Карадайъ: Това е най-лошото управление от 32 г. насам

Председателят на ДПС сравни настоящото управление с това на Жан Виденов
22 юли 2022 18:53, Йоана Цонева
71
Карадайъ: Това е най-лошото управление от 32 г. насам
Снимка: БГНЕС

„Тази провалена власт е може би най-лошата за последните 32 години, дори по-лоша от властта на Жан Виденов”, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в парламента, съобщава БГНЕС.

Мустафа Карадайъ обясни, че когато една власт се е провалила, тя тегли държавата към пропастта, няма грижа за хората и "се задържа до кръв".

Още по темата
По времето на Виденов болшевишкия им лозунг им беше “власт без кръв” или нещо такова. Явно и в момента това се опитват да правят, заяви Карадайъ, след като лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе спешни разговори с лидерите на преговарящите в рамките на третия мандат партии и стана ясно, че е възможно мандатът да бъде задържан до 15 август, за да се избере нов председател на КЕВР.

Карадайъ добави, че има и решение и тълкуване на КС на нормите. “Не би трябвало да се отклоняваме от конституцията и нормите”, препоръча той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Как да преговаря преди 1 година
Македонеца със България като вижда присъстващите които са ни клали 500 години.
52
0
 
1
 
! Отговори
СРАМ за България преди 1 година
Е да има в парламента личности без индентичност,националност и родина във Български парламент.
51
0
 
2
 
! Отговори
Българите спряха преди 1 година
Кражбите на опростачените просяци.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав си добре че сте вие да ги свалите от власт за да не вредят повече на народа
49
1
 
2
 
! Отговори
Еврозона 2022 преди 1 година
Мандата се търкаля по улиците, а никой не иска да поеме отговорността да управлява държавата. Мустафата знае, че инфлацията в Турция е 80 %. Казал му го е Йордан Цонев. Турсите лири са си на турците, а еврата на българите. С такива политически лидери, изобщо не е случайно, че почетния им председател го убиха на конференцията на партията им. Време е сегашните политически лидери на България също да станат почетни такива.
48
2
 
4
 
! Отговори
След свалянето преди 1 година
Им от власт, дпс,ще свършат като Чаушеску.
47
1
 
4
 
! Отговори
Това сте вие преди 1 година
Тумора на РБЪЛГАРИЯ.
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карадайъ: "Това е най-лошото управление от 32 г. насам " - Другарю Карадайов , това не е повод за гордост , тъй като вие с вашата противоконституционна партия ,сте една от причините за това ! Най-доброто , което можете да направите за България , е да се разкарате незабавно от властта !
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КРИВО СЕДНАЛ КАРАДАЙЪ АГА, КРИВО СЕ ОПИТАЛ ДА ОТСЪДИ С ГРУБИ ИНСИНУАЦИИ...
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
щом на тия не им харесва значи е добро за народа
43
0
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Най-лошото управление беше на ГЕРБ от 2009 до 2021 година. ГЕРБ задушиха бизнеса, присвоиха печелившите бизнеси, но са некадърни да ги управляват и България изостана от другите държави в ЕС. Даже Румъния ни надмина, а те бяха след нас, когато ГЕРБ завзеха властта
42
0
 
4
 
! Отговори
ааа преди 1 година
Защото ви подгониха, хаха
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕИ КАРАМАЯ АМИ ТИ СРИЧАШ НЕ СИ НАЯСНО С БЪЛГАРСКИЯТ И ИМАШ АБСОЛЮТНО АБСТРАКТНИ СЪЖДЕНИЯ КОИТО СА ПО БЛИЗКО ДО КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ МОЯТ СЪВЕТ ДОКАТО Е ВРЕМЕ *** СЕ ПРЕГЛЕДАЙ ПРИ ПСИХИАТЪР
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
че как иначе досега бяха направо страхотни предишните затова толкова българи напуснаха страната сегашните дори нямаха време да видим дали стават
39
4
 
5
 
! Отговори
a1 преди 1 година
Деца научете турския език този чичко ще ви накара да гласувате с бюлетини на турски език.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив, всяко управление, в което е участвало ДПС е било в пети по-лошо.Вие продадохте България, заедно с ГЕРБ и НДСВ и я направихте турска и руска колония
37
1
 
2
 
! Отговори
ддд преди 1 година
До Анонимен, ок, този интерес означава да се молим на Русия за газ, тя ще поиска от нас да покажем, че ЕС не е единен в замяна. Да се махнем ли от ЕС?
36
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом почетния, в които е ножа и хляба и назначава с усмивка бизнесмени над средното ниво не ги харесва, аз много ги харесвам. Долу мафията, само ПП.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ддд - ето интереса на България - да не правим насила Виденова зима, да не правим насила горивото на двойна цена, да не правим насила отоплението непосилно? Като за начало?
34
4
 
6
 
! Отговори
гг преди 1 година
какво тюркие ве гащник, империя на 600 години и единственото е селтащина и провинциалност, вижте си индустрията, градовете, вижте се колко сте изостанали. гастарбайтери