Нинова: Решението за икономиката са преговори с "Газпром"

Губело се ценно време за преговори
89
Нинова: Решението за икономиката са преговори с "Газпром"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Докато политици и експерти спорят кой е виновен, има ли кораби с втечнен газ, ще тръгне ли връзката с Гърция, торовите заводи започнаха да затварят производства и да освобождават работници." Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

"Министърът на икономиката и индустрията тепърва ще прави анкета колко фирми работят на газ и да им дава указания да намаляват потреблението с 15%. Тези данни са налични - 28 000 предприятия ползват газ. В тях работят 250 000 души. Не ги карайте да намаляват потреблението на газ. Не може да стане. Ако го направят, трябва да спрат работа, а някои от тях никога няма да могат да пуснат отново машините. Губи се ценно време в разправии и пр акции. Темата се идеологизира и се използва да предизборна кампания, а тя е жизнено важна за държавата и народа. Решението на този етап за икономиката и домакинствата е само едно- незабавни преговори с Газпром. Така направиха редица европейски лидери. Ние го повтаряме от март месец. Не ако се наложи, както казва служебният министър на енергетиката. То вече е наложително", посочва още тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: ниновагазГазпром
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
17
 
7
 
! Отговори
158 преди 1 година
Не може да се отрече, че Нинова има топки да каже, че царят е гол.. Другите спазват политкоректността , наложена ни от Европа и Козяк
43
2
 
15
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Защото Нинова тримесеца спахтеи ни докарахте до тук. Сега да ни набутваш Газпром Съд и затвор
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто нагла!
41
4
 
13
 
! Отговори
Леля Пена преди 1 година
ХАЙДЕ ПЕСТАНИ НАЙ-ПОСЛЕ С ТОЗИ ГАЗПРОМ ИЛИ ТЕ Е СТРАХ,ЧЕ ЩЕ СПРАТ ДА ПЛАЩАТ?
40
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей Корнелия, а ти къде беше когато Киро не плати на падеж? Къде беше другарко министърке? Защо не му обясни на онова кривоустото какво следва? И ако не те слушаше, защо не излезе от коалицията за да може да не стигаме до състояние на реална опасност да закриваме работещи предприятия, да мръзнем и да се чудим как да спасяваме положението? Къде беше през тия 7 месеца Корнелия?
39
5
 
16
 
! Отговори
ами преди 1 година
Абе Нинова,не беше ли ти в управлението само допреди месец и с лека ръка тогава премълчахте престъплението на кирчо и кокорчо,след като онея двамцата симпатяги казаха "БАСТА" руският газ, за да сме били, забележете.....ОСВОБОДЕНИ от руският газ,като нито по това време, нито днес има реална алтернатва на този "зависим руски газ". Само родоотсъпник и чуждопоклоник може да се откаже от газ,която сме получавали 30 и кусур г.без да има реална алтернатива,само да има "браво" от батковците..
38
4
 
13
 
! Отговори
! преди 1 година
Само да сте посмели!!!
37
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента имаме договор с Газпром. Те спазват ли го - НЕ! Тогава защо да им вярваме, че ще спазват каквото и ново да се догори. За да може да водим реални преговори с когото и да е, трябва да има диверсификация, иначе монопола прави каквото си поиска.
36
6
 
13
 
! Отговори
позор! преди 1 година
Ти пък коя си, че да нареждаш как и откъде държавата ни да купува газ ***, селяндурке от Крушовица, изцнудвачка, кремълска слугиня и национална предателка?! И защо не я затвориш тази *** уста, след като вече лъсна насрания ти *** и цяла България разбра какви си ги вършила, въпреки високопарните ти лакърдии и лъжи! България няма да коленичи пред изнудвачите на "Газпром", защото е достойна страна ам, селяндурке от Крушовица! Хайде - чемодан - вокзал - поезд - Кремъл!
35
3
 
17
 
! Отговори
обективен преди 1 година
Белезници ,и в ареста .Там да каже какви ги е вършила !!
34
12
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Преговори да, но никога са гъзпром! Спрете подаването за битовите гЪзари. Спрете кожодерската Топлофикация! Изолация, слънчева енергия, ВЕИ - това е бъдещето
33
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудно, що не се сети преди месец, а гонихте руски готвачи и чистачки от посолството?
32
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Национална предателка!
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невероятно нагла тулумбичка!? Заедно с Киро направиха всичко възможно да скъсаме отношения с Москва, сега щяла преговори да прави. Тая не бива да вижда НС вече
30
8
 
13
 
! Отговори
11 преди 1 година
До ЬЬЬ ---- И къде ще ги търсиш тия доставки, бе бръмбар? Най са ми смешни тия пумпали, дето твърдят, че Русия едностранно е прекратила договора за газ. Няма такова нещо, ама платения папур продължава да ръси лъжите на кирчо и кокорчо.
29
0
 
18
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Любимата ми лелка! Много се радвам, като я видя тази тьотка по информационните сайтове. Дъртата, скпана, злобна, силно опростачена, ама пък много алчна е лелята.
28
0
 
12
 
! Отговори
Моля моля .... преди 1 година
Преговорите са задължителни, както и прокуратурата да си свърши работата, защото измамници като Нинова не трябва да са на свобода.
27
0
 
15
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Нинова,издишате бе! Предизборни напъни са излишни.
26
1
 
13
 
! Отговори
д преди 1 година
а преговорите с газпром са решението за на нинова червения г*з
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЪЛГАРИЯ Е ТУРСКИ САРАЙ ЗАОБИКОЛЕН ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ С АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ!ШАХ И МАТ КАКТО СЕ КАЗВА!