Панев за записа: Подозирам, че ГЕРБ стои зад това

На разговорите няма нищо скандално, смята той
22 юли 2022 20:01, Александър Попов
106
Панев за записа: Подозирам, че ГЕРБ стои зад това
Снимка: БГНЕС

Владислав Панев от "Демократична България" заяви в "Още от деня", че

Не виждам нищо скандално в изтеклия запис от заседанието на парламентарната група на "Демократична България", заяви Владислав Панев от "Демократична България" пред БНТ.

Според него камерата е оставена нарочно да работи, а случилото се е предварително организирано от опозицията в лицето на ГЕРБ. Той допълни, че администрацията на парламента е назначена по времето на управлението на ГЕРБ."Щом Десислава Атанасова пуска фейсбук статуси по време на заседанието на групата, тоест тя веднага знае за какво става въпрос, вие как мислите?

Още по темата
И то само защото ГЕРБ си мислят, че разговорите ни протичат както в тяхната парламентарна група - с пошъл тон. Нарочно е оставена камерата да работи. Търсена е провокация и нещо, за което да се говори през следващите дни, но според мен схемата им не работи, защото няма нищо скандално в това.

Владислав Панев заяви, че не вижда нищо скандално в изтеклия запис. По думите му изтеклите разговори доказват, че от "Демократична България", и в частност Христо Иванов, гледат да играят ролята на партия, която се опитва да събере 121 депутати за мнозинство.

По повод обвиненията на Слави Трифонов Панев заяви, че не са наричали "Има такъв народ" мафия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: Владислав Панев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи, ГЕРБ е приказвал на микрофона на събранието? Че как са взели думата на чужда сбирка?
87
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подозирам че, зад микрофона е Христо Иванов!
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези започват бавно и малко по малко да осъзнават, че вече са си стегнали багажа за село.
85
2
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Задкулисието се наговаря да спечели време за да овладее службите но ги раскриха будни бьлгариДовиждане дб и не се връщайте
84
0
 
10
 
! Отговори
перко преди 1 година
А Аз подозирм,че ти стоиш зад това , щото си правиш селфита с Пеевски!!! !
83
1
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Радвам се , че дай бг отива в политическото бунище след изборите
82
2
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
няма значение кои ЗАД какво стои всички вън от нс и избори до дупка не се липреценявате че не ставате за нищо освен да търсите келепира
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой пък гласува този текезесар да го представлява?
80
14
 
4
 
! Отговори
цецо слушалката преди 1 година
ГЕЙБЕРИТЕ ПАК ИЗПЪЛЗЯХА
79
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Данъкоплатецняма да изчезнем докато не ви натикаме там където ви е мястото в ЦСЗ крадливи гробари
78
6
 
6
 
! Отговори
факт преди 1 година
Последните шест месеца зависимостта на България от Русия е нарастнала четри пъти. С любезното съдействие на бандата на Румен Радев
77
7
 
4
 
! Отговори
Стамболов преди 1 година
Харесвам каузата, дръзновението и енергичността на младежите от ПП, но ДБ с техния опит, зрялост и диалогичност остава моя фаворит за изборите !
76
2
 
9
 
! Отговори
Ани преди 1 година
Според Бойкикев, записа е автентичен и не е манипулиран. Нещо което очевидно не може да се твърди за снимките на Бойко. Боли. Нали?
75
2
 
9
 
! Отговори
Ани преди 1 година
Този много нечистоплътен. Бойко ходеше един ден небръснат, но това беше когато е посетил нещо на мястото на събитието. Защото е бил на път и не е спал на хотел. В случая на снимката става въпрос за нечистоплътност, небрежност, мърляч.
74
0
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Триете ли ги коментарите?
73
3
 
10
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 1 година
Политиката на всички партии на протеста са изградени на принципа анти-ГЕРБ. Каквото и да се случи все те са им виновни. Година и половина са на власт, резултата - милиарди заеми . Изчезнете!!! Не ви искаме!!!
72
1
 
18
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Изслушах го записа. Дай България са най-вредната партия в момента. Те по никакъв начин не могат да обяснят на избирателите си защо влизат в коалиция с БСП. Христо е един некадърен юрист, завършил с тройки, по втория начин. Сега си показва истинското лице. Дано избирателите им, т. нар. "тръшкащи се седесари" (крайните антикомунисти) да не гласуват повече за тях и Христо и ген. Атанасов (Гнома) да паднат под четирите процента. Изпаднат ли веднъж от парламента, повече няма да влязат!
71
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко си жалък бе Панев! Да,ГЕРБ стои зад това,и какво от това,какво ще направиш?Жалки мишки.Дано хората се осъзнаят и да не гласуват за никой от тази *** коалиция
70
0
 
4
 
! Отговори
Притчи преди 1 година
Защото пътищата на човека са пред очите на Господа,И Той внимателно измерва всичките му пътеки.Нечестивият ще бъде хванат от собствените си беззакония,И с въжетата на своя грях ще бъде държан.Той ще умре от своето отказване от поука,И от голямото си безумие ще се заблуди.
69
3
 
26
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
...след такова публично самоус иране , време е да купите на Боко бела джипка.....ЧОВЕКА СИ Я ЗАСЛУЖАВА ОПРЕДЕЛЕНО и БЕЗУСЛОВНО!....ВЕЧЕ ВИ ВИДЕХМЕ КОЛКО МОЖЕТЕ ....