Петков и Бориславова трябва да очакват компромати

Коментар на Маким Бехар и Александър Христов
8 авг 2022 18:08, Росен Стойчев
38
Петков и Бориславова трябва да очакват компромати
Снимка: БГНЕС

Правителството е загубило играта по отношение на комуникацията.

Още по темата
Времето беше малко, а очакванията доста големи. Трябва все повече да се обръща внимание на това кой какво казва. Въпрос е на харизма и на простички думи, с които обясняваш какво искаш да кажеш. Това мнение изрази за Нова Нюз PR експертът Максим Бехар.

От своя страна комуникационният експерт доц. Александър Христов смята, че властта не е успяла да комуникира добре, а това, че го осъзнава, е стъпка напред.

"Петков и Бориславова трябва да очакват да се извади компромат срещу тях и да са подготвени. Ако не искат да се говори за лични отношения между тях, трябва да променят позициите на хората", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мъже с боядисана коса не вярвам. Sorry!
11
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още ли се занимавате с двата политически трупа?
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена и Киро сами се компрометират. Няма кой да си губи времето да вади компромати срещу тях. Камерите от МС са в прокуратурата. Компромат ли е да вдигнеш правителствения Еърбъс за 26000 лева гориво и да кацне за вечеря в хотел Хаят, докато уж си на Среща на високо равнище за Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ). Там са били както Еди Рама и Димитър Ковачевски, така и примерно хърватският премиер Андрей Пленкович, президентът на Сърбия Александър Вучич и др., но Киро го няма.
9
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са американско СДС . Кво бъдеще могат да имат ? Там нишата е заета от герб . Всички помним как прегръщаше боко и купуваше чертежи за милиарди . Той ще глътне американския вот в България . Много българи си мислят че като станем колония на САЩ и ще живеят по американски . Истината е че ще задлъжнеем като американци . Само това .
8
18
 
8
 
! Отговори
Патън Майк преди 1 година
Хора , Защо не коментирате как Тиквата от Банкя бе хванат със списък от обслужващи го манекенки-прости-тутки.....Маги эБадер , мис Бикини , Мата Хари.....На едната дори подари къща , щото явно била много умела ! Хайде стига сте чоплили Киро и Лена ! За простака Бойко защо мълчахте , как ползваше правителствения самолент за да ходи по курортите със своите ДЪРЖАНКИ и МЕТРЕСИ ?
7
4
 
19
 
! Отговори
ленето преди 1 година
абе не съм държала киро за ръката ,,,,, за друго не казвам
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те са компромат като цяло. Не са нужни компромати, за да видят хората какво са всъщност.
5
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам дали го осъзнахте, но снимката дето се били "хванали за ръце" се оказа ПЪЛЕН ФЕЙК! Който е гледал целия клип, може ясно да го види! На клипа такова нещо няма! Това че БНТ - Кошлукова цял ден си е играла за да намери кадър, който да наподобява такова хващане, е въпрос на морал, който при БНТ - Кошлукова и останалите Пеевски парцали, просто липсва!
4
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само по това че цялата Пеевска медийна групировка се е хванала да вади всевъзможни компромати срещу ПП, ми е достатъчно да знам че те са на прав път и да гласувам за тях без никакви колебания!
3
9
 
23
 
! Отговори
Ася преди 1 година
Ха,ха,ха какви компромати да очакват бе господине,като всичко е документирано и те само се оправдават?!А лъжите им и те ли са компромати?!Всичките им защитници сте толкова плоски,полкова прозрачни, че сте жал.ки.
2
12
 
26
 
! Отговори
ПЕШО7 преди 1 година
Няма нужда от компромати, просто Киро и Свалената видимо са дебилни крадци, лъжци и некадърници. Трябва много да си друсан, или платен *** за да не го виждаш.
1
0
 
18
 
! Отговори
Mаксиме! преди 1 година
Максимално хитро еврейче...