ДБ свиква протест пред президентството заради газовата политика

Шествието е под надслов “България - независима от “Газпром”
317
ДБ свиква протест пред президентството заради газовата политика
Снимка: БГНЕС

“Демократична България” свиква протест пред сградата на президентството в София  под надслов “България - независима от “Газпром”!. Протестът е в отговор на действията на служебното правителство, назначено от президента Румен Радев, които рискуват да увеличат газовата зависимост от “Газпром”, съобщиха от пресцентъра на ДБ.

“Демократична България” с тревога и възмущение следи действията на служебното правителство, насочени срещу газовата  диверсификация на страната. Опитите за саботаж на въвеждането в действие на интерконектора с Гърция са форма на национално предателство. Отлагането чрез всевъзможни процедурни хватки на лицензирането на съоръжението, по което страната ни да получава евтин азерски газ, е в услуга единствено на “Газпром”, посочват от политическата формация.

“Демократична България” няма да допусне връщането на страната ни под газовия ботуш на Кремъл! Няма да позволим силите на реставрацията да заличат постиженията ни по пътя на енергийната независимост! Призоваваме служебното правителство на президента Радев да следва българския национален интерес. “Демократична България” ще следи изкъсо действията на служебния кабинет и при всеки опит за посегателство над суверенитета и интересите на България ще призове гражданите да излязат в тяхна защита по улиците и площадите на страната, съобщиха от ДБ. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още по темата: ГазпромДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
1
 
0
 
! Отговори
Павел преди 1 година
ДБ и без това за друго не стават - само протести им дай да правят.
233
1
 
0
 
! Отговори
Нели преди 1 година
Да не се окаже само поредната предизборна активност и после да замлъкнат? Че ДБ са силни в тия кьрфишеци
232
1
 
9
 
! Отговори
Маргьола преди 1 година
Грешна предизборна тактика на хитрият бат Ристо.Глупост е в днешна България,да злословиш по адрес на Москва.Няма го Росенец,няма го Ах. Доган,дай да подхванем Русия и всичко свързано с нея.На предпоследно място сте в таблицата,с тенденция да застанете зад последния.Абдалите намаляха,затова нищо добро не ви чака.
231
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупав е Христо- като си извади файтона привърженици на площада си издава картите, че е куфар без дръжки и си търси носач Кирето е ***, но да носи куфар бадева- чак такъв идииот не е!
230
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради Петков купуваме пак руска газ, но чрез посредници, по-скъпа. Някой се пълни джобовете от това.
229
1
 
10
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ИЦО ОТВЪН СИ КАКВОТО И ДА ПРАВИШ ПОЗОР СИ ДЪБЪ БКП В КОАЛИЦИЯ РАЗРУШИХТЕ ОГРАБИХТЕ САБОТИРАХТЕ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПОЗОР СТЕ КОИ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС ПЛАТЕНИ ПРОКОПИ АЛЧНИЦИ ЗА ВЛАСТ ТЪРКАЛЯЩИ СЕ
228
1
 
22
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
За пръв път чувам за "протестиращи", които искат да им се увеличат сметките, да стоят без ток и на студено през зимата. Ето това се нарича истински copocoид. Браво!
227
1
 
14
 
! Отговори
перко преди 1 година
Протестът не е срещу Газпром, а в защита на спекулата с газа! За никой не е таайна , че газа е руски , о през посредници! Риба се лови в мътни води!
226
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целта на Русия е яана, но някои са с прекалено промити от платените от властта телевизии мозъци, за да го осъзнаят. Русия, със спирането на газа, цели бедна нация като българите, да се разбунтува срещу правителството, заради високите цени и икономическата несигурност и да го свалят с искания да поднови "евтините" доставки от Газпром. Точно това се случва в момента в България.
225
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ са абсолютни нещастници! Тези никога нямаше да са на власт , ако на Киро не му трябваше мнозинство! Октомври мислете хора! Гласувайте за Копейкин!
224
9
 
20
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ДА СЕ ПОДНОВИ ДЪЛГОСРОЧНО ДОГОВОРЪТ С ГАЗПРОМ БЪЛГАРИЯ Е ВАЖНА ИКОНОМИКАТА ХОРАТА ЖИВОТЪТ А НЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА ПЛАТЕНИТЕ АНТИТА НА ШАЙКАТА БАЙДАНОВЦИ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТОЗИ ГАЗ А НЕ ИЗМИСЛИЦИ ЛЪЖИ МАНИПУЛАЦИИ НА БАЙДАНОВЦИ
223
1
 
14
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ДЪ БЪ ПОЗОР СТЕ ИЦО БЕШЕ КАТО ПОКРУСЕН В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ С НИСЪК РЕЗУЛТАТ НО КИРО ГО ВЗЕ ЗАПАТЕРИЦА ВЗАИМНО СЕ ПОДДЪРЖАХА В КРАЖБИТЕ ИЦО НАЛИ БЯХТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО ЗАЕДНО С БКП АЛЧНИ ЗА ПАРИ ЗА ВЛАСТ ИЦО НАЛИ РАДЕВ ВИНАСТАНИ В УПРАВЛЕНИЕТО НАЛИ ХОДЕХТЕ ДА СЕ МОЛИТЕ НА РАДЕВ ЖЭЛТОПАВЕТНИЦИ ВАШАТА СВЪРШИ ВЪН ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ГАЗ ТРЯБВА НА ДЭРЖАВАТА НИ ВАС ТОВА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА А ДА ЛЪЖЕТЕ МАХАЙТЕ СЕ ПЛАТЕНИТЕ
222
1
 
18
 
! Отговори
Христо Иванов е враг преди 1 година
Целта на Христо Иванов, Просто Киро, Лена Общата и на Асенчо Грозното е да унищожат българския народ. Искат да ни лишат от евтин газ и петрол и да ни оставят без топла вода и парно за зимата. Искат да си купуваме скъп бензин и хората ще спрат да си взимат автомобили, защото разходите за гориво ще са ни доста големи. Тези хора искат да настроят българския народ помежду си и да предизвикат гражданска война. Тези хора трябва да бъдат съдени по обвинение в държавна измяна и след това разстреляни.
221
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Христакиии, мамин сладък...какви постижения имате вие от ДБ освен, че барабар с Кирча и Кокорча вкарахте страната в невероятен батак, с атлантически привкус, идващ директно от Козяк...Дреме ми за зависимостта от Газпром, дреме ми за Украйна и да, не ми пука за натовската ви ориентация...Пука ми единствено за състоянието на икономиката ни и как ще изкараме всички идващата зима, щото когато сняг забръска, не пита газа какъв е!!!!
220
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този взе да имитира Копейкин))))
219
1
 
27
 
! Отговори
00 преди 1 година
На изборите го чака съдбата на неговите приятели от отровното трио - ВЪН
218
3
 
29
 
! Отговори
истина преди 1 година
Този отдавна е на заплата в "Америка за България". Не искам политици като него, искам политици като Ердоган и Обран, хора които поставят националния интерес над всичко и не робуват на Москва, Вашингтон или Брюксел. Те са там където има интерес държавата.
217
2
 
30
 
! Отговори
До 253 преди 1 година
Те са професионални протестиращи на заплата.
216
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баш пък тези да говорвт за нацуонално предателство е леко смешно. Жълтопаветни марксистки грантаджии уж загрижили се за държавата ни. Истински виц!
215
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
260, Лукойл-ял, Лук не мирасал работи само с руски нефт. За да премине на друг бренд, нямаш си и представа какви инвестиции са необходими за преработка/преустройство на технологията. И най важното - кой ще плаща масрафа, ммм...