ДБ пусна целия запис, който завихри политическите скандали - вижте го

Странно е как ГЕРБ имат запис от заседание на ДБ
Обновена: 22 юли 2022 22:12 | 22 юли 2022 21:12, Александър Попов
299
ДБ пусна целия запис, който завихри политическите скандали - вижте го
Снимка: БГНЕС

Демократична България ще пусне целия запис от своето заседание, който днес стана повод за скандали и коментари. Слави Трифонов дори обяви, че ИТН повече няма да участва в коалиционните преговори, защото всичко било лицемерие и Христо Иванов ги провалил.

"Странно. ГЕРБ някак имат запис от заседание на групата на ДБ в зала "Запад" на НС. Още по-странно е, че ГЕРБ не са пуснали целия запис, а са изрязали частта, в която се коментира именно ГЕРБ и удобно са го лийкнали в придворния сайт за фейк новини Tribune. Затова пускаме целия запис от заседанието на ПГ на ДБ днес", заяви Ивайло Мирчев.

Христо Иванов също коментира публикуването на целият запис от закритото заседание на парламентарната група, който изтече в медиите.

"Защото той се превръща в пропаганден материал, от който се разпространяват откъси и извадени от контекста цитати по медии. Долавям, че някои от хората, които вземат решение, ги вземат на базата на тези извадени от контекста парчета. Нека всеки се запознае с този запис, за да се види, че това е една рутинна среща на парламентарната група".

Още по темата

По думите му политическата му формация подхожда сериозно и със задълбочен анализ към всички елементи на преговорите.

"Ако на някой не му харсва - не знае как се прави политика. Ние бяхме готови в името на това - да има правителство - да изтеглим нашите министри и да дадем само парламентарна подкрепа. Но ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори", категоричен е той.

„Защото знаем, че сме били отговорни. Ще се явим със спокойствието на хората, които са застанали на страната на здравия разум и със съзнанието, че България е по-голяма от нашето дребно его, възпалени претенции и мераци за позиции. Аз мисля, че ако всички се наспят и се успокоят - и си дадат сметка, че не може една рутинна среща на парламентарна група, която всяка води – нищо не се е променило от този запис. Моля всички да чуят този запис и да видят, че него няма нищо конспиративно”, призова лидерът на ДБ.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То интересното го видяхме вече, престъпна клика от ходещи тумори, които сами се излъчвят на живо, защото са некадърни.
167
7
 
12
 
! Отговори
Кими преди 1 година
ИТН с лого на кисело мляко и ппррост чалгар за лидер си отиват! Нека има избори, за да ги извадим от парламента. Слави за пари всичко прави!
166
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво нередно има в дискусията. Обсъждат си нещата. Не виждам проблем.
165
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Христо Иванов само спечели точки ... чалгаджията окончателно отива в историята, а гербаджиите все-повече се оплитат в собствените си трикове.
164
3
 
9
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Кабинет,кабинет - догодина,догодина
163
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ероган е топ.
162
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се махат по бързо! Никакви записи и никакви забавяния повече вън, вън . . . Тези нискочели тарикати излъгаха 80%-ните и си направиха кабинет! Въпроса е докога ще се мотаят и забавят/протакат изборите? Оказва се, че тези са по долни и от ГЕРП, затова сега ще бъде Възраждане и нататък какво сабя покаже!
161
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена като е чула Христо е паднала от парапета в Баку. В Баку след като Киро и Лена се паркират в хотела сеизмолозите са регистрирали земетресение 5 степен по Рихтер. Мазилката на хотела се напукала. Покрива е гръмнал от децибелите. Отворили се нови източници на газ от разместените пластиве. По едно време на прибежки някой притичал до бара за малко напитки и всичко утихнало.
160
2
 
5
 
! Отговори
Тия са преди 1 година
Върло ***. Универсалният постулат е, че който се оправдава е виновен, формулиран от народната поговорка "че нямаш сестра ".
159
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е запис с цел подслушване. Това си е чиста проба 24 карата излъчване пряко в ефир.Пускат го на сайта си след дъжд качулка. Или искат нарочно да си кажат хората, че са големи играчи,сами се записали щото не могат да кажат,че излизат от коалицията заради БСП? Цяла България се подиграва,че ДБ и БСП са едно цяло.Вижте как казва ъъъъ,ъъъъ след всяка дума! Ако е нарочно сякаш е с.умстени потребности. Ъъъъ, ъъъъ.Ако така си Ъка много зле говори за менталното му състояние. 10 мин си говори сам.
158
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До росенецявно си последният *** на бЕевски...с мноооогото никове...диана,сега с *** манипулираш...дпс...и ***...то атака направихте,Историята се повтаря,опитвате да манипулирате децата на ограбените от вас с доган,нямате шанс,славчУ използвате дори...отчаяно...и Изборите са заплаха за вас...за Свободните България е важна и ще ни е по трудно,Избори...и приятели не повтаряйте историята дпс-гроб,ще получите вчерашните крадци и ен.ча.е дпс-гроб!
157
6
 
2
 
! Отговори
Пипи преди 1 година
Тия евро-атлантическите *** нищо чудно що реват за 4000 ,като ги чета и 200 няма да им дам ,смях на кутийки . То за троленв се иска акъл бе наркомани.
156
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
уау скандал викат от гроб ..и пратили първо на слави,гъсти са си,не видях никакви милиарди,кюлчета,пачки с ограбени животи на Българи,дпс-гроб просто продават България,нищо не предлагат и не правят България да презимува,да оцелеем,саботират всичко,насаждат омраза,манипулаций и лъжи...,по-путин,обслужват го,наредил им да съсипват България!дпс в турция,гроб в раша...и Българите ще трябва да започнем отначало,ще избягат,цената ще е ограмна която ще платим заради тях отново!Избори и за децата ни!
155
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега поне всички от Дъ Бъ и Пъ Пъ ще могат спокойно да заминат за Украйна, да се бият срещу руската армия. И пичове, да знаете че автоматите и пушките имат силен откат, първо ще трябва да повдигате малко тежести, че иначе няма да можете да победите терористите от МаЦква :)
154
5
 
19
 
! Отговори
росенец преди 1 година
дб не разбраха ли че лодката им потъва :) ицко да пробва с нова лодка да освобождава плажове , това му остана .
153
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
стига сте дрънкали глупости да се карате за власт махнете кирил петков и неговите ***
152
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 178, резултата е ясен - в парламента ще са ГЕРБ, ДПС, Възраждане и Генерал Янев, всички други са аут :)
151
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво е бойкикев за изборите да се обедини с БСП и Бобоков, че иначе няма да се докопа до парламента отново!
150
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам дали Христо Иванов сгафи или нарочно пусна този видеозапис, но резултатът е, че приключи агонията - отиваме на избори. Резултатът от предстоящите избори не е ясен, но е по-добре от нищо.
149
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакаме записа от джипа на Бобобоков. Разменили някви пари за някви услуги! Това не е корупция, това е бизнес. Това шкембе тлъсто Бойкикев как го е изградил :)