ГКПП "Капитан Андреево" вече работи нормално

Екипи на жандармерията поддържат обществения ред
Обновена: 7 авг 2022 19:43 | 7 авг 2022 12:30, Камелия Цветанова
26
ГКПП "Капитан Андреево" вече работи нормално
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пунктът вече работи нормално. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който направи инспекция на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Капитан Андреево“, предаде БТА.

Още по темата


Демерджиев увери, че вече се възстановява трафикът през пункта на българско-турската граница, особено на хладилните камиони, които през последните дни не са били обработвани ритмично.

Министърът на вътрешните работи потвърди, че екипи на жандармерията поддържат обществения ред на „Капитан Андреево“, за да не възниква напрежение между служителите на частната лаборатория и Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ), извършващи фитосанитарен контрол.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименаз ограбеният и тровен Българин моля САЩ да изпратят свой служители на Капитан Андреево,ЕС работи с мафиотски структори закриляни от ЕНП и г-н Вебер,персонално..нееднократно е оказвал натиск на БГ избирателите да гласуват за мафиота борисов..приятели САЩ го знаят..време е да се спре лъжата ЕС ценности!фалшивият евроатлантизъм зад който се крият,обслужващите путин..приятели САЩ са в правото си да откажад да ви защитават..сами се предавате!спрете лицемерието и алчността,накажете в-те
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ изпраща военна помощ за да може България да си върне Капитан Андреево.
5
3
 
11
 
! Отговори
ОФ преди 1 година
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА /2/, буквално след месец-два Еесовската Зона ще бъде принудена да се бори с Азия за руския СПГ. Със зъби и нокти ще се бори, но се страхувам, че битката отдавна е загубена. Виновни са европодчинените слуги.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГКПП "Капитан Андреево" вече работил нормално. Откакто е демократизиран не беше работил нормално и сега "нормалното" го сполетя за пореден път. Вицът на деня.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да оставиш фитосанитарния контрол в ръцете на частна фирма!!? От това печелят само фармацевтичният бизнес и онкологиите!!!
2
2
 
8
 
! Отговори
българин преди 1 година
До: номер 9 Ми естествено че няма да имат нищо, нали не са мафиоти като Бойко Борисов и не крадат милиони като него!!! Всички печалби влизат в държавната хазна а не в нечий джоб!!!Между другото, защо няма достъп до сайта на БАБХ точно в този момент???Как ще ме убедиш че е случайно???Хакерите ще бъдат заловени, сигурен съм!
1
4
 
11
 
! Отговори
българин преди 1 година
Браво!!! Държавата постепенно си връща митницата от мафията!!! Има шанс да влезем и в Шенген тогава!!!