За втора поредна година Слави крие имуществото си

КПКОНПИ не е започнала проверка по случая
10 авг 2022 16:08, Нели Христова
53
За втора поредна година Слави крие имуществото си
Снимка: БГНЕС

Втора поредна година Слави Трифонов крие размера на имуществото си от обществото, а КПКОНПИ все още не е обявила, че е започнала регламентираната в закона проверка по случая "Трифонов".

Лидерът на ИТН отказва да изпълни закона от встъпването си в парламента през 2021 г. насам. Той беше длъжен да подаде декларация първо като народен представител, а след това - като лидер на партия. Всеки политически лидер, получаващ държавна субсидия, трябва да подаде встъпителна декларация, в която да декларира имуществото си, предаде mediapool.

Доскоро името на Трифонов дори не фигурираше в списъка на КПКОНПИ на неподалите в срок декларация, но вече е включен в него, става ясно от най-новите данни в публичния регистър на антикорупционната комисия, актуални към 5 август 2022 г.

При неподаване на декларация КПКОНПИ трябва да състави акт за нарушение на Слави Трифонов. Той може да направи писмени възражения по него, с които да обясни причините за неподаването на декларацията.

До този момент Слави Трифонов не е коментирал причините за неподаването на имуществена декларация.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ще носи ограбеното в Ада!дреме ми за хартийките му!ще остане като ен.чар в Историята на Българите,чалгализирал две поколения Българи,насадил им липса на цености,на общност,на Бог...отглежда кучета и ***...Българите ...Българчета!!!....в Ада!!!
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно си налучкала, Виктория! Може би не директна връзка, но чрез посредници от тези елитни среди.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още преди 10 години писаха в Уикенд, че Слави и фирмата му 7/8 държат авоарите си в офшорни фирми и не плащат данъци .....е, не са ли от мафията?! А народът му повярва, че именно той ще се бори с мафията. Трагедия.
41
8
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ВЕРНО ЛИ СЛАВИ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ АСЕН ВАСИЛЕВ А КИРО А РАШКОВ А ОСТАНАЛИТЕ ОТ ШАЙКАТА КОМИСИОНЕРИ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ТЕХНИТЕ БОГАТСТВА
40
0
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Ами питайте се сами...разходите са минимум 1 млн на месец...какъв е тоя бизнес, който 1 млн са разходите месечно?????
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То щот другите като са ги подали, все едно има нещо вярно в тях, все некакви декларации къде да ги ожалиш за немотиата
38
1
 
21
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Не съм човекът, който да коментира имуществото на който и да е, но щом някой е публична личност и има задължение да подава декларация за налични и придобити активи, трябва да има морално усещане да го направи. А щом не го прави, значи нещо крие. Но не в това е трагедията, трагедията е в това, че този екземпляр опростачи и чалгализира вече ДВЕ поколения българи.
37
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За поредна година ни лъжат, че Слави крие доходите си.
36
0
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
"Не,ни сам мафиот,само действам като такъв" са закле Чалгаря и..смело продължи напред.
35
3
 
9
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Уплаши се Б. Рашков да не оглави КПКОНПИ и разбута целия парламент, защото ако му се направи сериозна и независима проверка, трябва много адвокати да наеме, за да не влезе на топло.
34
2
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Успешен клоун в живота, бездарен артист на сцената!Винаги приеман несериозно.
33
6
 
13
 
! Отговори
Боко му даде милиони преди 1 година
за да бутне правителството.
32
4
 
16
 
! Отговори
Пич преди 1 година
*** тва е Слави! *** той е пич! Как смеете да му искате данъчни декларации? За него законите не важат. Дори фактът, че е чалгаризирал 3 поколения подрастващи вече е достатъчен да не му се искат никакви данъци пожизнено!
31
0
 
11
 
! Отговори
виктория преди 1 година
...може да са връзки с тъй наречениият подземен свят,пране на пари. Винаги нещо гнило има да се крие така, като плъх! Не му е чиста работа ще знаете, но какво точно крие контакти или данъци- това няма да го научим в близко време. Все някога ще стане явно.На мен Слави ми е изначално подозрителен.Тъй като не пропуска да натърт, че е супер откровен ,искрен и открит човек- откривам противоречие между думите и действията му !Истински мъж се познава не по думите какво казва,а по това какво той прави!
30
3
 
10
 
! Отговори
виктория преди 1 година
Който вечно се крие с голяма вероятност,има какво да крие!Бил много популярен,видите ли затова. Само той е популярен!Това са стари лаври на които лежи, шоуто му приключи преди няколко години такова,каквото беше в предишният си формат.Телевизията му никаква гледаемост няма,далеч под предишният му рейтинг в btv!Скрил се в миша дупка и се оправдава,че е популярен.Такива скришни особи крият или данаци, или връзки със самият Путин!Това последното е налучкано може да е с друг
29
1
 
11
 
! Отговори
Спокойно преди 1 година
той си отива и води ада след себе си.
28
0
 
18
 
! Отговори
Саки преди 1 година
Преди изборите ще направи едно предизборно турне с чалга и македонски песни и ще развърже кесията за безплатна бирка и кебапчета и болшинството от неграмотни и простовати хора ще гласуват за него. Просто България е обречена от неграмотното си население.
27
1
 
20
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
И тоя 'убостник орева орталъка как "Да България" били лицемери?А това неговоте НЕ Е ЛИ СЪЩО лицемерие??Ах гиди гологлав калпазанино...
26
2
 
21
 
! Отговори
Granik преди 1 година
Дългия по принцип е елементарен човек, същия като Бойко, но и двамата са артисти и успяват да спечелят протекцията на олигарсите и партийните босове.
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учиндолския тарикат