Слави Трифонов към Бойко Рашков: Признавам, мафиот съм, елате да ме арестувате

Сериозен съм като некролог, написа лидерът на ИТН
25 юли 2022 17:00, Нели Христова
467
Слави Трифонов към Бойко Рашков: Признавам, мафиот съм, елате да ме арестувате
Снимка: БГНЕС

Саркастичен отговор на обвиненията от страна на премиера в оставка Кирил Петков, че защитава мафията, публикува лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

За последно той бе обвинен от Петков, че е развалил преговорите за правителство с мандата на БСП, след като кабинетът е отказал да отпусне пари за пътната отсечка Русе-Велико Търново, към която интерес имало от ИТН.

"Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия", започва отговорът от страна на Слави Трифонов, който шоуменът-политик публикува в социалната мрежа фейсбук.

"Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.

Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.

Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.

Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.

Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.

Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог.

Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа", пише още Трифонов.

Едно от обвиненията от страна на Кирил Петков бе, че Трифонов е отказал да подкрепи правителство заради номинацията на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ, която планират "Продължаваме промяната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


467
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
1
 
3
 
! Отговори
Шимпанзета преди 1 година
Слави Учиндолски, Ива Митева и Тошко Африкански са еманация на българската духовност - морал, култура, ерудиция и жертвоготовност за отечеството.
374
2
 
2
 
! Отговори
Циркаджия преди 1 година
Страхливец и *** на мутрите.Това е Слави.Без да му се плати и до тоалетната не ходи!
373
6
 
8
 
! Отговори
Хм, преди 1 година
Този напълно изтрещя! Не разбра ли, че някой не го бръсне за слива! Май редичките от "белОто" му идват в повече.
372
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми щом си признава го арестувайте :)Иначе излиза ,че МВР ги е страх от мафията :))) ,а щом ги е страх от мафията за какво са ми??? Закривай!!!
371
8
 
7
 
! Отговори
Бачо преди 1 година
И тоя е за трепне
370
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя вече и за шоумен не става,камо ли за политик.
369
7
 
5
 
! Отговори
ОТ БАНКЯ преди 1 година
Лежа си в хамака. Мата Хари ми прави сутрешно кафе. Гледам по БСТВ как Рашков иска да укошари Слави.....Надежда тука всяка оставете
368
7
 
11
 
! Отговори
ДАМАДЖАН преди 1 година
Аз и Бойко се канех да арестувам, ама нещо не стана....
367
5
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
барабана ти излъга в ефир,че си разследван от КПКОМПИ,да обаче в сайта им те няма...като разследван?кого лъжеш трифонакис?и защо от руското посолство ти пишат постовете и плющят минусите на критикуващите те?няма тайна майна!гУшев не е вечен!дори след смъртта ни делата ни остава...позора ти ще е нечовешки!срам си...позор си...дано с рублите се...омъЖиш!!!
366
14
 
11
 
! Отговори
ББ преди 1 година
единственото вярно е,че си...некролог,България ще те презира во веки веков,високопарни...евтино интелектуални от инпотентните ти сценаристи крадящи в нета...по делата и казано в Библията!война,ковид,инфлация,студена зима,глад може би,нямаме армия,купени съдии и прокурори,евентуална ядрена война..да да..и ти си играеш игрички на...гОуемият политик..5-ти път ни продаваш обслушвайки путин и доган през борисов..хората не са слепи..Сбогом ***.и,не Рашков,България ще те съди...презирайки те предател
365
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафиот е. Свързан е undergrounda на Борисов.
364
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не си мафиот,а си продаден на мафията и си тяхен роб и говорител,което е тъжно.За теб Слави е измислена поговорката :Пази сляпо да прогледа.
363
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво го интересува суверена фейсбук бълнуванията на трипроцентника, той не представлява никой и нищо.
362
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дрогирания вече се влачи по дъното и го стърже, безумец.
361
7
 
9
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Не подценявайте Чалгаря По-стари шоуменски обичай, обича непрекъснато да шуми около себе си, и да поддържа скандалите до самите избори! Много *** /по Иво Христов/ ще гласуват за него , само заради сеира! А той в омразата и циркъджилъка е като птицата Феникс, тепърва ще набира сила!
360
0
 
3
 
! Отговори
Теди преди 1 година
А МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ МАФИОТКА ЛИ Е МОЖЕ ЛИ ДА ЛЪЖЕ ИЛИ САМО ДА СЪСКА ПО ТЕЛЕФОНА
359
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БСП В ШОК __ПИЛЦИТЕ СА БРОЯТ НАЕСЕН - ТУК И СЕГА БРОИМ САМО ОЛИ-ГО-ФРЕ-НИ-ТЕ. НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ РЕГИСТРИРАТЕ СЕ!!!
358
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Чичо Чашков__БЪРКАШ ЧИЧО, ЧАЛГАРЯ ЩЕ ПОЛУЧИ НОБЕЛ ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНА ИМПОТЕНТНОСТ!!!...
357
2
 
12
 
! Отговори
ДАМАДЖАН, преди 1 година
Колкото окошари Бойко, толкова ше окошариш и Слави....
356
3
 
7
 
! Отговори
БСП В ШОК преди 1 година
Пак изпуснахме питомното...май и дивото ни избяга....