Проф. Михайлов: Румен Радев да решава какво ще прави

Няма да има решения с нови избори
28 юли 2022 13:13, Росен Стойчев
16
Проф. Михайлов: Румен Радев да решава какво ще прави
Снимка: БГНЕС

БСП съвсем почтено изпълни своята роля. Какво решава президентът оттук нататък си е негова работа.

Още по темата
Това коментира проф. Георги Михайлов от БСП за Нова Нюз.

По думите му грешките в коалицията са били в комуникацията.

"Нямаше сериозна вертикална и хоризонтална консултативност. Сериозно значение имаше и изключителната съпротива на опозицията, която от началото на парламента превръщаха пленарните заседания в мъка. Имаше реплики и дуплики не по същество, а за създаване на спънки и протакане. Нападките на лична основа създаде напрежение", коментира Михайлов.

Според него БСП направи всичко възможно да има кабинет. "Имаше и ясна управленска програма. 70% от хората смятат, че с нови избори няма да се решат проблемите на България. Ние също сме на това мнение", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Леви До тук бяха ....
9
2
 
2
 
! Отговори
хах преди 1 година
А мама и тате нищо не знаят ...
8
1
 
7
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Какво да решава Радев, то си има конституция и ще я спази. Какво значи че "Няма да има решения с нови избори", какво предлага това професорче да прави Радев, да не спази конституцията и да не насрочва избори. Някои хора говорят колкото да си проветряват устите, особено когато са прфесорЕ и се мислят за нЕкви.
7
5
 
1
 
! Отговори
зАз преди 1 година
Радко Фърчилото сега чака секретни инструкции от офиса на военото разузнаване на Пентагона. Не му давайте много зор, че да не оплете конците, щото акъла му остана във Ф.уражката!
6
6
 
9
 
! Отговори
Леви преди 1 година
Този път БСП твърдо под 10%, затъват все по надолу и по-надолу, а бригадата на Нинова и дума не дава да се издума че са направили ужасно много грешки въпреки стремглавия спад на гласове. Левите избиратели вече не ги разпознават като леви - при тези безпринципни сметкаджийски коалиции. Твърдия им възрастен електорат който гласува без много да мисли намалява по естествен път... А Радев показа че може и да греши, човешко е (виж с Харвардските агенти..), но не може да бъде воден за носа от никого.
5
5
 
5
 
! Отговори
Уж професор(нищо че преди 1 година
е без имунитет,следствен за финансовата разруха на хематологията,чийто бивш шеф е),а говори без да мисли,повтаря клишетата на Кики и еуг Лена,че нямало комуникация между бившите съюзници.Ако се беше замислил,щеше да разбере,че щом няма комуникация,няма обсъждане на проблемите и приемане на решенията с мнозинство,тоест,имало е диктат на ПП по всички въпроси.КН се опитваше да обърка още повече нещата с отричането на очевидни факти и даване на неизпълними популистки идеи.И какво стана?
4
5
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
И какво точно изпълни БСП?Празни приказки и губене на време,за да може др.Нинова да се прави на големия политик.
3
3
 
10
 
! Отговори
Пламен Иванов преди 1 година
Който иска да прочете, какви хора ни управляват и за какво България е на това положение!Но с комунисти и путинисти е така!"4 години разследват депутата Георги Михайлов за безстопанственост, искат му имунитета за трети път"https://24chasa.bg/bulgaria/article/11755583
2
4
 
13
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Типично нещо за комунистите- да търсят вината у другите , а не у себе си! Жалко нищо не направихте , сами се свалихте и доведохте страната почти до фалит! Нима искате още повече да продължава тази агония! А колкото до сгенциите знаем чии интереси защитават! Винаги когато БКП/БСП/ е управлявала е фалирала страната!
1
5
 
16
 
! Отговори
О, божке преди 1 година
Този какво се еже? Каква роля е изпълнил? На присламчване и въртене около властта за облаги, постове и пари?