Свиленски: Радев удря по БСП по-силно и от Борисов, учудващо е

Молбата ни е да не се занимава с БСП следващите два месеца, заяви той
Обновена: 3 авг 2022 16:16 | 3 авг 2022 15:24, Александър Попов
304
Свиленски: Радев удря по БСП по-силно и от Борисов, учудващо е
Снимка: БГНЕС

Очакваме най-големите удари да ги получим от президента. Такива удари нямаше по времето на Борисов и това ни учудва. Иначе напрежение няма как да има, молбата ни е да не се занимава с БСП през следващите два месеца, заяви Георги Свиленски от БСП на пресконференция в централата на партията.

Основният ангажимент на служебния кабинет е да провежда изборите, съветвам ги да видят дали няма проблем с машините, да видят договорите. Вместо да се занимават с това, което им е вменила Конституцията, те се занимават с реваншизъм към един от участниците в изборите, продължи Свиленски.

Още по темата
По думите му, държавата не е в някаква нестабилност, в каквато се опитват от президентската институция да внушават на българското общество.

Свиленски съобщи, че в първия ден след встъпването в длъжност на служебния кабинет е уволнен от НКЖИ заместник-изпълнителен директор на дружеството, който е член на левицата.

Как точно с уволнението на директор на НКЖИ ще възстановяват стабилността в държавата, попита Свиленски.

Тези хора започват с реваншизъм към членове на БСП. Няма да позволим успехите да бъдат неглижирани само и само БСП да бъде използвана и да отиде на изборите с някакво петно, особено от президентството, подчерта Георги Свиленски, добавяйки, че левицата е дала всичко от себе си Румен Радев да влезе на „Дондуков” 2.

От брифинга на „Позитано” 20 стана ясно, че в петък Националният съвет на БСП ще даде старт на предизборната кампания.

В отговор на въпрос Георги Свиленски заяви, че не може да каже дали се предвиждат наказания срещу членовете на Националния съвет, които станаха министри.

Всеки член на Националния съвет трябва да бъде лидер в тази предизборна кампания. Въпросът е как като членове на МС ще участват така, че БСП да спечели изборите. Как в другото си амплоа те ще осигурят честността, прозрачността на изборите, когато са членове на ръководен орган партия, отвърна Свиленски и продължи: Ако някой мисли, че Корнелия Нинова или някой се събира някъде и решава - това е внушение. Националният съвет решава. Аз искам поне двама министри да ми се включат в кампанията и да раздават листовки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев връща позицията на мафията, това е видно.
200
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протеже на Нинова
199
3
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Свиленски, ти просто мразиш баджанака си - това е истината.
198
2
 
3
 
! Отговори
На Чибата преди 1 година
225 ....ти си псето , за което са възгласите, породени от твоите животински наклонности . Ти към кого се обръщаш с ,,чиба ".. Такива си бяхте и такива остаряхте , дето оставахте с пръст в устата, когато се натискахте да станете членове на БКП, но не ви искаха, защото ви мързеше да работите, държахте се като гамени и пръскахте ,,ценностите " си да развращавате нормалните хора. Сега плюете безогледно пак неудовлетворени и неуважени. На този свестен човек ТИ какво лаеш ?
197
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре духай супата баджанак
196
0
 
3
 
! Отговори
На Чиба преди 1 година
Чииба беее...ххххххххъъъъъ *** чибук за вас !
195
3
 
10
 
! Отговори
Славянин преди 1 година
Че кой ви обича вас,бе, другарче ?! Нещо си се объркал - осъзнай се класово най-сетне - достатъчно кученца избълва ! И разбери едно - без вашата смотана партийка ще сме мно го по-добре,затова и да се напъвате и цялата страна да обвините,че е срещу вас - все тая!Хайде , чиба !
194
1
 
1
 
! Отговори
Ясен Желязков преди 1 година
Е, не е много учудващо. Вътрешнопартийни разпри. Трябва да се препрочетат трудовете на другарите Ленин и Сталин, особено втория и да не се допуска това. Ако има желаещи мога да пусна и директивите по подобни поводи. ПАРТИЯТА трябва да е единна и всеки опит за произвол да се наказва строго. Иначе стигаме до модела на СДС, НДСВ и други изчезнали вече партии и движения. Мислете, другари!
193
2
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 1 година
Е как така да не се занимава с БСП? БСП кадрите да си фунцкионират в горите и фондовете и никой да не се интересува какво правят? Не е истина с каква скорост е започнала да работи кармата в днешно време :)
192
0
 
