Петков и Бориславова трябва да очакват компромати

Коментар на Маким Бехар и Александър Христов
8 авг 2022 18:08, Росен Стойчев
38
Петков и Бориславова трябва да очакват компромати
Снимка: БГНЕС

Правителството е загубило играта по отношение на комуникацията.

Още по темата
Времето беше малко, а очакванията доста големи. Трябва все повече да се обръща внимание на това кой какво казва. Въпрос е на харизма и на простички думи, с които обясняваш какво искаш да кажеш. Това мнение изрази за Нова Нюз PR експертът Максим Бехар.

От своя страна комуникационният експерт доц. Александър Христов смята, че властта не е успяла да комуникира добре, а това, че го осъзнава, е стъпка напред.

"Петков и Бориславова трябва да очакват да се извади компромат срещу тях и да са подготвени. Ако не искат да се говори за лични отношения между тях, трябва да променят позициите на хората", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
PR експерти, социолози, политолози и прочее измислени професии за задоволяване на консуматорското общество.. Само такива пробутвате!! Този господин за 5 пари свършил ли е смислена работа в живота си?! Киро и Лена сами се компрометираха. Лена ако беше малко по-умна щеше да се ожени за Мирослав и да спре да ходи на служебни командировки в ресторанти и хотели в Гърция. Много учила, но нищо не научила. Западен модел е да градиш кариера с мъжете, а не да раждаш деца, за което е създал Бог жената.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПАК ЛИ PR БАХАР СПРЕТНА КОМПРОМАТ?!...
30
2
 
7
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ПЭПЪ БКП НИКОГА НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЪВ ВЛАСТТА ОСВЕН АКО НЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ НО ТОГАВА ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ПОМЕТЕНИ САБОТЬОРИ БОЖКОВИСТИ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС ПРЕВРАТАДЖИИ
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
32 Така е, много подцениха българите, като им пробутаха профани и кръглиидиоти за управляващи.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що Pr-те не кажат на Киро и Лена, че имам мечта, иска ми се, надявам се, не играят на българския терен. Българинът е лъган, лъган, та се е калил и още във въздуха подушва как му се крои шапката. Плоско е евреи да ни пробутват рекламни трикове за политическа партия, пардон, проект ПП. Жалко е колко ни подценяват западните господари и как си вярват колко са нахитрели. България може да претърпи много ид'и'оти, но едва ли ще е за дълго.
27
3
 
10
 
! Отговори
П*у*ТКОFF и Гуг*лена преди 1 година
са на политическото бунище, да правят каквото си искат, а най-добре да хващат самолета София Скопие ВанкОвър, еднопосочен. А Линда да направи безглутенова сватбена торта, когато кокорчо се омъжи за любовника си.
26
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Късно е. Хванахме ги в крачка.
25
7
 
29
 
! Отговори
У бре преди 1 година
Беше лесно да се "композира" шкафче с пачки.Трудно е да намериш двойници на Киро и Лена, а после да ги накараш да изиграят "парапетната сцена" срещу доскорошния държавен чорбаджия и неговата "слабост".КОМПРОМАТ НЯМА! Има много перверзна партийна (ПП) МЪКА
24
1
 
22
 
! Отговори
ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ преди 1 година
=ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ............другото е театро, народа да се не усети, че беше ОГРАБЕН...
23
2
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
До Патън Майк. Ти сега цензура ли ще ни налагаш? Ами просто новината е за тях, затова ги коментираме бе, ***. Като излезе новина за тиквата, а такива бол, ще минем на него. Елементарно.
22
0
 
17
 
! Отговори
Как да комуникират.. преди 1 година
като са про100сти жълти наглеци..??
21
4
 
15
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
До 5. Никой не е казвал категорично, че са хванати за ръце, а само че така изглежда (нищо, че и тази близост е доста смущаваща). Ама само тази снимка ли е, тарикат? А парапета, а постоянните командировки все заедно? Нищо, като се разведе простокиро след няколко месеца ще лъсне цялата наивна глу.пост на твоя коментар
20
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да очакват арест, а не компромати.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Гугъл пишат, че съветник на Радев е казал,че ако арестуват Кирил ще е до 2 септември. След това ще има имунитет като кандидат за депутат и няма да стане лесно без ЦИК.
18
8
 
17
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
Ами нека, да видят какво му е на Борисов, че не са го оставили на мира от 15 години.
17
7
 
15
 
! Отговори
Азимов преди 1 година
За аборта информацията излезе ли вече?
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахаха Той така се оправдава Кирчо пред Линда. Като го чака зад вратата да го бие с тавата,Кирчо вика, недей, ***! ТИЯ ми завиждат, нищо не съм правил.Даже не съм бъркал под полата на Лена.Кво да ровя под полата? А? К'во ще намеря? Не съм я пипал за никъде. Даже не съм чупил дивана в капинета. Диванът сам се счупи.А където лъжат, че съм тропосвал матрака в хотел Хаят, пак лъжат.Аз спах на един стол.От там се изтъних и коленете ми са сини щото се свих на сърма.Всичко е зрителна измама.Заклех се.
15
6
 
23
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
Кой ги "бръсне" вече тези? Скоро ще са в миманса,а канадката с домочадието в Родината си.
14
6
 
25
 
! Отговори
Ь преди 1 година
Какви компромати, всичко е документирано. Решетки ги очакват
13
4
 
20
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Та те, самите тия, във своите си действия, в изявите си, са оригинали на компроматите. Що им трябва да очакват нови? И те, вече са погубени и захвърлени от хората, които не желаят да виждат разюздани, обвити в позорни и нелицеприятни сцени и действия...