Свиленски: Радев удря по БСП по-силно и от Борисов, учудващо е

Молбата ни е да не се занимава с БСП следващите два месеца, заяви той
Обновена: 3 авг 2022 16:16 | 3 авг 2022 15:24, Александър Попов
304
Свиленски: Радев удря по БСП по-силно и от Борисов, учудващо е
Снимка: БГНЕС

Очакваме най-големите удари да ги получим от президента. Такива удари нямаше по времето на Борисов и това ни учудва. Иначе напрежение няма как да има, молбата ни е да не се занимава с БСП през следващите два месеца, заяви Георги Свиленски от БСП на пресконференция в централата на партията.

Основният ангажимент на служебния кабинет е да провежда изборите, съветвам ги да видят дали няма проблем с машините, да видят договорите. Вместо да се занимават с това, което им е вменила Конституцията, те се занимават с реваншизъм към един от участниците в изборите, продължи Свиленски.

Още по темата
По думите му, държавата не е в някаква нестабилност, в каквато се опитват от президентската институция да внушават на българското общество.

Свиленски съобщи, че в първия ден след встъпването в длъжност на служебния кабинет е уволнен от НКЖИ заместник-изпълнителен директор на дружеството, който е член на левицата.

Как точно с уволнението на директор на НКЖИ ще възстановяват стабилността в държавата, попита Свиленски.

Тези хора започват с реваншизъм към членове на БСП. Няма да позволим успехите да бъдат неглижирани само и само БСП да бъде използвана и да отиде на изборите с някакво петно, особено от президентството, подчерта Георги Свиленски, добавяйки, че левицата е дала всичко от себе си Румен Радев да влезе на „Дондуков” 2.

От брифинга на „Позитано” 20 стана ясно, че в петък Националният съвет на БСП ще даде старт на предизборната кампания.

В отговор на въпрос Георги Свиленски заяви, че не може да каже дали се предвиждат наказания срещу членовете на Националния съвет, които станаха министри.

Всеки член на Националния съвет трябва да бъде лидер в тази предизборна кампания. Въпросът е как като членове на МС ще участват така, че БСП да спечели изборите. Как в другото си амплоа те ще осигурят честността, прозрачността на изборите, когато са членове на ръководен орган партия, отвърна Свиленски и продължи: Ако някой мисли, че Корнелия Нинова или някой се събира някъде и решава - това е внушение. Националният съвет решава. Аз искам поне двама министри да ми се включат в кампанията и да раздават листовки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
5
 
24
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 1 година
Ами когато Бойко Рашков, като служебен министър удряше несправедливо по ГЕРБ, ти къде спа??? Или сега те боли? А, ДРУГАРЮ????
180
2
 
18
 
! Отговори
Срам преди 1 година
Свиленски намери място, където да избива комплексите си на изоставен съпруг и ненужен политик. Когато Нинова оволняваше и сменяше ръководители всичко беше на ред. Нахалството на тези алчни с щества граничи с цинизъм.
179
2
 
18
 
! Отговори
Ох ли преди 1 година
Горе главата баджанак Може рогата да са големи ама Президентски
178
2
 
17
 
! Отговори
Ха, преди 1 година
че на Борисов БСП-ито винаги му е било през оная работа
177
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спокойно бадже, ше се разбЕрем!
176
2
 
21
 
! Отговори
видял преди 1 година
БАДЖАНАК ЗАЩО СЕ ОПЛАКВАШ БЕ!!!!
175
1
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Родствени Балкански Богове(Легиони, Армагедони) и Богини(Амазонки), Маги, Магьоцници. Влезте във Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна... Тя е в Нас и Диша заедно с Нас - нашият Божествен Космичен ДНА Дух и престанете да вярвате в последната Религия на Комунизма. Идете на Врък Мусала - преименуван от ислямските навлеци на Мойсей аллаха - МусаАллах - Мусала и възвърнете името му на така както са го наричали нашите деди ХОРБЕЛ - Върха на Хората, играещи Хоро и пеещи заедно в Хор!
174
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не може да удари БСП по-добре от нея самата!Зарков ми е много мазен, Лечева беше в АБВ...това ли са ви ценните кадри? Или горно-оряховецът, който дори не е член на БСП? Петър Кънев и той не е член на БСП? БСП нямаше работа в тази власт. Никой не ни пита за нищо, нали? Само по членскиявнос ли си в БСП?
173
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами удря защото е истински президент и се ръководи от принципи, а не от партии! Иначе разни плевели и други подобни любимци на народа съвсем друга песен щяха да пеят.
172
2
 
16
 
! Отговори
сина преди 1 година
Президента Радев не удря по БСП, удря триъгълника на жена ти, за това скачаш и червенееш баджо. А човека на *** в НКЖИ наистина за нищо нне става - едвам дочакаха да падне *** за да я изгонят - тотално некадърна шефка ми е!
171
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хак ви е! Така ви се пада!
170
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото повече ревете ,толкова сте по.......жалки .
169
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев трябва да обяви БСП за незаконна партия, а ръководството на БСП да се прати в затвор за дълго време.
168
0
 
12
 
! Отговори
Дидо преди 1 година
След като мислят за наказания за това че са станали министри..какво да говорим. Друго си е да имаш в партията Румен Гечев и да си го харесваш, нищо че фалира цяла държава!
167
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свиленски и Нинова са отвратителни тоталитари. Минаха толкова години и тези хора не се преформатираха. Не преодоляха егото си. Задушават всичко прогресивно наоколо. Не са на власт и започнаха да съскат и бълват глупости,
166
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ОФ помните ли го? Помним ! От 6 милиона народ ,станаха 9 милиона .Че и на туй отгоре ,строиха заводи ,мръсниците !
165
0
 
8
 
! Отговори
da преди 1 година
Да бе да, Герб ги смазаха с протести, раследвания и после нищо.
164
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горката П артия - тя била пухкава и бяла! Ама с кърваво-червено в корените на косите!
163
0
 
11
 
! Отговори
питащ преди 1 година
Ало днес и вие като факти почнахте да триете коментарии които не харесвате, но те отговарят на истината. В коментара си писах, че проблемите на БСП са породени единствено и само от арогантното поведение на Нинова. Тя не е над закона. Заради нея много хора няма да гласуват за БСП, като аз ще съм един от тях, въпреки че досега съм гласувал за тази партия. Пожелавам им да не влязат в следващия парламент. Изтрийте и този коментар.
162
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, тази голяма сграда на пъпа на София, полага ли се на партийка с 9% от гласовете?