НС. Още по-странно е, че ГЕРБ не са пуснали целия запис, а са изрязали частта, в която се коментира именно ГЕРБ и удобно са го лийкнали в придворния сайт за фейк новини Tribune. Затова пускаме целия запис от заседанието на ПГ на ДБ днес", заяви Ивайло Мирчев.

Христо Иванов също коментира публикуването на целият запис от закритото заседание на парламентарната група, който изтече в медиите.

"Защото той се превръща в пропаганден материал, от който се разпространяват откъси и извадени от контекста цитати по медии. Долавям, че някои от хората, които вземат решение, ги вземат на базата на тези извадени от контекста парчета. Нека всеки се запознае с този запис, за да се види, че това е една рутинна среща на парламентарната група".

Още по темата

По думите му политическата му формация подхожда сериозно и със задълбочен анализ към всички елементи на преговорите.

"Ако на някой не му харсва - не знае как се прави политика. Ние бяхме готови в името на това - да има правителство - да изтеглим нашите министри и да дадем само парламентарна подкрепа. Но ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори", категоричен е той.

„Защото знаем, че сме били отговорни. Ще се явим със спокойствието на хората, които са застанали на страната на здравия разум и със съзнанието, че България е по-голяма от нашето дребно его, възпалени претенции и мераци за позиции. Аз мисля, че ако всички се наспят и се успокоят - и си дадат сметка, че не може една рутинна среща на парламентарна група, която всяка води – нищо не се е променило от този запис. Моля всички да чуят този запис и да видят, че него няма нищо конспиративно”, призова лидерът на ДБ.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези другари защо не го пуснаха преди да ги разкрият имат да крият нещо ли и защо въобще се крият от народа?
7
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи ДБ коментират ГЕРБ, а пък наркомана от Учиндол скочил да защитава ГЕРБ, така ли? Дето вика народа - къде го чукаш, къде се пука
6
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Записът ще бъде пуснат в сайта на парламента, както всички други записи на комисии. ДБ са използвали зала в провалена комисия, където камерите просто не са били спрени. Какво се правят, че те ще пуснат нещо, какъв е този смешен опит за ПР?
5
7
 
43
 
! Отговори
Пипи преди 1 година
То има нов запис как заплашват медий. Тия са мъртви ,мъртвииии.
4
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи ДБ ще го пусне? То нали е записано в сайта на парламента? Какво значи ДБ ще го пусне?
3
26
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Нищо странно няма.За Банкянския Феномен,няма...прегради,а Слаффчо...невиният,бе употребен за...пореден път.
2
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма новина, шок, ужас, боНба има запис. Славчо пак е сърдит. Какво има на записа, и дали изобщо има нещо сензационно не е важно.
1
4
 
56
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Нещо ми е много Х: как ГЕРБ са ги записали тайно без те да знаят, а те после ще го пускат целия. Нали не са знаели, че са записвани, а пък имат запис или те редовно се записват помежду си, че си имат доверие?