Атанас Атанасов: Трябва да се направят проверки за Георги Семерджиев

Над него не е имало чадър
26 юли 2022 20:25, Росен Стойчев
39
Атанас Атанасов: Трябва да се направят проверки за Георги Семерджиев

След няколко неуспешни опита депутатите от Комисията по вътрешна сигурност изслушаха представители на МВР по повод тежката катастрофа в София на 5 юли, причинена от 35-годишния Георги Семерджиев, съобщи Bulgaria ON AIR.

При инцидентa се появиха и съмнения, че над Семерджиев има полицейски чадър.

"Няма данни за това да е имало някакъв чадър върху него.
Още по темата
  Според мен би трябвало инспекторатът към Висшия съдебен съвет да извърши проверки по тези досъдебни производства", каза председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Атанас Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Семерджиев?...абе тоя да не е нещо внук я пра на ген.Семерджиев?бе НЩ на БА,вицепрезидент...партизанин...и слепите виждаме,че са яки чадъри...несправедлив свят стройте имащи власт и пари......гладните ми деца ще убият вашите за да се нахранят...това е новата "ценност"насаждана от путин,целта е тотален хаос и анархия...да не им го позволим хора,Бог ми е дал живота...и няма да го подаря на...крадци и убийци!!!
34
2
 
7
 
! Отговори
ХУНТА преди 1 година
То 80% от политиците сте чиста мафия и какви проверки? Вие (мафиятя) правите проверки на хората да ги изнудвате през институцйите(бухалките).Мафията си има държава
33
1
 
11
 
! Отговори
Име преди 1 година
Това *** се е изказало! Този е за яка проверка, ДС ченге
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този тип за колко пари си купи навремето апартамент от БОДК? Иначе не е далавераджия
31
1
 
7
 
! Отговори
Режим преди 1 година
Тоя ще го развлачат още малко и ще го пуснат !!! Какво ревът толкова.. нещастна е цялата правосъдна система а не законите.
30
0
 
9
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Този, от зловещата държавна сигурност прилага и тук, под чадъра на БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, постулатите и заучените фрази на оди-мените и вми-рисани тъжни и озлочестени за-н-дани.
29
0
 
14
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Този смени партии, правителства, служби, звания (генерал!!) и все дава ъкъл.Чувства се гениален. А на нас ни изглежда обикновено махленско ***.
28
1
 
11
 
! Отговори
jjhhh преди 1 година
ристюфците, мирчефците, атанасофците са дългата ръка на сащ!
27
0
 
17
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Че е имало чадър е ясно и на малките деца, ама защо сега се опитвате да излъжете народа. Как пък аз ако съм няма да ме намерят 10 години да ми връчат наказателно постановление. Или няма да ме намерят да ме викнат на съд? Или ше ме хванат с наркотици и ше ме пуснат все едно с дъвки са ме хванали. Скапани лъжливи политици!
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уж щяха да са на власт младите, пък подмениха всичко и напълниха парламента с дърти папар.даци
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не се отучиха да тупкат топката - от МВР мъм прокуратура, от прокуратура към МВР - и така до безкрай. Комуто както му отърва. Правителството му падна, той още продължава с реваншизма.
24
0
 
10
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Прави сте 20 и 21 , тоя *** кьорав ли е или за лудница !! Все пак християнски / не като него от БКП / не му пожелавам мястото на близките на двете жени !! ПОЗОР !!
23
0
 
9
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Преди четохме за 50 невръчени наказателни постановления,цитираха първо възмущението на министъра от липсата на обрадувано досъдебно производство през 2014,после излезе че е пак поради невръчено наказателно постановление и все по този начин му се разминава,когато два пъти в рамките на година е шофирал без книжка.Всичко сочи към небрежност,за да обхваща такъв период от време при различни полицейски служители,някои от които са отдавна пенсионирани при необходим 20 години стаж.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяла година Атанасов беше във властта и не направи такива проверка, кое го спря?
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, че няма данни нали всичко трябва да се замаже. Гарван гарвану око не вади. Българска работа
20
1
 
20
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Трябва да си вдлъбнат син комунист, за да им вярваш на тия мошеници от ДБ! Жабата Гном само лъже наедро. Каква лексика от комунизЪма има само джуджето:"Ние знаем, ние казваме, ние..."
19
0
 
22
 
! Отговори
УжасТ преди 1 година
И Гнома и Мравояда са много нагли типове.
18
1
 
27
 
! Отговори
Алито от София преди 1 година
Това твърдение доказва че Семерджиев найстина е имал нещо общо с правителството на високо ниво, щом генерала го защитава, значи защитава някой от между тях, заради генерала и Пинокио,,България не може да се оправи, жаждата за управление и отмъщение е на лична основа, да се накрадът, кой колко може, да си отмъстът на тези които не и даваха власт, особенно на ИТН, които първи разбраха какви курвета са ДБ и затова не искаха да правят правителство, евала на ИТН, все така да гътат крадците
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички ушеви ли са си мили колите безплатно при дрогаджията? Че гледам съседа ченгесай,от две седмици е по-тих от тревата, колата му ЕС класа купена с ниската заплатка *** и кална та знае ли се. А преди това бяха чупки, стойки, бали с кешовица, колата свети,сега е бетер шушумигар.
16
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атанасов видни истини от българите ясно се виждат гласоподаватели опомнете се за кого гласувате