Донев към полицаите: Спрете войната по пътищата и купения вот

Зове за нетърпимост към шофьорите нарушители
Обновена: 12 авг 2022 11:27 | 12 авг 2022 11:26, Камелия Цветанова
32
Донев към полицаите: Спрете войната по пътищата и купения вот
Снимка: БГНЕС

Всяко съобщение за катастрофа на пътя, която е отнела за пореден път човешки живот, ме изпълва с гняв, защото съм убеден, че на войната на пътя може да се сложи край. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев по време на Национално съвещание на МВР, предаде БТА.

Още по темата

"Финалът зависи от всеки един от нас. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не спазва правилата за движение. Направете възможното и невъзможното, за да овладеете войната по пътищата на страната. Имате подкрепата на правителството", каза служебният премиер.

Служебният премиер заяви, че непосредствена задача пред държавата е борбата с купения и контролиран вот.

“Напълно е възможно да бъдат ограничени уродливи явления като купения вот. Не сте сами, защото правителството ще направи всичко възможно в съпротивата срещу купения вот”, заяви Гълъб Донев, служебен министър-председател.

Според служебния вътрешен министър Иван Демерджиев от първостепенно значение е изборите да минат гладко и това е задача номер едно на МВР.

“Аз ще изисквам от вас да се разкрият лицата на купения вот и тези лица да бъдат издирени и изправени пред закона. Това трябва да свършим най-добре”, заяви Иван Демерджиев, служебен министър на вътрешните работи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Ами хайде, щомо може да се направи нещо, кажи какво е то, като си толкова умен ? Поредния наивник, който си мисли, че нещата са просто ей така. Явно това, което могат на този етап единствено да направят е по-чести проверки. Когато Кирил ги натисна, се оказа, че все пак може - увеличиха се заловените шофьори. Така, че Гълъбе, ти трябва да ги натискаш, за да работят. А не да искаш от тях сами да го правят. Защото те, за тези мижави заплати, няма какво толкова да се пънат.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Карай разумно !Всички Бългати се превръщат в най-културните шофьори на света ,когато са в .чужбина !!Защото там Едниокия ,няма да им прости !!И ,те ,така !
30
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камери за средна скорост, камери за следене на трафика, повече контрол за намаляване на жертвите на пътя.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
у нас има закони именно за това да не бъдат спазвани.
28
1
 
6
 
! Отговори
Гугутка Донева преди 1 година
Аз съм поредната марионетка на Рундьо!
27
1
 
8
 
! Отговори
Карай разумно преди 1 година
Живея и работя в Англия. Тук е удоволствие да шофираш. Хората имат друг начин на мислене и поведение. Никой не те препира за нищо нито в града нито по магистралите. В по-голямата си част хората са примерни и шофират разумно. Тук застраховката на колата е лична. За мен и за жена ми като 2 шофьор. Друг не може да кара нашата кола. Застраховката зависи от това дали някой е участвал в инциденти, но и от други неща като къде живее къде работи за какво ще я ползва колата и т.н. То си има софтуер
26
3
 
2
 
! Отговори
Аре стига! до 23 преди 1 година
Аре да видим как ще ми вдигнеш колицата! И как ще ми вземеш книжката! То малко закони /на конституционния съд/ трябва да се четат.
25
1
 
9
 
! Отговори
1212 преди 1 година
хахахаха шайка слабоумни фуражки щели да спрат войната по пътищата... Ми нали те са най големите нарушители бееее Министърче смешно.
24
0
 
7
 
! Отговори
Мразядебили преди 1 година
Ужасужасужас пак фуражки мислещи с костен мозък
23
4
 
2
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Аре стига! - точно мишоци като теб са най лесни - като им дигнат "колицата" на трупчета заедно с книжката, и ще мирясате.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т.е. ограничете корупцията в рамките на пътния контрол, да не се разпростре и в сектора на политическата търговия.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Узаконете данните от регистраторите и камерите.Въведете бонус-малус,конфискация на колата без значение лизинг ли е фирма ли е.И не като шеф Токев по 3-4 мес готвачи ами на тунела под Шипка за 1 год само с тесла.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаите ,само регистрират събитията ,Гълъбеее !!Те ,са независими състезатели !Съдии и адвокати са отговорно за случките по пътя и къде ли оше не !!!Това ,е трябвало да го разбереш до сега !!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не трябва към полицията а към министерството на образованието да се обърне.Не може ***,комплексиран търмък-олиго ф рен да го пускаш на шосето със 150 коня.
18
6
 
8
 
! Отговори
Аре стига! преди 1 година
Слагате ми тайни камери на ограничение 50 км/ч защото имало селце. Ама селцето е на 3 километра в дясно. И ме праскате с фиш 600 лева. Ми няма да ви ги дам бе! Нямате и какво да ми вземете. Ще изкарам 2 години и половина като мишка за давност, но няма да ви дам 600 лева! В същото време няма пукнат полицай да мята там палка ако имо проблем по пътя.
17
3
 
13
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Преди години гърците и испанците карах още по яростно от нас. В Гърция пътищата бяха осеяни с параклиси и паметници. Сега карат като дрти баби! Що? Щото имат държава! Държавата може да озапти загубилите мяра лигaвници! Ако Гражданската отговорност зависи от досието на пътя и стане по скъпа от колата за рецидивистите, колко "бързи и яростни" ще останат? Обаче тук - само лалане. Акции, ще ги ловим! Дрън, дрън. На 50 ден "хванахме" 30 пияни и 20 дрогирани - личи си какъв "респект" изпитват! Мани!
16
4
 
13
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Така наречената "война на пътя" се свежда до няколко хиляди разлигавени от липса на контрол ***. Искате да спре? ОК. Направете камерите "абсолютно" доказателствено средство, и започнете събиране на глобите. Засякъл? 500E! Отнел предимство? 500E! Превишил скоростта? 500E! Върти гуми? 1000E! И бързите и яростни ще изчезнат бързо и яростно. За дрогираните - незабавен затвор! Пияните - без книжки! Задължителни видеорегистратори за застраховка - също. Липсва ви политическа воля!
15
0
 
10
 
! Отговори
Дарко преди 1 година
Първо да започнат от инструкторите, защото за 1500 лв. що книжки се продадоха на хора без основно . След това да вдигнат събираемостта на глобите от 30 на 80 % и нещата ще потръгнат. Проблема е в корупцията и продажбата на книжки на хора дето и името им е трудно да си напишат. Да не говорим, колко от актуалните шофьори са за Курило или редовно друсани и пияни ... И да го глоби сега при акцията, утре пак е на пътя и зулумите продължават.
14
0
 
13
 
! Отговори
Ванката преди 1 година
Те не могат глоби за стотици милиони да си съберат, ще ми работят... А относно гласуването - да припомня, че в антична Гърция, люлката на демокрацията, право на глас са имали само изслужили семейни мъже, притежаващи собственост. Та в наши дни нека с това право да се ползват само данъкоплатци. Абсурдно е хора, невнесли и лев в бюджета, да решават кой да се разпорежда с него.
13
1
 
8
 
! Отговори
Соломон(Непаси) преди 1 година
С призиви и молби не става а със спазване на законите-Всяко корумпе в затвора а не прикриване и потулване!