Свиленски: Радев удря по БСП по-силно и от Борисов, учудващо е

Молбата ни е да не се занимава с БСП следващите два месеца, заяви той
Обновена: 3 авг 2022 16:16 | 3 авг 2022 15:24, Александър Попов
304
Свиленски: Радев удря по БСП по-силно и от Борисов, учудващо е
Снимка: БГНЕС

Очакваме най-големите удари да ги получим от президента. Такива удари нямаше по времето на Борисов и това ни учудва. Иначе напрежение няма как да има, молбата ни е да не се занимава с БСП през следващите два месеца, заяви Георги Свиленски от БСП на пресконференция в централата на партията.

Основният ангажимент на служебния кабинет е да провежда изборите, съветвам ги да видят дали няма проблем с машините, да видят договорите. Вместо да се занимават с това, което им е вменила Конституцията, те се занимават с реваншизъм към един от участниците в изборите, продължи Свиленски.

Още по темата
По думите му, държавата не е в някаква нестабилност, в каквато се опитват от президентската институция да внушават на българското общество.

Свиленски съобщи, че в първия ден след встъпването в длъжност на служебния кабинет е уволнен от НКЖИ заместник-изпълнителен директор на дружеството, който е член на левицата.

Как точно с уволнението на директор на НКЖИ ще възстановяват стабилността в държавата, попита Свиленски.

Тези хора започват с реваншизъм към членове на БСП. Няма да позволим успехите да бъдат неглижирани само и само БСП да бъде използвана и да отиде на изборите с някакво петно, особено от президентството, подчерта Георги Свиленски, добавяйки, че левицата е дала всичко от себе си Румен Радев да влезе на „Дондуков” 2.

От брифинга на „Позитано” 20 стана ясно, че в петък Националният съвет на БСП ще даде старт на предизборната кампания.

В отговор на въпрос Георги Свиленски заяви, че не може да каже дали се предвиждат наказания срещу членовете на Националния съвет, които станаха министри.

Всеки член на Националния съвет трябва да бъде лидер в тази предизборна кампания. Въпросът е как като членове на МС ще участват така, че БСП да спечели изборите. Как в другото си амплоа те ще осигурят честността, прозрачността на изборите, когато са членове на ръководен орган партия, отвърна Свиленски и продължи: Ако някой мисли, че Корнелия Нинова или някой се събира някъде и решава - това е внушение. Националният съвет решава. Аз искам поне двама министри да ми се включат в кампанията и да раздават листовки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
2
 
18
 
! Отговори
ОФ помните ли го? преди 1 година
Другаре от БСП, помните и какво се случи с членовете на ОФ след като БКП взе властта с съветските войници зад гърба си? Изтрепахте ги и ги вкарахте по лагерите, а тези, които не ги бастисахте, им взехте бъдещето. Ами, това сега ви се случва на ВАС! НЕ е ли ИРОНИЧНА Съдбата!
160
1
 
19
 
! Отговори
Манчев преди 1 година
Ало, стига сте се мислили за ... солта на Земята ! Все сте обидени, все сте недооценени, все другите са ви виновни ?! Вашето нахалство, арогантност и злоба нямат граници ?! Зас рамете се ,бре - нямата повече работа във властта !!!
159
1
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
А бе, другаре, подайте му на човека рогата , дето му ги сложи Фигуранта! Без рога изглежда още по-смешен .
158
1
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 213 преди 1 година
не е вярно, ген. Решетников ги избра и издигна, партията на въртоглавите само потвърди избора му
157
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие сте си виновни, Радев и Йотова ги издигна БСП.
156
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ха ха Повярвай ми, срещу Киро и партията им , стои голяма сила, нямаше да ги оставят да управляват.
155
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро и ПП няма да управляват повече, може да продължат да си съществуват като партия и дори да участват в парламента, но няма да управляват като първа политическа партия! Не само защото хората не ги харесват, а и не им разрешават да управляват.
154
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
жената му такова на този, само него не го е таковал, а той се чуди дали ще го такова
153
1
 
20
 
! Отговори
Оня ден... преди 1 година
...по НОВА Алгафари се изсмя, че 30г. не можахме де си изкъпем от това БКП и все с него се оправдаваме. Прав е, БКП го няма, но децата му са тука, живи и здрави, и са се настанили тук и там, заредени до гуша с идеите МУ. Тоя, Свиленски, успешно крие миналото си, баща му е висше ченге, и няма как и тоя да не е такъв. Нинова също крие рода си, за мъжа и Митко от нейде излиза нещо по-така, митници, Вальо и пр.Няма лошо, кой както се нареди, ама айде по-полека с приказките. За изборите-проучвайте.
152
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименБСП я убиха още преди изборите и по време на изборите, затова имаха по-малко места, а не заради самата БСП, гледах как вълците намушкват БСП , така ги съсипаха, не знам кои са вълците.
151
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев да не мачка БСП, стига! За всичко БСП обвинявате, срама нямате! Точно преди изборите , разсипахте умишлено БСП и сега продължават.
150
9
 
3
 
! Отговори
Гълъб на мира преди 1 година
Стига с битките и войните, хора. Нека се обединим, корумпирани и некорумпирани да сме заедно за България. Всички хора са равни. Корумпираните не трябва да се репресират и преследват. Те имат равни права с некорумпираните. Заедно - корумпирани и некорумпирани, - трябва да градим бъдещето на България. Корумпираните - с корупцията и далаверите, некорумпираните - с труда. Гълъбът на мира да спре тази война с корупцията и заедно - корумпирани и некорумпирани - да живеем в мир.
149
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Война с корупцията" ли искате или "Мир с мафията"? Всеки ще избере мира. Нека има Мир с мафията, не на Войната с корупцията.
148
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само ГЕРБ ще спаси България
147
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е виновен президента, БСП умря когато влезе в коалиция с ПП и ДБ.
146
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП ***
145
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Нищо лично Не бързай пред вятъра.Нека свърши зимата и тогава ще се види оная с 7-те деца Урсулата ще я има или не, Жозеп Борел и Тимерманс, Манфред Вебер ще ги има или зимата ще ги свали от постовете им Защото сега е лесно да се каже 15%, т.е. 3,5С надолу, ама при температура 18С трябва да се включи парното отопление, защото младите хора работят,но десетки хиляди хора работят на бюра и в парламентите,дръж ги на 19-20С! Германците да кажат,те имат опит - при Москва им опадаха носовете и ушите
144
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЩЕ ВИДИТЕ НА ИЗБОРИТЕ КАТО ВИ УДАРИ НАРОДА ,ТА СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ.
143
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИНОВА ВИ ДОКАРА ДО ТУК ВСИЧКИ ДА МРАЗЯТ БСП
142
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой няма да гласува за БСП и ПП никога - те оссраха България