БСП за бой се стяга, стартира предизборната си кампания на Бузлуджа

Нинова: През последните седмици работата в НС беше невъзможна
117
БСП за бой се стяга, стартира предизборната си кампания на Бузлуджа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На Бузлуджа БСП ще даде начало на предизборната си кампания. Това каза пред журналисти в Стара Загора вицепремиерът в оставка и лидер на БСП Корнелия Нинова. С конференция на тема „Политика на кръстопът: България, Европа и светът“ започват честванията на 131-годишнина от началото на организираното социалистическо движение в България. Кулминацията на тържествата ще е в събота на връх Бузлуджа, предаде БТА.

Още по темата

Корнелия Нинова коментира, че през последните седмици работата в това Народно събрание е била невъзможна. Сложен парламент, труден, в последните седмици невъзможен за работа. "Освен междупартийните особици, свършиха се и добри неща. Радвам се най-вече на актуализацията на бюджета, която се прие, защото тя гарантира, че каквото и да стане оттук нататък, има средства за компенсации на бизнеса, за преизчисления на пенсиите от 1 октомври, за безплатни лекарства и за безплатни учебници за деца. Това беше добро решение на Народното събрание и на правителството", коментира лидерът на БСП.

Нинова поздрави депутатите за приемането на промените в Закона за здравето, с които се забранява продажбата на диазотен оксид (райски газ) на непълнолетни и употребата му в закрити обществени места. Измененията в закона, внесени от депутати от ГЕРБ-СДС, бяха приети единодушно на първо и второ четене в едно пленарно заседание днес. Депутатите помогнаха на много деца, коментира Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: бспКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
2
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Ситтърбух (Корнела) за К.У.Р се стяга и няма от него да избяга.Бас държа,че наесен Ситтърбух ще е на политическото Бунище,до своя патрон - Драгалевския Ай дук
84
0
 
2
 
! Отговори
Азов Встал преди 1 година
0рките на Урук Хай са в Амок след управлението на гуреливият Американизиран Курнел.Хибридчиците ще се събират на Бузлужда там в гнусната си смръдаляща чиния която ги докара за да о-се рат Земята. Дано някой Хаймарс ги погребе всичките в нея цялата берзроднамръша с комунисти
83
0
 
6
 
! Отговори
питащ преди 1 година
Корнелиьо, скоро ще ти замръзне усмивката. Дано си вън от парламента. Ти си причина много хора подкрепяли досега БСП да не го правят сега.
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
петата колона в действие
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
предатели на родината за бой се стягат
80
0
 
4
 
! Отговори
последен валс преди 1 година
Всички катафалки спешно са командировани на Бузлуджа поради очакваната голяма фира на последните оцелели поддръжници на столетницата.
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези пу..овци да не припареат до Бузлуджа! Да ходят в Крушовица и там да празнуват скапаната свалила гащите си партия! И името й да стане БСП-Крушовица - тя няма нищо общо с другата БСП, преди Ниновица да я изцапа с мръсните си ръце!
78
1
 
6
 
! Отговори
Курделия преди 1 година
Поканила съм там и скъпи нам гости като Бачо Зеленски , леля Мустафа така също и скъпите ни приятели по далавери Киртак Кирча и Асенча мякия .
77
2
 
5
 
! Отговори
Комунистонавт преди 1 година
Всички партийни секретари на БСП , начело с другарката Нинова ще излетят и поемат курс към Слънцето. Там ги чакат от "Продължаваме пропадането" .
76
2
 
5
 
! Отговори
Механик преди 1 година
*** е поръчала на другаря Свиленски ( с рогата) да подгрее мотора на чинията на Бузлуджа , за да може още щом се качат активистите на БСП, веднага да излетят .
75
0
 
7
 
! Отговори
Оръжие ще раздава ли преди 1 година
Корнелия-въоръжи Украйна, а наште партизани ги остави с бастуните да се сражават...
74
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моят баща е на 93 г., но ще отиде на Бузлуджа. С бастуннчеетоо и таааам. Все пак беше партиен секретар, кмет, верен член беше на БКП.
73
1
 
6
 
! Отговори
130 ГОДИШНАТА преди 1 година
С бастуни и патерици на Бузлуджа....
72
0
 
9
 
! Отговори
Нео преди 1 година
Кака е бясна, че чорапчо взема кадри на БСП в служебното правителство! Сега е момента да попитаме: Тези хора крепостни ли са? Каке, забрави ли , че ти бе съучастник в купуването на депутати от ИТН?
71
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червеното знаме на Бузлуджа ще се носи от Виктория Бут.
70
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със безплатни кебапчета и евтина бира..
69
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за Възраждане
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От вчера (27 юли 2022г.) социалисти искат свикване на извънредно заседание на Конгреса до 10 дни. С наглия отказ да понесе политическата си отговорност за превръщането на БСП в патерица на десницата и незабавно да освободи председателския пост, Корнелия Нинова обрича не само БСП, но и левицата в България на ново катастрофално поражение на предстоящите избори! Това е връх на предателството на това ръководство не само към каузата на левицата, но и към върховните национални интереси на страната".
67
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова плю Радев че е довлекъл Пепе и Дебе на влас, а после плю Радев, че е свалил кабинета.
66
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадлата корнелия срама няма и за нови кражби се стяга. Уж беше оставка подала, гонена от свои за корупция, тя пак грозно протяга ръка да граби парите народни.