Президентът не се бил намесвал в политиката на БСП

Лечева: Като член на БСП съм работила за разширяването на влиянието ѝ
Обновена: 10 авг 2022 09:19 | 10 авг 2022 09:14, Камелия Цветанова
10
Президентът не се бил намесвал в политиката на БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Получих поканата от президента Румен Радев. Проведохме разговор за проблемите в спорта и как да се решат. Аз съм била в различни качества в сферата на спорта“.

Това заяви служебният министър на спорта Весела Лечева пред bTV.

Тя уточни, че е поела поста, за да защити интересите на спорта. Лечева добави, че е приела болезнено реакцията на БСП за участието ѝ в служебния кабинет.

„Като член на БСП съм работила за разширяването на влиянието ѝ. Била съм активен участник. Днешното ми участие в служебния кабинет е в лично качество. При всички случаи отговорността се носи от служебното правителство“, посочи тя.

Служебният министър на спорта допълни, че президентът Радев е подкрепял социалистите и членовете на БСП и не се е намесвал в решенията на партията.

„Аз не чувствам угризения, че съм накърнила имиджа на БСП. Работата ми е била показателна по отношение на изборните ми резултати. Във всички кампании сме печелили изброите и то в най-тежките времена на БСП, когато ГЕРБ беше във възход“, подчерта тя.

Министрите Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев няма да могат да вземат участие в изборите през октомври, тъй като са част от служебния кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарке, служебното правителство е там да организира честни избори. А ти говориш как ще се грижиш за интересите на БСП.
8
0
 
2
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ ЛИЦЕМЕРИ преди 1 година
А ЩЕ СПОДЕЛИТЕ ЛИ ДРУГАРИ КАК РАБОТИТЕ ЗА ЛЕВИТЕ ИДЕИ- МИЛИОНЕРИ ДО МИЛИОНЕРИ КОГАТО СЕ ДОБЕРЕТЕ ДО ВЛАСТТА И В ЧАСТНОСТ ДО МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА ИЛИ КАКТО ПО ВРЕМЕТО НА ДРУГАРЯ ГЕЧЕВ БЕШЕ МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ ПРАВИТЕ ОГРОМНА ИНФЛАЦИЯ А ДОХОДИТЕ ЕДВА ПОКРИВАТ МИН ЖИЗНЕНИ НУЖДИ- ТА КРАДЕТЕ ДРУГАРИ ДОБРЕ, А ХОРАТА СА "МИЛИОНЕРИ"- МИН ЗАПЛАТА 1995/1997Г БЕШЕ 5500ЛВ В ДЛ 1.8ДЛ- МРАЗЯ ВИ, ГАДНИ КРАДЦИ СТЕ, МИЛИОНЕР, ДО МИЛИОНЕР ПЕЯТ " НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА
7
0
 
1
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Колко е радиацията в БГ и трябва ли да се консумира реколтата да не ходят хората с изкривени зъби и лица и мутации. След авария в Украйна. Тези в храните стигат от Е - тата. Това е? за първа страница, а не коментар кой е министър.
6
2
 
4
 
! Отговори
Президент преди 1 година
Спорт, проблеми, мутри, Лечева.... Ужас!!!
5
2
 
8
 
! Отговори
гнусно преди 1 година
Вместо уважаван спортист---мафиотска издънка. Лечева---никой няма да те запомни като достоен спортист, а като..........
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нас БЪЛГАРИТЕ това не ни интересува! ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ БСП Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МАРШ ПРИ КАДАФИ!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бсп отдавна не са социалисти, значи няма никакво з начение
1
2
 
4
 
! Отговори
Шебек преди 1 година
Тихо бе шебек...