Нинова за Радев: Мъжки комплекс към жената, която го направи президент

Президентът създавал партии, употребявал ги и ги захвърлял
259
Нинова за Радев: Мъжки комплекс към жената, която го направи президент
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така – „Президентът Радев има комплекс към хората, които са го създали“. Вероятно има нещо такова - мъжки комплекс към жената, която го направи президент. Това е в сферата на психологията“, коментира пред bTV председателят на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

„С назначаването с бившия председател на борда на ВМЗ това е демонстрация и опит лично към мен за наказание или унижение – няма да стане. Емоции в тази работа нямам, но отношението към БСП е показателно. От първия ден да обявяваш приоритет газова криза и да уволняваш хора на БСП“, каза тя.

„Президентът беше последователен. Това започна още по време на протестите, когато дойде в парламента и каза – „Вие сте статукво, гласувайте за партиите отвън“. След това продължи с атаки към правителство, към „Продължаваме промяната“, която той създаде. Ние война с него не сме водили. Вероятно желание за власт, разбиване на партиите и реда в държавата“, допълни Нинова.

„Той създава нови партии, употребява ги. Създаде ПП, употреби ги да свалят Борисов и ги захвърли. Сега се обедини с Борисов и с ДПС, за да падне правителството. Това е разрушително. Държавата има нужда от спокойствие, ред и правила“, подчерта председателят на БСП.

Тя посочи, че органите на БСП ще вземат решение за бъдещето на служебните министри, които са членове на партията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още по темата: ниновапрезидентрадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама лельо....нали нямахте нищо общо? Сега ти би шута в големия г*з и почна да цивриш. Колко сте смешни ***.
206
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е най големия провал на Нинова жалко че тя го разбра по този начин :)
205
2
 
2
 
! Отговори
Аха, пише го преди 1 година
Това не е изпуснато, пише го, даже доукрасено. Но другото някак е изпуснато....случайно . А то в църквата е следствие от другото ....Дивашка работа. В краткия ни земен път още се мразим за грешките на едните и другите. А трябва да се знае и ЗА едното И ЗА ДРУГОТО. И да поуравновесим страстите. Стига сте плюли само по КОМУНИСТИТЕ. .Защото даже не знаете , не четете, не искате да признаете. И сте зависими от мразещи , богатеещи алчници.
204
1
 
5
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Нинова кога вашата партия ще въведе социална справедливост в България
203
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 214 Трябва да пише и за атентата в църквата "Света Неделя" на 16 април 1925 г и за загиналите невинни при взривяването и от БКП,което си е чист тероризъм.
202
2
 
3
 
! Отговори
До 213 анонимник преди 1 година
Ми много си ,,осведомен " бе, драги. Откъде ти ги подшушват тези блъвни. Светиш ли й на Нинова . Лижите ви нямат край. Опорките ви издишат при всяка поява на Нинова . То има баламурници , които ги дъвчат тези лиги, има и да им се хващат, но има и хора да мислят.
201
6
 
2
 
! Отговори
Само питам преди 1 година
Защо в учебниците на децата ни пише, че партизаните били терористи, че след 9 септември имало народен съд, че СССР ни бил завладял, че БКП и комунистите създавали пионери , чавдарчета, комсомолци зле възпитавани , че ...и.т.н. А защо нищо не пише за избитите деца ястребинчета, за убитото дете Митко Палаузов, за петимата интелигентни младежи от РМС , преследвани и избивани, за стачките на работниците от тютюневите фабрики, за печалбите на капиталистите . Нека обяснят откъде им идват парите прим.
200
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Тази Нинова изчистила БСП от тези дето искали да крадат? Самата тя уволнена за корупция ,собственик на хотел в Халкидики "МираджиоТермал..."за десетки милиони евро,да не говорим за Техноимпекс.
199
3
 
2
 
! Отговори
Тази преди 1 година
Не съсипа, а изчисти БСП. Защото в партията нямат място такива, които искат да крадат заедно с едни, чийто вожд си е натъпкал чекмеджетата с нашите пари. А симпатизантите на БСП са трудови и честни хора и Нинова добре го знае. Не отблъсква, а печели симпатии. Тези , които се роят и противопоставят са точно разсипниците на БСП. Малко почтени хора останаха в ограбената ни държава и тези , които се боричкат да отлюспят от електората на БСП нападат лидера, който ги обединява. Това е истината.
198
2
 
2
 
! Отговори
Божеее преди 1 година
Прости им на тези , дето плюят по БСП и Нинова. Те не знаят какво говорят , защото не мислят. Такава злоба се среща само у такива, които навремето мечтаеха някой да ги забележи и покани да станат членове на БКП / БСП. А като не им се случваше, сами се натискаха . А когато не ги одобряваха, мразеха. Та до днес . Научиха и внуците си да мразят. А защо не кажат , че не можеха да бъдат в партията мързеливци, мошеници, морално неуравновесени...И днес са неудовлетворени , че и Нинова не ги иска.
197
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази съсипа БСП
196
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз мислех, че народа го е направил президент, но очевидно пак съм в грешка.
195
2
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Според мен не може алкохол да и е размътил чак толкова главата, май е нещо по сериозно.
194
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой ли не разбра, че Нинова с действията си влачи БСП към дъното, не е изключено ако не се разкара има вероятност столетницата след 2-3 вота да слезе под 4%
193
1
 
6
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
До ъъъ до Рамзан 195 В лицето на президента виждам Шабан Шаулич.Като еднояйчни близнаци са.
192
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижда се краят на модела "БКП и внучета". Затова Нинова беснее, и не само тя.
191
0
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Защо не го вкараш в затвора , както искаш да вкараш честни и невинни хора използвайки биячи и пенсионери с инсценировки , за да ги съжаляваме .
190
7
 
9
 
! Отговори
НИКОЙ преди 1 година
ПИЯВИЦА КОЯТО СЕ ЗАЛЕПИ ЗА РАДЕВ ВИЖДАЙКИ ЛЮБОВТА НА НАРОДА КЪМ НЕГО ОТ НАПРАВЕНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ И АНКЕТИ . НА 2 ОКТОМВРИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ДОКЪДЕ ДОКАРА БСП .
189
2
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Доста наивници са се навъдили! ДС-бардака зад Радев сигурно се забавлява! Аз на комунистически постановки не се връзвам! Разиграват двамата евтин сеир, уж са опозиция един срещу друг, а всъщност, играят една и съща игра! Важното е да привличат вниманието към себе си, да шуми около тях, и ако може ,ГЕРБ да минат на заден план! А дано, ама надали! Комунистите просто са алчни, крадливи и некадърни, но зверски алчни за власт!
188
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България става троянския кон на Путин в ЕС