Бойко Борисов: Румен Радев ме обиди много като ме сравни с Кирил Петков

Настоява да се проверят действията в неговите мандати
Обновена: 8 авг 2022 10:33 | 8 авг 2022 10:12, Росен Стойчев
415
Бойко Борисов: Румен Радев ме обиди много като ме сравни с Кирил Петков
Снимка: БГНЕС

„Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби.

Още по темата
Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл. Ако иска, може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме”, обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му, когато ГЕРБ са дошли на власт, веднага са премахнали посредниците от газа, които сега са възстановени. Според него те крадат над 120 милиона лева на месец.

Той коментира и протестите на „Демократична България”.

„Помня, когато издигнаха Лозан Панов за кандидат за президент, символ на правосъдието. След това отидоха и клечаха пред Президентството и подкрепиха Радев. Отровното трио отидоха двама от тях да протестират срещу третия, който стана министър”, каза още лидерът на ГЕРБ.

На въпрос трябва ли България да има договор с „Газпром”, Борисов каза следното:

„Не. За първи път връзка с Гърция започнах да правя аз. Не сме чакали 10 години. Иван Костов защо не я направи? Когато изплатихме пенсиите, които вдигна Станишев преди да си тръгне, се заехме и с тази задача. Всичко можеше, ако не се правеха на фалшиви герои”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
16
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Борисов си връща авторитета с пълна сила! Тия, които изливаха помията по него, тепърва ще им лъсва цялата крадливост и некадърност! Всичките заедно доказаха ,че не са му на малкия пръст като държавник! И не се напъвайте Троллчета мили, той въобще не бърза да взема властта! Ще изчака хората сами да ви изритат с шутове и камъни!
236
37
 
11
 
! Отговори
гербави крадци преди 1 година
гербавите ми крадоха бизнеса с помощта на местната полиция. И за две години нищо не остана от това което бях направил. Само слепец дето не вижда какво правят би гласувал за тях.
235
37
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата да го направят председател на следващото НС от новата коалиция. Може и Доган. Или Слафчу Холограмата. И Копейката става. А не да се крият по дупките и да не влизат в парламента, какви лидери са?
234
9
 
10
 
! Отговори
Лига преди 1 година
Тези са своеобразна лига на необикновените. Бият се в гърдите, хвалят се. Карат се, кой е по-по-най и не съзнават, колко са зле. Самовлюбени о-ли-го-фре-ни с които сравнен, всеки нормален жител на това прекрасно късче земя, би се почувствал жестоко обиден. Продължавайте. Вие сте циркът на пошлостта.
233
36
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кой му дреме че тоябил се обидил? Да е благодарен , че не е бит!!!
232
33
 
16
 
! Отговори
Л.Иванов преди 1 година
Румен Радев го обидил! Ами ти бе-обиди , и продължаваш да обиждаш народа, ама не можеш или не искаш да го разбереш! И го правиш абсолютно целенасочено!Но за да го разбереш, трябва малко, ама много малко акъл!
231
8
 
23
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
НИКОГА ПОВЕЧЕ БКП ПЪПЪ =ВЕЧНА ДРУЖБА НИКОГА ПОВЕЧЕ НА КРАДЦИТЕ ОШУШКАЛИ ДЪРЖАВАТА НИ БОГАТА ОКАЗА СЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е МНОГО МНОГО БОГАТА
230
10
 
11
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Най-успешните политици в България и Русия са подобията на човешки същества като Пеевски и Путин. Те са богати но не са създали нищо в живота си - само са крадили чужди пари и имоти. И затова половин Русия и половин България емигрира на запад където има истински държави и истински заплати.
229
34
 
20
 
! Отговори
До 246 преди 1 година
За 12г.управление твоят идол не можа да отлепи България от дъното по всички показатели в Европа. Извода е,че е пълен некадърник.Който не може за толкова години да направи живота на народа сипо-добър значи НЕ става.
228
35
 
12
 
! Отговори
Б.Б. преди 1 година
Това момче Киро, нито ми е на кюлчетата нито ми е на шкафчета, той докато се шматкаше из Канада за малко да стана и Футболист на година
227
25
 
10
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
До 255- много си ограничен умствено приятел, преди 3 века България е била под Турско робство. Дължим днешните си граници на Русия и Руско- турската освободителна война
226
36
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце,ти си грешка на природата,не се обиждай.Много си жалък и още по-голям лъжец.
225
36
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още му ядем попарата на тоя банкянски сеяндур. От 1 лв направи цигарите 5 лева. И това го направи когато заплатите бяха по 300 лева а пенсиите по, 120 лв. Неговата верица сеяндурска милионер стана от кражби. Но БОГ вижда и наказва. Той си мисли че като целува на поповете ръцете и им раздава милиони БОГ ще го прати в Рая. Да в Рая при рогатите и опашатите. Ще горибв ада во век и веков. Амин.
224
35
 
14
 
! Отговори
Боко шменти капели преди 1 година
подпорни стени, кюлчета , пачки , суджуци , Гинка от Пазарджик, Капитан Андреево , 700 милиона от Черепа, Барселона , кумгейт , апартамент-гейт , "ало Ваньо" , записи , СМСи , зайчарници и т.н.
223
33
 
13
 
! Отговори
Мъка преди 1 година
Мъчно мъчно, Боко се е запътил да се завърне на Куц Славуц. Дано не закъса по пътя някъде. Че и коня му умpe...
222
32
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сам знае, че няма никакви шансове. Но все пак е длъжен да си пробва късмета, все пак той нищо не умее, има и свободно време - безработен е.
221
15
 
10
 
! Отговори
Рамбо преди 1 година
Моята истина е че България беше върната 3 века назад заради Русия. Но сега Русия почва да дава фира така че най-доброто за България предстои.
220
37
 
8
 
! Отговори
Нормално преди 1 година
Петков е богат, успял, семеен мъж с 3 деца и любовница, точно обратното на Борисов.
219
33
 
14
 
! Отговори
Шеки преди 1 година
Ако Бойко беше честен щеше да каже: обслужих руснаците безплатно и сега ще обслужа американците. И ако имам късмет ще ме оставят жив.
218
36
 
12
 
! Отговори
Няма база за сравнен преди 1 година
Боко е дебел, стар и намръщен, а Петков е слаб, млад и усмихнат.