Карадайъ: Пътищата за доставка на газ не са много, сред тях е и Турция

ДПС ще издигне избираеми личности за кандидати за депутати
Обновена: 5 авг 2022 15:23 | 5 авг 2022 15:23, Камелия Цветанова
38
Карадайъ: Пътищата за доставка на газ не са много, сред тях е и Турция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пътищата за доставка на газ не са много. Турция е една от държавите, която играе важна роля за това и е важно да имаме контакти. Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ  след заседание на Централния съвет.

Според него България трябва да търси всякакви източници на суровини.

Той поздрави служебния кабинет за сформирането на междуведомствения кризисен щаб за овладяване на кризата в енергетиката.

Още по темата

„Ако източниците са много, то пътищата за доставка не са чак толкова много“, каза Карадайъ.
 
На заседанието на Централния съвет е бил определен съставът на Централния изборен щаб, който ще се ръководи от самия председател на ДПС. В него влизат още членове на Централното оперативно бюро и на Централния оперативен съвет на младежкото ДПС.

„Централният ни съвет анализира актуалната политическа ситуация по региони, защото сме в предизборна ситуация. Основният предмет беше точката за приемане на решение за процедурни правила и критерии за номинация на кандидати и съответните решения, свързани с изборите. Едното от решенията е ДПС да се яви самостоятелно на изборите”, съобщи Карадайъ.

По думите му не се очертава в следващия парламент да има еднопартийно управление.

„Мисля, че от 2009 г. ДПС много точно и ясно е дефинирало в различни периоди от време в каква ситуация се намира България и каква е политическата картина. От 2016 г. на висок глас ДПС призовава за нормалност в политиката като много точно и ясно сме дефинирали какво визираме под това”, коментира той.

Според него България има нужда от ДПС, дори и във властта, за да има сигурност, стабилност и преодоляване на кризите.

ДПС ще издига избираеми личности с обществен авторитет за кандидати за депутати.

Номинациите тръгват по структурите отдолу нагоре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
ДеПеСото,умре преди 1 година
Нема такова животно.
26
0
 
2
 
! Отговори
Нямаме нужда преди 1 година
От ДПС,герб,дост,и обрезани слугинажи а от чиста и свята република която сте несъвместими във България и европейската цивилизация
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има предвид "Турски паток"? В тая България защо така наречените депутати, които ние избираме, уж на избори, а те все едни и същи, работят само за интересите на чужди държави. Не знаят ли какво значи независимост, национален интерес...?!?!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЩВъпроса не е само пътя на газта,но е важно също качеството й щом е предлагат във ват,киловата,мегавата/час за цена по час,което значи,че роля за формиране на цената преведена от подаван обем газ куб.м. в киловат/час участват качеството на продукта газ като съответства ли на описаната предложена цена за ползване по веригата покупко-продажба за постигане на поставените критерии за използване по приложение за постигане на необходимите резултати при горене с технически показатели според дейностите.
23
1
 
3
 
! Отговори
Ердал преди 1 година
Някой да ви кара да взимате зорлем газ?Като ударят фабриките ключа през зимата да не ходите боси при Кара дайъ ,защото Ердоган няма да ви приеми боси!
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПЕТА КОЛОНА НА АНКАРА, ДПС И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ И КАРАДАЙЪ АГА ДА СИ ЗАВРАТ ТРЪБАТА ТАМ ОТКЪДЕТО ИЗЛИЗА МУ КАФЯВИЧКОТО !!!... ЩЕ ИЗКАРАМЕ И БЕЗ ГАЗ, НО НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ДПС ВЪВ ВЛАСТТА!!...
21
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следя някои коментари и искам да кажа ,че съм Мюсюлман и силно мразя Турция . Казвам го като човек който изповядва исляма и обича България! Който се чувства Турчин ,милее за Ердоган да отива в Турция!
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕЙ ТУРЧИН СКАПАН!!!!500 Години под турско робство сега и тук дойде да даваш акъл ...Отдавна трябваше да ви забранят да влизате в България и 5 метрова стена трябваше да има на Българо Турската граница !!!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
митницата на Боко,газта на Доган ....тока на Пеевски . В каква роля се изявят тия политици??
18
6
 
6
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Научи си собствената История преди за обиждаш другите. Да ти кажа явно не знаеш: Българския Народ е насилствено похристиянизиран от Византия през 866 г освен това и налагат и славянския език който днес е българския език който говориш
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая Държава я взеха за разграден двор?? негодник
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Газ през Турция или глад и мизерия , всеки сам избира , никой не карат насила
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега разбрахте ли този любимец за какво ходи да си бъбри с Ердоган? Тяхна фирма да е посредник за доставката на газ за цяла България. Добра далавера са заформили. Евала.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин 9 __ ПРЕЗ 14 ВЕК В ЕВРОПА И НА БАЛКАНИТЕ ВЪРЛУВА ЧУМНА ЕПИДЕМИЯ,КОИТО ОТНАСЯ 30-40% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, КАТО ДОПРИНАСЯ ЗА ПАДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ПОД ТУРСКО РОБСТВО. АВСТРИЙЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО.
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз и той се топи за комисионни,заради това ходи при Ердоган...немат наяждане батка,такова крадене като днешното никога не е било...
12
9
 
3
 
! Отговори
Grab преди 1 година
Дпс са руска маша
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турците са 80 милиона , тука ще стане разцвет като ни лапнат , те строители , а ние приватизатори
10
2
 
5
 
! Отговори
Лекар преди 1 година
Българин, нещо ти се бъркат историчефките периоди
9
5
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
На този избор гласувах за Доган.Плати ми тока и дади айрян. :)))
8
17
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Историята се повтаря. В случая - за жалост. Преди България да падне под османско владичество (или робство), сме били по същия начин залепени за тогавашната Австро-Унгарска империя. Имали сме инсталирано от там правителство. Когато империята запада, България започва да се разкъсва вътрешно, от което се възползва тогавашната османска империя и област след област завзема родината ни. Ще се молим един ден пак на братска Русия да ни освободи.