Нинова атакува Радев: Той е част от тези, които свалиха кабинета

Не приемаме критиката, че оставяме хаос в енергетиката, заяви тя
28 юли 2022 10:30, Александър Попов
246
Нинова атакува Радев: Той е част от тези, които свалиха кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Корнелия Нинова атакува президента Румен Радев веднага, след като приключи срещата, на която бе върнат неуспешния трети мандат.

Президентът не е спрял да критикува това правителство от пърия му ден, още от началото заявиха, че дори няма 100 дни. Въпреки, че той създаде основната партия в коалицията. Смятаме, че той е част от групата, която свали действащото правителство, заяви Нинова пред сградата на президентството.

"Не приемаме критиката на президента към БСП, че оставяме хаос в енергетиката. Да я насочи към ИТН и Слави Трифонов, които излъчиха министъра на енергетиката. Няма да носим отговорност за това, ние многократно предупреждавамхме преди 3 месеца да не се спират преговорите с "Газпром", а сега - че трябва да се реши проблемът с КЕВР. Нашата социална политика беше стълбът на това правителство. Свършили сме това, което се изисква от нас", допълни тя.

Още по темата
Тя насочи отговорността вече към Румен Радев и го призова да не се оправдава с наследството.

Според Нинова няма как да се избере за два дни нов шеф на КЕВР, както поиска президентът.

Лидерът на БСП заяви, че не съжалява, че партията е издигнала Радев за президент и припомни, че кандидатурата му е била лично нейна.

"Първия си мандат дължи на БСП, за втория вече го подкрепиха и други партии", припомни Нинова.

Радев не е повдигал въпрос за министри от БСП в служебния кабинет, но Корнелия Нинова изрази съмнение, че ще привлече социалисти зад гърба на партията.

"Но ние не носим отговорност - да се знае, че БСП не участва в този кабинет", категорична бе тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много добре е направил. Няма кой да търпи едно вредно правителство.
172
2
 
3
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
С камъните на бсп по главата на бсп,но сметката за такова президент(че) е на гърба на всички българи.Да ви е честито!
171
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До мдаа, к.166 Толкова умно стрина Корни се дистанцира, че веднага се залепи за Просто Киро, стана търговец на оръжие и боеприпаси срещу руснаците, замълча при изгонването на 70 дипломати и ни остави без газ. Киро и министърът на МЕ А.Николов го удариха на гешефт, Нинова си затвори очите и доста милиони от търговията с посредник отидоха в джобовете на двамата гешефтари. Така че червената бизнесменка да не се прави на светата вода ненапита!
170
1
 
11
 
! Отговори
Хахо преди 1 година
Другарката"Нито един патрон"сериозно е луднала и БСП ще се сгромоляса на изборите до 5-6 % и това ще е кряят на Кони.Кирил Добрев трябва да поеме партията след изборите.Нинова-оставка.
169
4
 
9
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
"Първия си мандат дължи на БСП, за втория вече го подкрепиха и други партии" - Нинова нещо се е пообъркала. Генерал Радев спечели първия си мандат въпреки подкрепата на БСП, а не благодарение на нея. БСП просто се закачи за него с цел да изкара някакви политически дивиденти за предстоящите тогава парламентарни избори през 2016. Които, между другото, успяха да издънят успешно.
168
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, к.167 Селски, научи се да пишеш правилно- едно изречение си написал - четири правописни грешки! Ти да не си племенник на Боце от ВМШ или си братовчед на Деса от Аккадънлар - Селото на белите кадъни, сега Дулово? Ама и те говорят по-добре от това, което ти пишеш.
167
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, к.173 Още преди последните избори селянката отвори голямата уста, но ППО по места, организирани от К.Добрев, започнаха агитацията за Радев и тя остана безмълвна. Верните й членове от НС и ИБ замълчаха и Радев стана президент 2-и мандат. Сега Нинова отвори устата, но след гафовете с продаденото оръжие на Украйна чрез Полша и изгонването на руските дипломмати тя се очерта като Петата колона на САЩ в БСП и сега репутацията й е силно подмокрена. Остава ПП да я предложат за свой депутат.
166
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев го интересува само да печели симпатии като президент дори и това да означава да ви нахейти и вас, друго не го интересува ама и не ставате де то се вижда от далече.
165
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова кажи си цялата истина за Радев и ще ти олекне това беше президента на БСП
164
8
 
6
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
До Анонименнад 20% за Възраждане на идващите избори :)
163
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е президента който Нинова избра и го предложи щом тя казва това значи е вярно защото тя най добре знае каква е играта на Радев и тя е замесена с Русия знае че Радев е техния човек и затова свалиха Петков защото неговото правителство беше против руските интереси точно и ясно
162
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато нещо е добро за България се случва така да бъде стъпкано оплюто и унищожено защото ние не искаме промяна а да си гледаме мизерния евтиния *** живот и да ни ограбват от сутрин до вечер да ни хранят с лъжи и пропаганда искаме руска газ но тя не е евтина и ще плащаме на господаря в рубли да може да си води кървавата война Това го иска и нашия фигурант всеки народ си заслужава съдбата
161
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова много ме изненада нарече нещата с истинските им имена права е за Радев но да каже защо го е инсталирала за президент
160
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не съм бил с комунистите но Нинова тоя път е много права дори успя да се адаптира в тая коалиция заедно с десни парти аз си мислех че тя ще изгърми коалицията а то стана от ИТН
159
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Импичмант на резидента върти суче все към Русия ни бута
158
16
 
4
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Бас държа че Нинова ще направи по-висок резултат на следващите избори защото много умно се дистанцира от руския мафиот гергов и трафиканта на валута Добрев.БСП не е партия на червените милионери а партия на хората с леви разбирани.
157
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фигуранта изпълнява заповедите на Кремъл Сега ще видим истинското лице на Радев и как продава България на Русия
156
12
 
5
 
! Отговори
бг преди 1 година
без да съм бесепист Нинова е абсолтно права .Радев чрез машата си чалгарът учиндолски свалиха правителството заради нарушените руски интереси и изградената интерконекторна връзка и заради подкрепата за украйна.Мръсни кремълски слуги!
155
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафията и Русия е едно и също ние всички видяхме как се обединиха да свалят чиновника Петков защото това не беше в интерес на Русия Нинова е права за Радев защото тя много добре знае какво правят руските господари със слугите си
154
0
 
7
 
! Отговори
до 134 преди 1 година
по-голяма глупост не бях чела! И кои са нашите "освободители"? Явно и ти си от промитите :))))