Бойко Борисов: Румен Радев ме обиди много като ме сравни с Кирил Петков

Настоява да се проверят действията в неговите мандати
Обновена: 8 авг 2022 10:33 | 8 авг 2022 10:12, Росен Стойчев
415
Бойко Борисов: Румен Радев ме обиди много като ме сравни с Кирил Петков
Снимка: БГНЕС

„Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби.

Още по темата
Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл. Ако иска, може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме”, обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му, когато ГЕРБ са дошли на власт, веднага са премахнали посредниците от газа, които сега са възстановени. Според него те крадат над 120 милиона лева на месец.

Той коментира и протестите на „Демократична България”.

„Помня, когато издигнаха Лозан Панов за кандидат за президент, символ на правосъдието. След това отидоха и клечаха пред Президентството и подкрепиха Радев. Отровното трио отидоха двама от тях да протестират срещу третия, който стана министър”, каза още лидерът на ГЕРБ.

На въпрос трябва ли България да има договор с „Газпром”, Борисов каза следното:

„Не. За първи път връзка с Гърция започнах да правя аз. Не сме чакали 10 години. Иван Костов защо не я направи? Когато изплатихме пенсиите, които вдигна Станишев преди да си тръгне, се заехме и с тази задача. Всичко можеше, ако не се правеха на фалшиви герои”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
31
 
16
 
! Отговори
И.Б. преди 1 година
Правилно не може Б.Борисов да се сравнява с Кирил Петков - най-малкото по външен вид и интелект.
216
2
 
3
 
! Отговори
СТУД преди 1 година
В КАУФЛАНД ИМА ДУХАЛКИ ПО 5ЛВ.
215
28
 
13
 
! Отговори
преди 1 година
Грабим Евросредства Рекетираме и Бием
214
2
 
15
 
! Отговори
До украинците преди 1 година
Товарищ, когато правиш подобни умозаключения говори в единствено число и от свое име, за да не ангажираш и другите с диагнозата си ... !!!
213
17
 
9
 
! Отговори
до украинците преди 1 година
Украинци,върнете се в Украйна.Тука не ви искаме..Не искаме да ви храним.
212
9
 
40
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами политик, който е бил Главен секретар на МВР, Кмет на Столична община, който сам е създал партия, която и сега е 1-ва полтическа сила и е бил 12 години Премиер на България е доказал себе си, колкото и това да не се харесва на чехълчетата и зелените еуглени ... а да сравняваш такъв политик с кирчо е наистина обида ... !!!
211
4
 
4
 
! Отговори
СТУД? преди 1 година
Стига сте плашили хората със студ бе! Една духалка струва 19.90лв. За 5 минути прави сауна, където и да я сложиш.
210
24
 
9
 
! Отговори
Arbeit macht frei преди 1 година
Помните ли как Боко цитира лозунга "Работата те прави свободен" в позитивен контекст, без дори да подозира какво изрича? Тоя е абсолютен мaлоyмник. Нито е учил история, нито математика, нито химия и физика. Физкултурника, трябва да е бягал от всички часове различни от Физическо Възпитание, за да е на толкова ниско интелектуално ниво!
209
2
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
България е дала на света чист български книжовен език !Добре е да си говорим на него и да се вслушваме един в друг, за да имаме развитие !Иначе ни чака Баба Зима, която ще ни даде урок, ама от по-трудния вариант на теста!Ще го изкарат някои, а за останалите....!Студът, стахът и срамът ще са част от нашата психология, а и...начин на живот !Докога ще замитаме проблемите и няма да си общуваме....нее ли време да си стъпим на егото и да напуснем детската градина!
208
3
 
11
 
! Отговори
:D преди 1 година
Той не е спирал да обижда Радев от 4 години, ама сега му е обиден :D ех
207
18
 
15
 
! Отговори
Ценко Чоков ГЕРБ преди 1 година
Просто искаме ГЕРБ да спре да краде, рекетира и пребива хората. Много ли искаме?
206
17
 
14
 
! Отговори
Toa па преди 1 година
Тебе природата те обидила по принцип бе
205
13
 
8
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Леле колко тънко обидчив бил Боцко, такава нежна душа, алигатор колеше и бесеше гледаше лошо и скърцаше със зъби като Кирчо гледа на две линии.
204
15
 
7
 
! Отговори
Боко Пенсионера преди 1 година
На АМ Хемус трябва да и се свали статута на магистрала. Тя не е била отваряна на изцяло нито един път последните 12 години при ГЕРБ. На всеки завой има ремонт. Полагат асвалт парче по парче гербавите крадливи строителни фирми, които иначе протестират, рииш ли. Ами Тракия? И тя не е по-добре? Всичко, което е построило ГЕРБ е лошо и счупено. Великата им гордост помпените станции не работят никъде, всичко живо седи без вода, заради непрестанни аварии. Изчезвай Тикво, че ако ти набия един
203
9
 
5
 
! Отговори
Това е положението преди 1 година
Не всички са като кмета на Симитли!
202
15
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Цирка продължава Боцко плюе по Кирчо, Кирчо плюе по Боцко, Ичо Иванов по всички а в крайна сметка всичките едни и същи евроатлантици. Докара ни нова Виденова зима по същият сценарии като тогава и кервана си върви. Канадците си изнасят злато от Челопеч, Американското посолство продава несъществуващи изтребители а за хората хляб по 1, 70 и студ тепърва ще има по Софето. Ама тя Русия е виновна за всичко нищо че Кирчо и Боцко и Ичо крадат като за последно, Русия е виновна хахаха
201
12
 
5
 
! Отговори
Театър преди 1 година
Севда вече е облъчила всички ГЕРБ-аджии, че Кирил и Асен ще бягат в чужбина всеки момент, а ГЕРБ се връща на власт през октомври. Което няма абсолютно нищо общо с реалността. Но идеята е, когато ПП спечели изборите, да ревнат "Фалшифицираха изборите!"
200
13
 
5
 
! Отговори
ф преди 1 година
Боко, Боко, сахер има ли?
199
12
 
5
 
! Отговори
?? преди 1 година
КОЙ Е ТОЯ? С КАКВО Е ИЗВЕСТЕН? КАКВО РАБОТИ?
198
2
 
13
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Това да учиш и 'завършиш' Харвард и да излезнеш по прозст от един държач на маркучи е супер прастащина. Киро про100то е най некадърния политик в цялата история на бг и отпреди хан Кубрат. А кой го натресе на народа? Радев фърчилото, той е готов за импийчмънт!