Крум Зарков: Кризи има често, но толкова дълбоки рядко

Имаме мисия - не да се тръшкаме, а да работим, заяви той
43
Крум Зарков: Кризи има често, но толкова дълбоки рядко
Снимка: БГНЕС

Кризи по принцип често има, но в такава дълбочина рядко се случват. Ние не сме изпратени, за да търсим целенасочено на някого да навредим. Имаме мисия и тя бе публично поставена – не да се тръшкаме, а да работим с компетентност и да смекчим кризите, да може в следващото Народно събрание България да влезе с летящ старт, заяви пред bTV служебният правосъден министър Крум Зарков.

Той отрече преднамереност в действията на служебния кабинет. Зарков уточни, че документите, подадени към Агенцията под вписванията за гръцката газова връзка, са подадени със сгрешени имена.

Става дума за грешка, а не за преднамереност и Агенцията по вписванията няма какво друго да направи, подчерта Зарков.

Служебният министър съобщи, че следващата седмица различните министерства ще определят публично своите приоритети.

Още по темата
В сектор правосъдие вече направихме рокадите, които мислехме, че са необходими. Надежда Йорданова е оставила сектора в едно добро състояние, запазих голяма част от нейния екип, каза още Крум Зарков.

Една от нашите големи задачи е да подготвим законопроектите, за които толкова се говореше, посочи Зарков и отбеляза, че са най-важни законопроектите, свързани и с Плана по възстановяване.

По думите му сега е моментът, в който България да се подготви и да бъде пълноправен член на Шенген.

Шенген е една от темите, по които може да се работи и да постигне сериозен пробив без работещ парламент, каза Зарков и съобщи, че в края на септември ще има поредна проверка на мисия по техническата готовност, защото има изостаналост по работата на министъра на вътрешните работи. Има закони, които Европа чака от България много дълго време, включително този за търсене на отговорност на главния прокурор, отбеляза още служебният министър на правосъдието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Крум Зарков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шенген ще го сънувате през крив макарон, сега трябва да оправяте на Киро глупавото бакиите защото той изобщо не ги разбира нещата, не може да прави социална политика и да раздава със заеми, или хваща лявото и вдига данъците до 50% за най-високите дойоди и ставаме като скандинавските страни или прави обратното налива се яко в икономиката и който не е работил ще е беден пенсионер, няма средно положение тука.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 11 "Интересно, ако изборите бяха през пролетта как ли ще гласуват отопляващите се на ТЕЦ избиратели." Същото се отнася и до обитателите на къщи, отоплявани с газ - ще гласуват, ако ОЖИВЕЯТ, разбира се, такъв е и "замисълът" на ко...му...ньото с фуражката - да си монархо-вършее на харманлийския харман, дори и само трима души да са участвали в изборите.
10
1
 
14
 
! Отговори
Краси преди 1 година
Синчено на залятата с киселина Заркова и внуче на сатрапа генерал Леонид Кацамунски е комунист от най-надъханите!Но,изучи във Франция,не при въшливите мужици.
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен гербер преди 1 година
Служебното правителство с целият му антураж е най недомисленото нещо в Конституцията ни.Трябва да се преосмисли нуждата от съществуването му.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно, ако изборите бяха през пролетта как ли ще гласуват отопляващите се на ТЕЦ избиратели.
7
2
 
5
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!! преди 1 година
Кризи има само в капитализма, тази БСПарски ид..т да не се прави на луд. Кризите в капитализма са неговия фалит. Опитват се да го спасят отново с фашизъм.
6
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега е моментът да се подготви излизането на България от ЕС, защото есента ще бъде твърде късно.
5
3
 
24
 
! Отговори
перко преди 1 година
Ами тези кризи бяха сътворени от такива като вас, а мотото им беше "Всичко мога, всичко знам, аз професор съм голям".
4
2
 
11
 
! Отговори
Хард сървайвър преди 1 година
Абе улеж ние най добре се чувстваме в кризи. Що години ни натренирахте . Нищо не ни плаши . Вече сме спецове по оцеляването.
3
4
 
15
 
! Отговори
Бау преди 1 година
Редки лай на има често, Задков, но толкова редки - рядко! Щеше да води борба срещу мафията, но мафията го назначи министър и той промени намеренията си!
2
10
 
11
 
! Отговори
Ехооо преди 1 година
Другарю...опичай си акъла и никакъв Газпром. Не ни връщайте в по голяма криза!!!
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв Шенген, вие за цивилизовани европейци ли се мислите? Къде видяхте в Европа държава, управлявана с фатмашкаВоенна диктатура и недемократично, неизбрано от никого правителство? Това се нарича тирания и не е европейско, а азиатско и варварско. Такава президентска тирания няма място в Европа.