2
 
! Отговори
Корекция преди 1 година
Отнася се до 219
191
6
 
5
 
! Отговори
До 220 преди 1 година
Ние начело с Нинова и БСП вярваме в идеи и истината, изкарваме си с честен труд прехраната , а вие слугинажи на всякакви новоизлюпени политикани и гербави крадци , с вас никой дори не желае да говори, камо ли да спори. Да Нинова беше диалогична и умна , подготвена да воюва за социална политика, от която се ползват всички българи, без разлика във възгледите. А твоят Бойко, напълни чекмеджетата си и ненаситните гърла на своите .
190
0
 
3
 
! Отговори
До анонимен преди 1 година
Толкова си ,, умен " , че чак полуумен. И имаш предвид някого другиго предполагам, защото Анастасов го гледахме скоро и няма нищо общо с онези , срещу които ръмжиш и ти. И той като много днешни нагаждачи беше тръгнал да продава остатъка от Бг , ти си го харесвай , но не сипи , ръси ,, мозък " ! Че нямаш много ! А колкото имаш, е промит .
189
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Отвратена. Та вие начело със специалистката по фалити се съюзихте с ПП, която не е и партия, а някаква група авантюристи, успяла да излъже президента и ни запокити към САЩ! Да не би ДБ да е лява партия начело с Ристо и Гнома? Или ИТН е стабилна партия, водена от Тошко Африкански? Видяхте, че Слави предаде фронта и разтури набързо правителството, което стрина Корни се мъчеше до последно да запази.Сега й е виновен президентът, когото обикновените хора от БСП избраха, а не Нинова, Божанков,Симов
188
7
 
5
 
! Отговори
Отвратена преди 1 година
Слушам, гледам, чета, мисля ....колкото и да плюят по БСП и Нинова, не могат да заличат стореното за 45 години от партията , срещу която сега ръмжат някои лакомници. Нека хората да не вярват сляпо на пропагандата срещу БСП. Дори да си долен егоист, трябва да си даваш сметка колко несправедливо постъпва РР. Ще гласуваме цялото семейство за БСП, ако начело е Нинова, а не някой от лапачите и кариеристите, които се опитваха да я отстранят и да не им пречи да грабят в комбина с гербаджиите.
187
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свиленски, какво БСП сте вие начело със стрина Корни, Божанков, теб, Симов, Калоян Методиев и други пишман бесепари! Тази партия начело с всички вас отплува към водената от двамата харвардци политика и това хората скоро ще го разберат. Вие бяхте дотук! Сега си търсете електорат!
186
2
 
11
 
! Отговори
Хахо преди 1 година
На тоя помощник на Кони Радев му взе жената и сега плюе заедно с нея по президента.БСП отива към провал и Кирил Добрев и Калоян Паргов трябва да я оглавят след Изборите.
185
3
 
9
 
! Отговори
Ехеееее преди 1 година
Гледай ти по коментарите каква гад се е нароила. А когато драпахте да ставате членове на БКП, беше хубаво и престижно , А ! ? И колкото и да плюете , няма да можете да замаскирате алчните си ненаситни стремежи да унищожавате всичко изградено през СОЦА да го ограбите и излапате. Що нещо разграбихте и още има. 30 години рушите и ръмжите. Отвратително е да с'е'р'еш там дето си ял и още ядеш. А за Радевите игри други да кажат. Ще задмине наистина и онзи ТОЛУП. И не ми го подреждайте до Русия !
184
2
 
10
 
! Отговори
сина преди 1 година
Радев удря по триъгълника на бившата ти, а ти злобееш. Беше ми симпатичен, но яко се изложихте с плювните по президента! Влачиш се по акъла на шефката ти нинова, но знай че тя е злобна нещастна самотна женица, нищо друго! Съсипа за 5 години 100-годишна партия, на есен ще сте на 6-то място, баджо!
183
2
 
12
 
! Отговори
Аланкоулу преди 1 година
А га яди кифтяата лани - добре беше ! Стига с това лицемерие и двоен стандарт !? Миналата година шумкарите потриваха доволно ръце, когато Дамаджаната се беше развихрил по села и паланки и всичко по администрацията се подменяше с полуграмотни и некадърни Калинки. А сега - лошо било ! Ай, сектир !
182
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП НЯМА ПРАВО ДА ИСКА ОТ ПРЕЗИДЕНТА ДА СЪГЛАСУВА С ТЯХ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО